Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sevval

SLM iyi aksmalar arkadaslar, nasilsiniz iyisinizdir ins. bu arada bende fenerliyim amacim konuyu geri acmak degil sakin kizma jentzsch  sadece hani bilmek istersiniz belki diye söledimm;D ;D

jentzsch

Alıntı yapılan: sevval - Şubat 16, 2008, 11:56:29 ÖS
SLM iyi aksmalar arkadaslar, nasilsiniz iyisinizdir ins. bu arada bende fenerliyim amacim konuyu geri acmak degil sakin kizma jentzsch  sadece hani bilmek istersiniz belki diye söledimm;D ;D
Sevval bilmem yazilanlari okudun mu ama benim siteye ufak bir darbe girisimim oldu ve basariyla sonuclandi.Su an yanimda bana destek cikan bir tek QUELLE 35 arkadasim var.(Buna fenerlilerin darbesi de diyebiliriz) Bize katilmak ister misin?

jentzsch

Bu arada sanada iyi aksamlar,iyisindir umarim.. :)

sevval

Tesekkürler bende iyiyim.  :) tabiki katilirim bi fenerli olarak arkadaslarimi bu zor gunlerinde yanliz birakirmiyim   :angel: :angel:

jentzsch

Tamam su an 3 kisiyiz ;D Yalniz rakiplerini taniman lazim.en büyük rakiplerimiz esma 41 ve gütig ;D

sevval

Uyy Esma 41 daha dün burclarda nasil uyusdugumuzu ve yay burcuyla iyi anlasabildigini söylüyodun tabi bende ama bak gör simdi rakip olduk  :o kader de buda varmis ne yapalim alin yazisina boyun egecez ;D ;D ;D

tusem

hey arkadaşlar,bakıyorum konu değişmiş,ama sevdim bu konuyu fenerliler bende varım (doğuştan fenerli)beni de alın aranıza yaaa :D :D ;D

sevval

Fenerli arkadaslar cogali harika bak buna jentzsch  benden daha cok sevinecek ;D :D

QUELLE35

saolun arkadaşlar desteğinizi bekliyoruz fenerli üyeler Mucizemsin nerdesin yaa arkadaşım hani Fenerbahçe aşkı nerde kaldı  ;D

jentzsch

sevval

Jentzsch emin misin guclendigine surat isaretin  hic onu göstermiyo  ??? yok sa yanlislikla mi yaptin ??? ;)

sevval

Bide su ismini yazabilsem bakamdan  ;D cok zor bi isim ::)

jentzsch

Alıntı yapılan: sevval - Şubat 17, 2008, 12:59:33 ÖÖ
Jentzsch emin misin guclendigine surat isaretin  hic onu göstermiyo  ??? yok sa yanlislikla mi yaptin ??? ;)
O yüz ifadesi,hirsli kararli ve öfkeli bir adamin yüz ifadesi.Yani benim... :(

jentzsch

Alıntı yapılan: sevval - Şubat 17, 2008, 01:01:01 ÖÖ
Bide su ismini yazabilsem bakamdan  ;D cok zor bi isim ::)
Evet zor. Ben de alisana adar cok cetim :)

sevval

secil26

FENERBAHCELI[/color] dostlarim bende sizdenim... :D :D

gütig

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 16, 2008, 11:31:22 ÖS
Alıntı yapılan: gütig - Şubat 16, 2008, 11:25:27 ÖS
;D Ya evet, kiyimsiz derken kiyamamaktan bahsetmistim, Neyse.. sen anlamissin ya ona bak. :)

hmm...demek darbeye son vermedin. Ama bak kimse sana destek vermiyor. Yalniz kaldin. Tek basina darbe mi olur  ;D... Neyse.. sen kendi kendine darbecilik oyna o zaman  ;D ;D Benim birazdan gidiyorum...
''Sen kendi kendine darbecilik oyna o zaman'' Vay bee :-\ Ciddiye alinmamak bu olsa gerek..

;D Ayy alinma, tamam darbeni ciddiye aliyorum. Tamam, bundan sonra komuta sende olsun. Komutan Jentzsch bey  ;D Bundan sonra "laflafi aciyor da" konulari acip kapama yetkisi sende. Benden (mecburen) kabul  ;D...

"Mecburen" diyorum; cünkü, esma abla beni yalniz birakti. Ona da küstüm zaten...

"Komutan Jentzsch bey";  ;D Hangi konuyu acacaksiniz simdi merakla bekliyorum. Buyurun yönetim Sizin elinizde  ;) ;D