Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sevval

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 17, 2008, 09:49:16 ÖS
Arkadaslar bir sey sorcam..Almanya'da yasayanlar icin sorum.Su avrupa kanallari var ya euro d.showturk,eurostar bilmem ne.. Bunlari sevio musunuz ya? bu kanallarin orjinalii yani tr de yasiomus gibi izlenmio mu?? Cok sacma sapan seyler veriyorlar ya..Ve tr de ki bu kanallar haric kanallara nasil ulasilabilir?? Valla bazen 2,3 hafta izlemedigim oluo tv.cunku sinir edio su almanci programlarii
Sevmek mi :o bi acipta bakimiyomusun diye sorsana bi.. sinir oluyorum valla aynen dogru düzgün bakmiyorum bende, ve hic bi bilgim yok nasil ulasabilegin konusunda eger senin olunsa bi zahmet haber verebilirmisin :P ;D

jentzsch

Alıntı yapılan: sevval - Şubat 17, 2008, 09:56:44 ÖS
Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 17, 2008, 09:49:16 ÖS
Arkadaslar bir sey sorcam..Almanya'da yasayanlar icin sorum.Su avrupa kanallari var ya euro d.showturk,eurostar bilmem ne.. Bunlari sevio musunuz ya? bu kanallarin orjinalii yani tr de yasiomus gibi izlenmio mu?? Cok sacma sapan seyler veriyorlar ya..Ve tr de ki bu kanallar haric kanallara nasil ulasilabilir?? Valla bazen 2,3 hafta izlemedigim oluo tv.cunku sinir edio su almanci programlarii
Sevmek mi :o bi acipta bakimiyomusun diye sorsana bi.. sinir oluyorum valla aynen dogru düzgün bakmiyorum bende, ve hic bi bilgim yok nasil ulasabilegin konusunda eger senin olunsa bi zahmet haber verebilirmisin :P ;D
Olur haber veiririm. ;D Hele reklamlarina hastayim.Cep telefpnu meledileri var yaa yada kliplerrr.iste sole bole yaz cebine gelsin. >:(

sevval

Evet haklisin, bide para dagitan yarismalar :-\ millet zengin valla heryerde para dagitiliyo  ;D

jentzsch

aa bi de onlar vardi evett >:( abuk subuk konusuyorlar >:(

sevval

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 17, 2008, 10:10:40 ÖS
Yaa bide onlar vardi sinir bozucular.Adamlar program boyunca ne söylecek, ne konussak, ne sacmalasak diye dokuz doguruyolar ;D

jentzsch

Alıntı yapılan: sevval - Şubat 17, 2008, 10:37:49 ÖS
Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 17, 2008, 10:10:40 ÖS
Yaa bide onlar vardi sinir bozucular.Adamlar program boyunca ne söylecek, ne konussak, ne sacmalasak diye dokuz doguruyolar ;D
;D ;D ;D ;D ;D haklisin ya..

esma 41

Bende fazla Tv izlemiyorum vaktim yok pek Almancax sag olsun. ;D
Izledigim iki Dizi var.
1.Yaprak Dökümü
2.Bin bir Gece
3.Haberler (Habermi ,Magazin mi belli degil.) :-[

Benim en cok nefret ettigim Tv kanallarinda 20-30 dk süren Reklamlar ,sacma Yarismalar,
Callsell  ::) reklamlari (cinnet geciriyorum nerdeyse onlari izleyince),birde Magazin Proglamlari. >:(

jentzsch

Valla onlari izlicemee cizgi film izlerim daha iyi.izliyorum da zaten ;D

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 18, 2008, 12:42:38 ÖS

Bende ,bende.
En cok sevdigim cizgi filimlerde Heidi,Spongbob ,Tom und Jerry. ;D

lehrerinx

merhaba  onlarda izlenmese bu konumda olmazlar aslında :(

esma 41

Alıntı yapılan: lehrerinx - Şubat 18, 2008, 12:47:36 ÖS
merhaba  onlarda izlenmese bu konumda olmazlar aslında :(

Wie Bitte  ???   ;D
Ich nix verstehen türkisch? :)

jentzsch

Alıntı yapılan: esma 41 - Şubat 18, 2008, 12:46:18 ÖS

Bende ,bende.

tom ve jerry gibisi yok ama ben herkesin aksine jerry e uyuz oluyorum.tom u seviom  ;D

lehrerinx

yani sevilmeyen tv programlarını kastettim:)

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 18, 2008, 12:55:48 ÖS
Alıntı yapılan: esma 41 - Şubat 18, 2008, 12:46:18 ÖS

Bende ,bende.

tom ve jerry gibisi yok ama ben herkesin aksine jerry e uyuz oluyorum.tom u seviom  ;D

Bende. ;D

QUELLE35

scooby doo ,cedric,bugs bunny bunlar en sewdiklerim kızımla izlerdik eskiden  :-[

gütig

Alıntı yapılan: QUELLE35 - Şubat 18, 2008, 01:07:26 ÖS
scooby doo ,cedric,bugs bunny bunlar en sewdiklerim kızımla izlerdik eskiden  :-[

Quellecim ya sen kizina bayagi bir hasret görünüyosun...Ayri misin kizinla ??? Bana mi öyle geldi ???

QUELLE35

Alıntı yapılan: gütig - Şubat 18, 2008, 01:54:25 ÖS
Alıntı yapılan: QUELLE35 - Şubat 18, 2008, 01:07:26 ÖS

Quellecim ya sen kizina bayagi bir hasret görünüyosun...Ayri misin kizinla ??? Bana mi öyle geldi ???
kızım babasının yanında şu an işlerim gereği alamıyorum yanıma bu arada bana pınar diyebilirsin arkadaşım