Facebook almancax Grubu

Başlatan MuhaяяeM, Ocak 29, 2008, 08:00:45 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MuhaяяeM

Merhaba,

Facebook son zamanların en popüler internet siteleri arasında.
Bizler de bu modaya uyduk ve Facebook grubumuzu kurduk.

Grubumuzun ismi : almancax Almanca Eğitim Merkezi

Farklı ve samimi bir platformda tanışıp kaynaşmak, kederleri ve sevinçleri paylaşmak isteyen herkesi grubumuza bekleriz.

Grubumuzu görmek ya da katılmak için burayı veya aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

Herkesi bekliyoruz
:)

https://www.facebook.com/group.php?gid=8324847884

yücel

Muharrem hocam, bu site ingilizce mi? Siteye tikladigimda Inngilizce cikiyor... ???
Buraya nasil kayit olucam. :-[ Bu kadar Almancayla ugrasacana birazda Ingilizcelen ugrassaydim
Böyle ufak tefek seylerle sizi mesgul etmezdim...

Kalebodur

Nedir, ne işe yarar. Biraz bilgi lütfen.

Burada yapamadığımız neyi orada yapabiliyoruz mesela?

jentzsch

Daha onceden dusunmustum ama belki bi sorun olur diye almancax isimli bi grup kurmamistim.Bu iyi oldu... :D

jentzsch

Bu arada Muharrem beyi merak edenler!!! Facebook'da maskesini cikarmis.Acikcasi ben merak ediyordum :)

MuhaяяeM

Facebook'u artık Türkçe kullanabilirsiniz Yücel Bey

tusem

pekii,bende bi soru sorayım;bu site hakkında hiç iyi şeyler söylenmiyor bu konu da ne düşünüyorsunuz???

MuhaяяeM

tusem

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Şubat 21, 2008, 07:42:42 ÖS
Hangi site hakkında?
ya şu facebook sitesi,haberlerde dolandırıcı insanlar olduğunu zarar verdiğini duymuştum.sitenin içeriği nedir?biraz bilgilendirirseniz ii olur.

jentzsch

Bak ben sitenin beni ilgilendiren yönlerini sana kisaca anlatayim.Baska aktiviteleri ve ya olaylari beni pek ilgilendirmiyor.
Ben siteyi bir fotograf sayesinde tanidim.Bir ilkokul fotografi,icinde benimde oldugum.Siteye üye oldum.Bir baktim bütün ilkokul arkadaslarim orda ne zaman bulusuyorz diye tartisiyorlar ;D ;D Sonra her gün eski bir arkadasimi buldum ve suan hepsiyle irtibat halindeyim.Ben bu sitenin sadece bu yönüyle ilgileniyorum.Örnek olarak ilkokul arkadaslarin bir grup kurmuslar ve onlari kaybetmiyorsun.lise yada herhangi bir ortamdaki arkadaslarin.Degirmendereli basketciler..cafe yakut'a takilanlar..bunun gibi dolu grup ve arkadslarin.Almancax da orda kendi grubunu kurmus ve sizi davet ediyor ;D olayin özü bu.korkacak bir sey yok yani ;D Eger varsa eskilerden ulasamadigin,ne yaptigini merak ettigin insanlar,bence facebook a üye ol ;D ;D ;D

tusem

ok sayın taraftarım,şimdi anladım, ;)bu mesele de halloldu yani teşekkür ederim  ;D

jentzsch

Alıntı yapılan: tusem - Şubat 22, 2008, 02:29:35 ÖS
ok sayın taraftarım,şimdi anladım, ;)bu mesele de halloldu yani teşekkür ederim  ;D
Meseleler hal olmak icindir.Bende bunun icin burdayim :P   :D

sinemm

ben oraya girmeyi pek düsünmüyorum. burda yeterli derecede muhabbet var. ve egitim de var. oraya ne amacli giricez ve bize ne katkisi olacak bunu ögrenebilir miyim?

jentzsch

Alıntı yapılan: sinemm - Şubat 22, 2008, 03:53:28 ÖS
ben oraya girmeyi pek düsünmüyorum. burda yeterli derecede muhabbet var. ve egitim de var. oraya ne amacli giricez ve bize ne katkisi olacak bunu ögrenebilir miyim?
Hic bir katkisi olmayacak.Benim tahminim; Muharrem zaten facebook a üye arkadaslara almancax grubunun kuruldugunu haber vermistir ve onlari davet etmistir.Bu kadar büyütülcek bir olay yok yaw burda ::)

sinemm

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 23, 2008, 12:28:35 ÖÖ
Hic bir katkisi olmayacak.Benim tahminim; Muharrem zaten facebook a üye arkadaslara almancax grubunun kuruldugunu haber vermistir ve onlari davet etmistir.Bu kadar büyütülcek bir olay yok yaw burda ::)

benim bu olayi büyüttügünü de nerden cikardin?
ben sadece konusma hakkimi kullandim...
düsüncelerimi yazdim...
o kadar...büyütme yok yani oki? ;D

jentzsch

Alıntı yapılan: sinemm - Şubat 23, 2008, 12:38:24 ÖÖ
Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 23, 2008, 12:28:35 ÖÖ

benim bu olayi büyüttügünü de nerden cikardin?
ben sadece konusma hakkimi kullandim...
düsüncelerimi yazdim...
o kadar...büyütme yok yani oki? ;D
Sen beni yanlis anladin Sinem.Ben sana söylemedim ve düsündügün anlamda da söylemedim. :-\ Sanirim ben düsündügümü tam anlatamadim.Yanlis anlasaildiysa özür dilerim :)

madchen

bence çok güzel oluyor eskı arkadaşarınızı görüp orda çocukluk resımlerınıze bakmak..bende ilkokulumla ilgili pek bi resım yokru fakat hepsini orda görunce çok duygulandım...