buğulu bir cama ne yazardınız?

Başlatan emosh, Ocak 15, 2008, 07:45:30 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jentzsch

Kusura bakmayin.Yazdiklarinizin hepsini silmek zorundayim.Sildim bile.. Simdi biraz cama üfleyelim.HOOHHH;HOHHHH!!  tamamdir.Yaziyorum.

Fenerbahce 3 - Galatasaray 0

Simdi cami aldim,sizin ulasamayacaginiz bi yere astim.Carsambaya kadar orda duracak.Ibret olsun ;D ;D ;D

esma 41

Gelmeme gerek yok ,nasilsa Forumda görüsürüz.
Banlanmazsaniz eger ama  banlanacaginizi hic sanmiyorum ... yazardim.

Sunuda yazardim:

Dip Not: Ama davet ediyorsan ,davetini kabul ediyorum .

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 26, 2008, 01:01:07 ÖÖ
Kusura bakmayin.Yazdiklarinizin hepsini silmek zorundayim.Sildim bile.. Simdi biraz cama üfleyelim.HOOHHH;HOHHHH!!  tamamdir.Yaziyorum.

Simdi cami aldim,sizin ulasamayacaginiz bi yere astim.Carsambaya kadar orda duracak.Ibret olsun ;D ;D ;D

Bir bugulu cama senin yazdiklarini yazarsan o cam bugunlanmayi birak ,ortadan catlar. ;D
Bosuna zahmet edip ulasabilemecegimiz bir yere asma.
Bosa zahmet etmis olursun...yazardim .  ;D

sevval

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 26, 2008, 01:01:07 ÖÖ

Dur yapmaaa naptin cama yazdigim seni seviyorum yazisi, rüyanda görürsün ve digerleri gitti.               
  Neyse ziyani yok Fenerbahce 3 - Galatasaray 0 bu hepsinden daha yii duruyo :P ;D ;D

jentzsch

Arkadaslar,konuyu kim acmisti hatirlamiyorum ama kusura bakmasin.Ben cami kiriyorum.Artik bugulu bir camimiz yok,e dogal olarak bi sey de yazamicaz.
Konu Jentzsch tarafindan silindi.

:police:

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 26, 2008, 01:09:54 ÖÖ
Arkadaslar,konuyu kim acmisti hatirlamiyorum ama kusura bakmasin.Ben cami kiriyorum.Artik bugulu bir camimiz yok,e dogal olarak bi sey de yazamicaz.

Konu esma 41 tarafindan tekrar acilmistir. ;D

Kupa bizim ... yazardim. :)

sevval

Timur cam zaten cokdan kirildi Esma 41 Fenerbahce 3 - Galatasaray 0 yazisini görünce nazar etti cam catladi :P :D :D

esma 41

Alıntı yapılan: sevval - Şubat 26, 2008, 01:12:36 ÖÖ

Timur cam zaten cokdan kirildi Esma 41 Fenerbahce 3 - Galatasaray 0 yazisini görünce nazar etti cam catladi :P :D :D

Cam nazardan degilde , yalanlardan  dolayi catladi. :)

jentzsch

esma 41

jentzsch

Gülmekten degil.Birisiyle bas edememekten...

mavidon

madchen

sevval

emosh

bugun mutfaktaki cam buğulanmışş ama ilk defa graf atmadım sadece üç nokta bi ünlem koydum ...! içimden öyle geldi.

Sparta

Alıntı yapılan: sevval - Şubat 29, 2008, 11:40:30 ÖS
"Kimse yokmuuuuuuu" yazardim :-X

şevval Cam kırıldı sen hala yazıyorsun :D 

serena

ich denke an dich...hätte ich gerne geschrieben.