buğulu bir cama ne yazardınız?

Başlatan emosh, Ocak 15, 2008, 07:45:30 ÖS

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jentzsch

Kusura bakmayin.Yazdiklarinizin hepsini silmek zorundayim.Sildim bile.. Simdi biraz cama üfleyelim.HOOHHH;HOHHHH!!  tamamdir.Yaziyorum.

Fenerbahce 3 - Galatasaray 0

Simdi cami aldim,sizin ulasamayacaginiz bi yere astim.Carsambaya kadar orda duracak.Ibret olsun ;D ;D ;D

esma 41

Gelmeme gerek yok ,nasilsa Forumda görüsürüz.
Banlanmazsaniz eger ama  banlanacaginizi hic sanmiyorum ... yazardim.

Sunuda yazardim:

Dip Not: Ama davet ediyorsan ,davetini kabul ediyorum .

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 26, 2008, 01:01:07 ÖÖ
Kusura bakmayin.Yazdiklarinizin hepsini silmek zorundayim.Sildim bile.. Simdi biraz cama üfleyelim.HOOHHH;HOHHHH!!  tamamdir.Yaziyorum.

Simdi cami aldim,sizin ulasamayacaginiz bi yere astim.Carsambaya kadar orda duracak.Ibret olsun ;D ;D ;D

Bir bugulu cama senin yazdiklarini yazarsan o cam bugunlanmayi birak ,ortadan catlar. ;D
Bosuna zahmet edip ulasabilemecegimiz bir yere asma.
Bosa zahmet etmis olursun...yazardim .  ;D

sevval

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 26, 2008, 01:01:07 ÖÖ

Dur yapmaaa naptin cama yazdigim seni seviyorum yazisi, rüyanda görürsün ve digerleri gitti.               
  Neyse ziyani yok Fenerbahce 3 - Galatasaray 0 bu hepsinden daha yii duruyo :P ;D ;D

jentzsch

Arkadaslar,konuyu kim acmisti hatirlamiyorum ama kusura bakmasin.Ben cami kiriyorum.Artik bugulu bir camimiz yok,e dogal olarak bi sey de yazamicaz.
Konu Jentzsch tarafindan silindi.

:police:

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 26, 2008, 01:09:54 ÖÖ
Arkadaslar,konuyu kim acmisti hatirlamiyorum ama kusura bakmasin.Ben cami kiriyorum.Artik bugulu bir camimiz yok,e dogal olarak bi sey de yazamicaz.

Konu esma 41 tarafindan tekrar acilmistir. ;D

Kupa bizim ... yazardim. :)

sevval

Timur cam zaten cokdan kirildi Esma 41 Fenerbahce 3 - Galatasaray 0 yazisini görünce nazar etti cam catladi :P :D :D

esma 41

Alıntı yapılan: sevval - Şubat 26, 2008, 01:12:36 ÖÖ

Timur cam zaten cokdan kirildi Esma 41 Fenerbahce 3 - Galatasaray 0 yazisini görünce nazar etti cam catladi :P :D :D

Cam nazardan degilde , yalanlardan  dolayi catladi. :)

jentzsch

Valla simdi ben catlicam ;D ;D

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 26, 2008, 01:15:36 ÖÖ
Valla simdi ben catlicam ;D ;D

Nasil yani?

Hangi anlamda catlamak bu ?  ;D

jentzsch

Gülmekten degil.Birisiyle bas edememekten...

mavidon

şEHİTLER ÖLMEZ YAZARDIM

madchen

karnım acıktı..

sevval

"Kimse yokmuuuuuuu" yazardim :-X

emosh

bugun mutfaktaki cam buğulanmışş ama ilk defa graf atmadım sadece üç nokta bi ünlem koydum ...! içimden öyle geldi.

Sparta

Alıntı yapılan: sevval - Şubat 29, 2008, 11:40:30 ÖS
"Kimse yokmuuuuuuu" yazardim :-X

şevval Cam kırıldı sen hala yazıyorsun :D 

serena

ich denke an dich...hätte ich gerne geschrieben.