www.almancax.com Ekibi

Başlatan Editör, Şubat 02, 2006, 05:31:29 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

35,KARSIYAKA

Merhabalar 9 yildir almanya da olmama ragmen bir türlü almanca yi tam anlamiyla ögrenebilmis degilim,biliyorum simdi bana güleceksiniz ama malesef öle.Bir kac kez almanca kurslarina gittim ve bir türlü sonunu getiremeden ayrilmak zorunda kaldim.Suan yaklasik alti aydir bi kursa gidiyorum ve kendimdeki ilerlemeyi kesfedebiliyorum fakat gün gectikce dersler benim icin zorlasmaya basladi kursta almancayi teori olarak gayet iyi kullanabiliyorum ama eve gelince malum cocuklar ev isleri derkengün icinde islenen konular hakkinda firsat bulup tekrar lama yapamiyorum buda benim icin kayip oluyor tabi,esim burda yetismis oldugu icin bana pek yardimci olamiyor mesala ( genitiv yada infinitiv ) ne diye sordugumda kesinlikle yardimci olamiyor .Sitenizi kurstaki bi bayan arkadasim bahsetmisti yani uzun zamandir siteyi arada bir ziyaret ediyordum ve dedimki evet iste bu .Gercekten cok  güzel ve icerigini tam anlamiyla anlatan bi site,almanca dilbilgisini burdan rahatlik´la ögrenebilicem.EMEGi gecen herkeze cok tesekkürler ;)

kirsehir7

karsikaya almanyanin hangi sehrindesin

35,KARSIYAKA

Senden yasca büyük oldugum icin sana KIRSEHiRLi kardesim diye hitap edicem,biz almanyanin Mannheim Sehrinde kaliyoruz.Galiba almanyada tanidiklarin var yada sende burdansin neyse bu site bence süper burdan baya bilgi edinicem. Herkeze Selamlar :)

madchen

KARşIYAKA hoşgeldin aramıza..:)

kirsehir7

konu acmak istedigimizde nasil aciyoruz konuyu?

35,KARSIYAKA

Tesekkür ederim Madchen, hosbulduk :)

CEMEL

bir arkadasin tafsiyesi üzerine siteye üye oldum ve cok faydasini gördum. burda ayni kaderi paylasan cook arkadaslarimin oldugunu gördum ayni kaderi paylasmak böyle birsey herhalde...
ALLAH herkesin yar ve yardimcisi olsun emek veren arkadaslarada saygilar emin olsun guzel seylere imza atiyorsunuz TSK LER

nuhal2

calismalarinizda basarilar
emegi gecelere vielen vielen danke und glücklih

duygu_0354_duygu

gerçektem mükemmel bi site. zaten başka bi sita tanımıyorum ALMANCAX üstüne. hepimize yardımcı oldunuz. çok teşekkürler . enazından bizleride düşünen bir sitemiz var......

smc-403

emeği geçen herkese teşekürler

ceko

Emeği geçen herkese teşekkürler..
Öğrencilerime de bu siteyi takip etmelerini tavsiye ediyorum...
Herzlichen Dank an allen Beteiligten...:)

madchen

salı günü hocamız derste herkese nasıl konu tekrarı yaptığımızı sordu bende sitenin de adını vererek oradan test çözüyorum dedim :D canım almancax

yücel

Alıntı yapılan: madchen - Nisan 21, 2008, 11:28:01 ÖS
salı günü hocamız derste herkese nasıl konu tekrarı yaptığımızı sordu bende sitenin de adını vererek oradan test çözüyorum dedim :D canım almancax

yani bir nevi reklam yaptin... ;D

cananavci

merhaba arkadaslar bende googleden sitenize rastladim ve cok guzel bir site oldugundan hemen uye olmak istedim insAllah bana yardimci olursunuz emegi gecen herkese tesekkur ederim.

Melice

Almanca öğrenmeye yeni başlıyorum ve şuan için yardımcı olabilecek herşey burada mevcut.
Gerçekten emek ve özveri isteyen bir çalışma bu.Sizi yürekten kutluyorum ve bütün ekibe çok teşekkür ediyorum.Artık bende burdayım:))

(LALEZAR)

s.a site kurucularına ve emeği geçen herkese çok tşk ediyorum..

konu anlatımları ve paylaşımlar mükemmel..

sitenizin daimi olmasını teneni ediyorum..

daha yeni üye olmama rağmen bir çok konuda bilgilendim..

mevla yar ve yardımcınız olsun..

şinasi

35.Karşıyaka kardeşim;Karşıyakanın neresindensin.Bende karşıyakalıyım.2002,de manheim'a gelmiştim.Heidelberg'in bammental köyünde kız kardeşim ve neckargemünd'de de yeğenim var.