Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jentzsch

Alıntı yapılan: gece - Haziran 08, 2008, 02:10:56 ÖÖ
Alıntı yapılan: jentzsch - Haziran 08, 2008, 01:13:45 ÖÖ
Mesajlari okudum.Yani birazini..Almancax'in gizli hayaleti ben degildim arkadaslar.Ben evet arada gizli giriyorum ama her girisimde bir seyler yaziyorum.Yazmadan edemem.Bir kac gündür  foruma girmedim.Benzettiniz herhalde..  ;D

Eeee nasilsiniz?   Ben iyiyim ama mac dolayisiyla biraz moralim bozuk..

Anladimdemik senin gelisini mesajlarindan anliycaz eyvah bu demektirki yeni hayaletler var ya onlar Casper´en kötü akrabalariysa :o  ;D ;D ;D ;D
Forumda 15.000 üye var.Herhangi biri olabilir. ;D

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Haziran 08, 2008, 02:16:50 ÖÖ
Alıntı yapılan: gece - Haziran 08, 2008, 02:10:56 ÖÖ
Alıntı yapılan: jentzsch - Haziran 08, 2008, 01:13:45 ÖÖ
Mesajlari okudum.Yani birazini..Almancax'in gizli hayaleti ben degildim arkadaslar.Ben evet arada gizli giriyorum ama her girisimde bir seyler yaziyorum.Yazmadan edemem.Bir kac gündür  foruma girmedim.Benzettiniz herhalde..  ;D

Eeee nasilsiniz?   Ben iyiyim ama mac dolayisiyla biraz moralim bozuk..

Anladimdemik senin gelisini mesajlarindan anliycaz eyvah bu demektirki yeni hayaletler var ya onlar Casper´en kötü akrabalariysa :o  ;D ;D ;D ;D
Forumda 15.000 üye var.Herhangi biri olabilir. ;D

süüüüüüüüü bazen bende hayalet olabiliyorum aman kimse duymasin ;D ;D ;D ;D ;D

jentzsch

Ya bana inanmiyorsunuz ama ben degildim.. ;D Ben olsam kesin yazardim bir seyler.Dayanamam yani. :-[

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Haziran 08, 2008, 02:27:42 ÖÖ
Ya bana inanmiyorsunuz ama ben degildim.. ;D Ben olsam kesin yazardim bir seyler.Dayanamam yani. :-[

yok yok inandin yaaaa sen bana inanmadin bence ;)

gece

arkadaslar valla muhabbetinize doyum olmuyor ama ben yavastan gideyim hepinize hayirli geceler
bu kadar uzak kalip özletmeyin kendinizi iki muhabbet ne güzel oldu bir sürü yemek ögrendik ohhh
süper hadi ´Hoscakalin :D

esma 41

Alıntı yapılan: gece - Haziran 08, 2008, 03:28:58 ÖÖ
arkadaslar valla muhabbetinize doyum olmuyor ama ben yavastan gideyim hepinize hayirli geceler
bu kadar uzak kalip özletmeyin kendinizi iki muhabbet ne güzel oldu bir sürü yemek ögrendik ohhh
süper hadi ´Hoscakalin :D

Hayirli geceler gece...
ALLAH rahatlik versin ...

gece

AAAAAA unuttum bugün anahtalari siz alin kapilari pencereleri iyice kapayin.
Birde dua edin kötü hayaletler dadanmasin evimize  ;D ;D
Ben kactim ;)

jentzsch

Iyi geceler gece.

Bende ciksam iyi olacak.Herkese hayirli geceler.
Hosca kalin.. ;)

lengur

"Elçiye zeval olmaz" lafından hareketle,hali vakti yerinde olan üyelerimizden belki ilgilenen olabileceğinden bu haberi vermiş olayım.Eee bir yıllık süre içinde olsa sonuçta Kırkpınar ağası seçilecek.Ağa olmak isteyenlerin dikkatine. :)

Kırkpınar'a sponsor aranıyor

Edirne Belediyesi Başkan Vekili Namık Kemal Döleneken, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin uluslararası boyutta tanıtılması gerektiğini, bunun içinde sponsor aradıklarını belirtti.
https://www.hurhaber.com/news_detail.php?id=128911

smc-403

Alıntı yapılan: lengur - Haziran 10, 2008, 11:57:25 ÖÖ
"Elçiye zeval olmaz" lafından hareketle,hali vakti yerinde olan üyelerimizden belki ilgilenen olabileceğinden bu haberi vermiş olayım.Eee bir yıllık süre içinde olsa sonuçta Kırkpınar ağası seçilecek.Ağa olmak isteyenlerin dikkatine. :)

Edirne Belediyesi Başkan Vekili Namık Kemal Döleneken, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin uluslararası boyutta tanıtılması gerektiğini, bunun içinde sponsor aradıklarını belirtti.

edirnelimisin sen ?

lengur

Alıntı yapılan: smc-403 - Haziran 10, 2008, 02:35:35 ÖS

edirnelimisin sen ?

Yok değilim.Hem Kırkpınar ağası olmak için Edirneli olmak şartı yok.Parayı veren düdüğü çalar pardon ağalığı kapar. :)

smc-403

Alıntı yapılan: lengur - Haziran 10, 2008, 02:42:29 ÖS
Alıntı yapılan: smc-403 - Haziran 10, 2008, 02:35:35 ÖS

edirnelimisin sen ?

Yok değilim.Hem Kırkpınar ağası olmak için Edirneli olmak şartı yok.Parayı veren düdüğü çalar pardon ağalığı kapar. :)

biliyorum öle bişiye gerek olmadığını bu ilgi ve alakan nerden gelio onun için sormuştum

3,14

Selam millet! :D Geri döndüm! :) :)

emosh

Alıntı yapılan: 3,14 - Haziran 10, 2008, 05:37:14 ÖS
Selam millet! :D Geri döndüm! :) :)

as :S  hg abi 3,14 anlamadımmm yafffffffffffffffffff

kirsehir7

emosh