bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz???

Başlatan emosh, Mayıs 19, 2008, 06:30:18 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakamozlu_gece

SEVGI-40

hem cok mutlu hem cok üzgün karisid ikisi birbirine

3,14

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Temmuz 29, 2008, 03:38:25 ÖS
hem cok mutlu hem cok üzgün karisid ikisi birbirine

InsAllah zamanla üzüntün biraz olsun azalir canim arkadasim...

yakamozlu_gece

walla arkadaşlar herkez adam gibi adam olsa herkez anlayışlı olarak yaşasa zaten kimse üzülmez hep düşünüyorum üzülmemizin sebebi hep insanlar hep insanlar.... :(

gece

Yakamozlu_gece haklisin insanlar yani bizler hatali yaratilmisiz yanlis yapicaz tabiki önemli olan ne biliyomusun bence gerektigi kadar

HOS GÖRÜ yok anlamiyorum insanlari ALLAH bile cezayi ahirete ertelemis ki

affediyor eeeeeeeeee bize ne oluyoda affetmek gibi yada affetmemek gibi bir lükse düsüyoruz anlamiyorum

anlayaniniz varsada ban anlatsin yoksa hakkatten cildirma sinirindayim  :'( :embarassed: ???  ::)

(LALEZAR)

arkadaşlar insnalar birbirlerini düşüncelerini yaşayışlarını isteklerini eleştirdiği müddetçe ve eleştiriye açık olmadığımız müddetçe bu böyle sürüpp gider..

yinede çuvaldızı önce kendimize batıralım ,iğneyide karşımızdakine:(

üzgünümmm...:'( :'( :'(

3,14

--> Herkes "empati" kurabilse bu sorunlarin hic birisi yasanmaz....

3,14

--> Zaman her seyin ilacidir kirsehir.... Umarim senin acini da dindirir, ya da en azindan azaltir... :-\

yakamozlu_gece

iyiyim kötüyüm derken bu dünyada böyle bitecek işte arkdaşlar Allahın gününe şükürler olsun...

SEVGI-40

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Temmuz 29, 2008, 08:06:57 ÖS
iyiyim kötüyüm derken bu dünyada böyle bitecek işte arkdaşlar Allahın gününe şükürler olsun...
evette ya hep iyden cok kötü oluyoruz buna bi care yokmu yav :(

3,14

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Temmuz 29, 2008, 08:08:42 ÖS
Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Temmuz 29, 2008, 08:06:57 ÖS
evette ya hep iyden cok kötü oluyoruz buna bi care yokmu yav :(

Maalesef Sevgicigim... Olanla ölene fayda yok.. Bunu böyle kabul etmek lazim... :-\ :( :(

yakamozlu_gece

3,14

Selamet

Cok sükür bu gün baska bir mutluyum rabime sükürler olsun :=)

mehmetemir21

Kendini  kötü hissediyorum ,başım korkunç ağırıyo sıcaklar bunalttı  çok yoruldum .herkes tatil yaparken ben hala çalışıyorum ooooof)))))

yakamozlu_gece

yine her zamanki gibi düşünceliyim Allahın verdiği bu düşüncelere gülmeme sıkıntılarıma şükürler olsun.... :)