bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz???

Başlatan emosh, Mayıs 19, 2008, 06:30:18 ÖS

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

valla netarafa gidecegini bilmeyen insanlardan biride benim en iysi herseyi akisina birakmak ;D

yakamozlu_gece

Allah kimseyi çaresiz bırakmasın çok zor.. insanları çaresiz durumlara sürükleyen insan kılığında gezen şerefsizlerinde Allah belasını versin...

SEVGI-40

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.buda gecer yakomozlu gece seni üzen herneyse.herseyinsanlar icin

3,14

--> Amin.... Caresizlik zor hem de nasil ya... :(

yakamozlu_gece

insanlar ne ekerse onu biçerler bütün herkez bu dünyanın geçici olduğunu yani öleceğini hiç unutmasa hep aklının bir köşesinde olsa inanıyorumki kimse kimseyi inciltmezdi...

3,14

--> Olanlari bilmiyorum, Allah sabir versin demekten baska bir sey düsmez bana.. Takma kafana arkadasim, her sey düzelir.... ;)

SEVGI-40

daha dün diyodum iyi olmaasamda iyim diycektim ama yine yalan söylemeyi beceremedim kötüyüm

SEVGI-40

kimü üzmüss bakim benim bitanecik kuzenimi alim ifadesini  >:(

yakamozlu_gece

her zamanki gibi düşünceliyim....

Yok etmelisin yeryüzünden hüznü! gün gelir herşeye rağmen en güzelini yaşarız yarım kalan sevdalarımızın...Umuda bin kurşun sıksada ölüm unutma umuda kurşun işlemez gülüm!

fevziş

bugün içimden hep ağlamak geliyor Allahtan ki kızım yanımda ve ben kendimi tutuyorum kızımın beni ağlarken görmesini istemem
yuvamızı ayrı gayrı kurduk inşAllah birgün kavuşuruz canım
:'( ???

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: fevziş - Ağustos 28, 2008, 07:25:09 ÖS
bugün içimden hep ağlamak geliyor Allahtan ki kızım yanımda ve ben kendimi tutuyorum kızımın beni ağlarken görmesini istemem
yuvamızı ayrı gayrı kurduk inşAllah birgün kavuşuruz canım
:'( ???

canım yaa şimdi çok üzüldüm :embarassed: :embarassed: beterin beteri var Allah sabır versin kardeşim sana... :-\

RIBERY

Allaha şükürler olsun oruçun 1 ıncı günu çok guzel geçıyor bende bayagı kendımı ıyı
hısedıyorum

SEVGI-40

nasil hissedecem ya herzamanki gibi kötü isde
nezmn gecekten bu sayfaya iyim yazicagim cok merak ediyorum

ozan

öylesine bir karamsarlik icindeyim..hayatta beni neler bekledigini, kisacasi
sonumuz nasil olacak diye düsünüyorum...
....hayirlisi neyse öyle olsun...

talay68

Allaha şükür kandimi iyi hissediyorum hayırdır sevgi kendini neden kötü hissediyorsun
hayatının baharında  yaril:)  yaril:)

...mystery...

ben kendimi çooo..ook mutlu hissediyorum bugün uykumu aldım ondan heralde  yuppi:) ;D