www.almancax.com Ekibi

Başlatan Editör, Şubat 02, 2006, 05:31:29 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MuhaяяeM

WEBMASTER & ADMINISTRATOR

Muharrem EFE

ALMANCA EĞİTMENLERİ

Muharrem EFE
Elif GÖRGÜLÜ

acelya11

hepinizin yüregine saglik.söyleyecek laf bulamiyorum gercekten mükemmel bir is yapmissiniz.bosuna dememisler bana bir harf ögretenin 40 yil kölesi olurum diye.biz üyeleriniz belki size köle olamayacagiz ama emin olun dualarimiz hep sizlerle olacak.Allah ne muradiniz varsa versin.cok tesekkür ediyorum.kucak dolusu sevgilerimle......

KelebekGibi

Bende tüm bu emegi gecen ekibe tesekkürlerimi sunuyorum. Hepsi cok yardimsever ve icten. Iyiki varsiniz!

mucizemsin

guzel site arayan bulur ben buldum :)

andic

Emegi gecen herkese tesekkür ederiz. Süpersiniz ....

evo

hepinize çok teşekkür ederim çok faydası olucak bu sitenin bana

masilhan

...sitenin yeni hali  çok güzel olmus; herkesin eline sağlık.

acelya11

bu nazar boncugu almancax icin sevgilerimle.....

Eurovision

başarılarınızın devamını dilerim

MuhaяяeM

derin

EMEGİ GECEN HERKESE TşKLER...

lehrerin

COK BASARILI BIR SITE...IyIKI BEN DE BU SITENIN UYESIYIM...

asigitarci

slm. ben yeni üyeyim. anadolu lisesinde okuyorum we almancayı 3. senedir görmeme rağmen pek bişiy öğrendiğim we becerebildiğim söylenemez :S yarın yazılım war we de internette güzel bir kaynak ararken bu siteye rastladım. çok teşekkür ederim size :) almancayı nette bulmak bile sorun oluyordu benim için :)

smyrna

Almancayı öğrenememenin sebebi asi gitarın olabilirmi ne dersin ;) burada aradığızı fazlasıyla bulabileceğine eminim hoşgeldin

asigitarci

h.b :) teşekkür ederim :) evet gitarıma biraz daha fazla zaman ayırıyor olabilirm :P sınaw bugündü. orta halli geçti :S baya çalıştım buradan... e bir günde hepsini öğrenmeye kalkınca anca bu kadar oluyor :)

Mcscream

WwW.aLmAncAx.CoM Ekibine Sonsuz Teşkürler Emeğinize Sağlık Arkadaşlar Kısa Süredir Sitenizi Takip Ediyordum Dün Gece Üyeliğimi Gerçekleştirdim Aranızda Olmaktan Gerçekten Çok Mutluyum Çok Yararlı Ve Çok Faydalı Bir İş Yapıyorsunuz Başarılarınızın Deavamını Dilerim Arkadşlar ;) kolay gelsin...

MuhaяяeM