bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz???

Başlatan emosh, Mayıs 19, 2008, 06:30:18 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

hııı moda hakkında ingilizce yazı yazacaksın.niye yazdıklarınızı ingiliz modacılarınamı gönderecekmiş hocanız :haha:

...mystery...

ne biliyim offoff:)
yani şöyle kağıtlara farklı kelimeler yazdı ve kim ne çektiyse onun hakkında derste konuşucaz bugün bişeyler saçmaladım kısa olmuş dedi ve yarına getir dedi(sanki 1 günde şakıtıcam derste tickoff:) ) banada fashion çıktı ve ben ne yazıcağımı bilmiyorum.... tickoff:)

zeytin

işte bu kötü belirsizlik olsun sen yınede canını sıkma bulursun bişey internetten araştır

...mystery...

kuzenimden yardım alıyorum iyiki o var yaa.... :) biraz neşem yerine geldi ve daha sınavıma çalışmadım ama olsun... :)

zeytin

hımm ingilizcem olsaydı yardım ederdım
 :embarassed:

...mystery...

olsun olsun önemli değil ben çözdüm problemi bi ezberlemesi kaldı.... dance:)

zeytin

...mystery...

purjuu

ben bugün kendimi süper ötesi hissediyorum... dance:) yuppi:) alkis:) halayy:) hiihi:)

purjuu

nasıl bi ifade olduysa artık anlarınız umarım.. :P

dielosch

...mystery...

ben kendimi süper hissediyorum çünküüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü   sınavlarımız bitti :haha: saçma sapan ödevlerimiz oluyo ama onlarıda hallederim dance:) yuppi:) hiihi:)

dielosch

...mystery...

dielosch

...mystery...

olsun ben demiştim gıcık bir insandır o ilerde anlarsın ne demek istediğimi daha bunlar ne ki??? yaril:)

dielosch

salla ya onu sevmedim ki hiç bir zaman sadece kötü gözükmüyor İDİ ;D hala bazılarına karşı öle gözükmüyor ama bana karşı tam bir şeytan nasıl biri olduğunu çözdüm ;D bu arada BEN DE sevmiyorum ben demiştim li lafları ;)   :zopa: