Almanya Aile Birlesimi Vizesi Bekleyen Arkadaslar Burada Toplanalim Bi zahmet

Başlatan ScreaM18, Ocak 05, 2014, 03:26:42 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

figu

arzuguvenc

Alıntı yapılan: figu - Ocak 21, 2014, 11:13:27 ÖS
arzuguvenc sizin basvuru tarihi nedir

8 Ocak'ta istanbulda yaptım başvurumu 1 hafta sonra eksik evrak kargom geldi Perşembe günü götüreceğim evrağı

figu

evet biliyorum tarihi ogrenmek adına sordum daha yenı subat ayı icinde vizenız elinizde ins

arzuguvenc

İnşAllah bekleyen bütün herkes alır o kadar sıkıntı stres emek boşa gitmez kî en önemlisi ailemiz orda :(

figu

stress sıkıntı vizenın tadı tuzu olsun inş vizenız elınızde olunca dünya senin oluyor

diyetisyen

Arkadaslar oncedende yazdigim gibi 07.01.2014te basvurumu yaptim dun itibariyle yani 21.01.2014 tarihiyle belgelerim gitmis yabancilar polisine esim alman vatandasi ve sadece esimden yasayacagimiz ev ile ilgili belge istemisler. Esim bugun belgeleri verecek ordaki gorevli 2-3hafta icinde vizesi cikar demis :)) 09.02.2014 te duginumuz var trk istedim dugunden sonra esimle donmekinsAllah oyle olur. Sizce normal isliyor dimi ? Cevaplariniz ve dusunceleriniz icin tesekkurler :))

figu

normal esiniz alm vatandası evle ilgili sorun olması canınızı sıkması bır hotel bile gosterebilir gayet normal işlem süreleri siz esinizle birlikte burdan el ele ülkeyi terk edebilirsiniz

figu

ayrıca biir gercek bu herkes kabul etsin her nekadar alm eşten ev gelir beyan gibi evraklar isteselerde istisna süpheli durum oldugu icindir onun haricinden eşleri alm olanlar evrakları daha cabuk gidip geliyor onaylanıyor kanaatindeyim

beyaz34

aynen katılıyorum

sonrada alman vatandaşı olanlar içinde aynı şey mümkün mü acaba

emreville

Alıntı yapılan: figu - Ocak 22, 2014, 11:58:11 ÖÖ
normal esiniz alm vatandası evle ilgili sorun olması canınızı sıkması bır hotel bile gosterebilir gayet normal işlem süreleri siz esinizle birlikte burdan el ele ülkeyi terk edebilirsiniz
Eşi Alman vatandaşı ise ( Türk ) hotel göstermeye kalkarsa vize yerine,hava alır.Maddi imkanlar ve ev konusu yeterli olmadıktan sonra.Alman pasaportu olan Türk'lere ayrıcalık tanınmıyor.Dikkatli olun lütfen.

onur5555

Emrewille::  sna sonuna kadar katılıyorum.   Bna göre şartlar neyse odur.   Eşi alman olup 4 buçuk ay bekleyen var. Ama tabi kşinin durumuna bağlı yinede..

melihcem

Alıntı yapılan: diyetisyen - Ocak 22, 2014, 11:55:11 ÖÖ
Arkadaslar oncedende yazdigim gibi 07.01.2014te basvurumu yaptim dun itibariyle yani 21.01.2014 tarihiyle belgelerim gitmis yabancilar polisine esim alman vatandasi ve sadece esimden yasayacagimiz ev ile ilgili belge istemisler. Esim bugun belgeleri verecek ordaki gorevli 2-3hafta icinde vizesi cikar demis :)) 09.02.2014 te duginumuz var trk istedim dugunden sonra esimle donmekinsAllah oyle olur. Sizce normal isliyor dimi ? Cevaplariniz ve dusunceleriniz icin tesekkurler :))

kardeşim sen o konsolosluktakilere inanma bana da 6 haftaya alırsın vizeni dedi ama hala bekliyorum. evse ev işse iş herşey tamam ama yinede bekliyorsun şehir şehir değişiyor işlemler ama bence sen düğünden sonra daha beklersin dost acı söyler. ben 2. ayı devirdim 3 e dönüyorum  :) umarım 3 te bitmez yoksa gitmekten vazgeçip hatunu buraya getireceğim. okey:)

onur5555

Figu: bugün avukatı aradım be oda yabancılar dairesini aradı snra avukata: bi kaç güne evrakları türkiyeye yollarız gelirde ve evraklarda sıkıntı yok demşler kardeş.

figu

ins kardesim Allah gönlune gore verir .Arkadaslar lütfen vize bekleyen arkadaslar hangi konsolosluk basvuru tarihi ve alman ve türk vatandası diye msjların sonuna not düşssünler cunku bekleyenler ve bundan sonra basvuru arakdaslar süreklı aynı soruları tekerrrür edipp sormaz herkesin isi kolaylasir  ya:)

onur5555

figu

sonuc ne oldu
Alıntı yapılan: emreville - Ocak 22, 2014, 01:34:40 ÖS
Eşi Alman vatandaşı ise ( Türk ) hotel göstermeye kalkarsa vize yerine,hava alır.Maddi imkanlar ve ev konusu yeterli olmadıktan sonra.Alman pasaportu olan Türk'lere ayrıcalık tanınmıyor.Dikkatli olun lütfen.