Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burcukafadar

Alıntı yapılan: fear07 - Nisan 24, 2008, 05:17:36 ÖS
aekadaslar bende 30 ocakda sinava girmisdim ve kazanmistim.75 puanla.sonra sertifikami aldim konsolosluga posta ile gonderdim.ve 3 gun sonra vizem cikti.ve simdi Almanyadayim gelli 3 ay olacak nerdeyse Almanyaya.ve simdide Almanyada is bile buldum calisiyorum 1 aydir.sizlerde basara bilirsiniz o kadar zor bir sinav degil sadece heyecaninizi yenin yeter.simdiden basarilar size arkadaslar.
Allah şansını hep böyle açsın, ucuda bize dokunsun inşAllah. gerçi evrakalrını belki önceden vermişsindir ama 3 günde çıkmış ne güzel, aylarca bekleyenler var, ne diyim darısı başımıza inşAllah

karakartalali

Alıntı yapılan: jaluji - Nisan 24, 2008, 05:56:02 ÖS
Alıntı yapılan: fear07 - Nisan 24, 2008, 05:17:36 ÖS
aekadaslar bende 30 ocakda sinava girmisdim ve kazanmistim.75 puanla.sonra sertifikami aldim konsolosluga posta ile gonderdim.ve 3 gun sonra vizem cikti.ve simdi Almanyadayim gelli 3 ay olacak nerdeyse Almanyaya.ve simdide Almanyada is bile buldum calisiyorum 1 aydir.sizlerde basara bilirsiniz o kadar zor bir sinav degil sadece heyecaninizi yenin yeter.simdiden basarilar size arkadaslar.

arkadaşım vizeyi kaç ay verdiler orada uzttın mı uzattıysan neler gerekiyor

çok güzel, umarım bizde ileride öyle yapabiliriz. iyi günler..

kadriye_01

muzikisyen arkadaşım iyi dileklerin vede bize güvenin için tşkrler inşAllah dediğin gibi biz bu sınavı geçeriz biz adanadan 10 arkadaş aynı tarih ve saattte gireceğiz sınava 28 nisan saat 14 ankarada sınav sonucunu alıp vizeyle uğraşan arkadaşların inşAllah vizeleri biranönce gelir bizim gibi sınava girecek olan arkadaşlarında hepsi kazanır inşAllah ALLAH yar ve yardımcımız olsun

burcukafadar

kadriyecim, benim  üniversitede ev arkadaşlarımın hepsi adanalıydı hepside çok hırslı ve çok başarılı kızlardı. eminim sizde öylesinizdir, sana ve arkadaşlarına çok çok başarılar, eminimki başarırsınız, heyecanlanmayın ve sakın korkmayın bu sınavdan, çalışana gerçekten çok basit bir sınav

kaan7575

arkadaslar 5 mayısta ızmırde sınav var kayıt alınıyo ama sanırım yarın son.ben kacgun once gorustum sınavımın sonucu bana ulsatı ıptal ettım cok sukur.  az ama düzenlı calısırsanız benım gıbı 1 defada alırsınız.herkese basarılar

alikemalll

arkadaslar bende bu ayın 14 unde gırdım ınanın cok az calıstım sınava sansımada kazandım kursada gıtmedım haa 75 puan almısım sınavda mektup ornegı vıckıyle termının var gıdemıyorsun yenı termın al buydu konusmadada ıyı gectı arkadaslar sınavı basarmıs bır kısı olarak sunu soylemek ıstıyorum kı ne kadar ders calısırsanız calısın oraya vardıgınızda heyecan yaparsanız kazanma sansınızda o kadar az olur ınanın heyecan yapmadıgınız takdırde hersey yolunda gıdecektır ben bunu gordum ınsAllah sızlerde basarırsınız ben burada kaybetmıs sınava ıkıncı defa gırecek arkadaslarında bunun ıcın kaybettıgını soyleyebılırım yanı bırıncı sınavda heyecanlandıklarından dolayı
kazanamadılar dıye dunusuyorum bırde bu sıteye cok tesekkurlerımı sunarım kazanmamda yardımcı oldukları ıcın  herkese basarılar

ılkay

arkadaslar mayıs 8 de sınava gırecegım.umarım kazanırım yoksa cok kotu seyler olur

ılkay

benım ıcın kotu olur yanı..ankarada gırecem baska gırecek olaan varmı

karakartalali

bende mayıs 13 de girecem ikinci sınavım olacak.

smc-403

Alıntı yapılan: karakartalali - Nisan 29, 2008, 12:16:20 ÖS

senden 10 gün sonrada ben gircem ama istanbulda sen ankarada gircen galiba bu arada mersinde nerede okuyorsun ?

karakartalali

senden 10 gün sonrada ben gircem ama istanbulda sen ankarada gircen galiba bu arada mersinde nerede okuyorsun ?
evet ben ankarada gireceğim sınava.mersinde mezitlideki pakize kokulu lisesinden geçen sene mezun oldum.şimdi almanyaya aile birleşimi ile gitmeye çalışıyorum.bakalım gelecek günler ne gösterecek bizlere. iyi günler.

karakartalali

Alıntı yapılan: smc-403 - Nisan 29, 2008, 01:01:43 ÖS
Alıntı yapılan: karakartalali - Nisan 29, 2008, 12:16:20 ÖS

evet ben ankarada gireceğim sınava.mersinde mezitlideki pakize kokulu lisesinden geçen sene mezun oldum.şimdi Almanyaya aile birleşimi ile gitmeye çalışıyorum.bakalım gelecek günler ne gösterecek bizlere. iyi günler.

ılkay

karakartalali ılk sınavından kac almıstın.ben cok heyecanlıyım

karakartalali

Alıntı yapılan: ılkay - Nisan 29, 2008, 01:52:38 ÖS

ben ilk sınavdan 48 aldım.siz ilkkez mi gireceksiniz?

smc-403

Alıntı yapılan: karakartalali - Nisan 29, 2008, 02:26:43 ÖS

ben ilk sınavdan 48 aldım.siz ilkkez mi gireceksiniz?

adres market vardı sizin okulun karşısında duruyormu hala ? :D evet ben ilk kes girecem

karakartalali

tam olarak hatırlamıyorum ya adını market vardı ama adı neydi hiç dikkat etmedim.ama adı yabancı gelmedi.yanında kuaför ve internet kafe vardı.

karakartalali

Alıntı yapılan: smc-403 - Nisan 29, 2008, 02:34:09 ÖS
Alıntı yapılan: karakartalali - Nisan 29, 2008, 02:26:43 ÖS

--------------------------------------------------------------------------------
tam olarak hatırlamıyorum ya adını market vardı ama adı neydi hiç dikkat etmedim.ama adı yabancı gelmedi.yanında kuaför ve internet kafe vardı.

adres market vardı sizin okulun karşısında duruyormu hala ? :D evet ben ilk kes girecem