Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Yok Canim ne meraki  ;D
Siz dedinizya birni takip koluma gelicem diye  :haha:

ATAAN

D Gelmezki Benle, Cok Uykucu Coooooook  :haha:

gece

Hayret ya nasil gelmez o kadar sarki falan  ??? :haha: :haha:

ATAAN

Sarkilardan Haberi Yok ki, Umarim Birgün Bizim Foruma Girerde Görür Sarkilarini  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 14, 2009, 01:45:42 ÖÖSarkilardan Haberi Yok ki, Umarim Birgün Bizim Foruma Girerde Görür Sarkilarini  :haha:

Platonik yani  :haha:
Umarim öyle olur  ;D

ATAAN

ATAAN

Olurmu Ya. Kafami Karistirdiniz, Ne Platonigi, Biz Her Aksam Damda Bulusup Kahve Iciyoruz  :haha:

gece

Kizlarin meraklarini giderdiniz  ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 14, 2009, 01:49:17 ÖÖOlurmu Ya. Kafami Karistirdiniz, Ne Platonigi, Biz Her Aksam Damda Bulusup Kahve Iciyoruz  :haha:

Kedimisiniz Siz  :haha:

ATAAN

Yarin Cimcimeler Cok Gülecekler Bunlari Okurken Tesekkür Ederim Yanee Sayin Moderatörüm
Ben Gidem Yatem En Iyisi, Yoksa Siz Agzimdan Laf Almaya Calisiyorsunuz, Yani Insan Ekip Arkadasina Yaparmi Bunu Size Teesüf Ediyorum Yanee  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 14, 2009, 01:53:08 ÖÖYarin Cimcimeler Cok Gülecekler Bunlari Okurken Tesekkür Ederim Yanee Sayin Moderatörüm
Ben Gidem Yatem En Iyisi, Yoksa Siz Agzimdan Laf Almaya Calisiyorsunuz, Yani Insan Ekip Arkadasina Yaparmi Bunu Size Teesüf Ediyorum Yanee  :haha:

Yok valla siz kendiniz anlattiniz ben ni dedim ki  :haha:

(Kizlar valla sucsuzum  ;D)

ATAAN

Yani D'nin Kim Oldugunu Yarin Konu Acarak Söyleyecektim Ama Bakin Sizin Yüzünüzden Söyleyemiyecegim, Napiyim Yanee  :haha: :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 14, 2009, 01:56:33 ÖÖYani D'nin Kim Oldugunu Yarin Konu Acarak Söyleyecektim Ama Bakin Sizin Yüzünüzden Söyleyemiyecegim, Napiyim Yanee  :haha: :haha: :haha:

Anaa kiizlar bunu okuyunca öldürecekler beni ya  :haha:

ATAAN

Yani Size Iyi Geceler Diliyorum Sayin Moderatörüm, Benim Cimcimelerle Basarilar Dilerim Size  :haha: :haha: :haha:

gece

igmg-frankfurt

RIBERY

IYI GUNLER
ALMANCAX AİLESİ