Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 13, 2009, 11:03:58 ÖSYok Komsunun da Enigi Var, Tosbalar Bahcede Bogusuyorlar  

bak sen,şu sinaya hele kur;) :haha:

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 14, 2009, 01:53:08 ÖÖYarin Cimcimeler Cok Gülecekler Bunlari Okurken Tesekkür Ederim Yanee Sayin Moderatörüm
Ben Gidem Yatem En Iyisi, Yoksa Siz Agzimdan Laf Almaya Calisiyorsunuz, Yani Insan Ekip Arkadasina Yaparmi Bunu Size Teesüf Ediyorum Yanee  

:haha: yaril:)
Alıntı yapılan: gece - Mart 14, 2009, 01:54:38 ÖÖYok valla siz kendiniz anlattiniz ben ni dedim ki  

(Kizlar valla sucsuzum  

tickoff:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 14, 2009, 01:56:33 ÖÖYani D'nin Kim Oldugunu Yarin Konu Acarak Söyleyecektim Ama Bakin Sizin Yüzünüzden Söyleyemiyecegim, Napiyim Yanee  :haha:

ataan
 ağbi   kim bu D  kur;) tickoff:) :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Mart 14, 2009, 01:57:58 ÖÖAnaa kiizlar bunu okuyunca öldürecekler beni ya  :haha:

ABLACIĞIM    tickoff:) :zopa: :haha: :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: RIBERY - Mart 14, 2009, 10:52:24 ÖÖIYI GUNLER
ALMANCAX AİLESİ

günaydın rıbery  :)

nasılsınız... alkis:)  

RIBERY

sagol tşk ederım sız nasılsınız nilsenam

NİLSENAM

Alıntı yapılan: RIBERY - Mart 14, 2009, 11:01:25 ÖÖsagol tşk ederım sız nasılsınız nilsenam

bende iyiyim tşk.ederim,nasıl gidiyor

RIBERY

çok şükür ıyı Allah razı olsun ya sende

RIBERY

dedım işe gıtmeden bı bakem kım var hadı kendıne ıyı bak saglıcakla kal ıch muss gehen

NİLSENAM

Alıntı yapılan: RIBERY - Mart 14, 2009, 11:04:13 ÖÖçok şükür ıyı Allah razı olsun ya sende

bende de çok iyi Allah'a şükür.... :)

ne olsun uğraşıyoruz işte,gün gün geçiriyoruz ;D

NİLSENAM

Alıntı yapılan: RIBERY - Mart 14, 2009, 11:05:46 ÖÖdedım işe gıtmeden bı bakem kım var hadı kendıne ıyı bak saglıcakla kal ıch muss gehen

sende kendine iyi bak,sağlıcakla kal,sana kolay gelsin.. byby:) byby:)

mub@rek

Tünaydin arkadaslar, güzel bir hafta sonu degilmi. Ohhh gerine gerine uyandiktan sonra güzel bir kahvalti yaptim. Üzerimi degistim ve islerim var halletmek icin yukariya ciktim. Gelmisken size' de selam veriyim dedim. :)

Görüsmek üzre.

gece

Selam Bizim Mahalle  halayy:)

Anlasilan Nilsenam okumus bizim dedikodulari,  :haha:
valla ben sucsuzum Nilsenam  ;D

mub@rek

Herkez disarda bakiyorum da. Bende aksam mangal yapicakmisiz bahcede erken geldim. :)
HAzirliklar var aile toplanicak.. İsteyen varsa buyursun gelsin hehe..  byby:)

gece

Afiyet olsun Mübarek  :)
Gelemiycez ya biliyon, davet edersin tabi :haha:

mub@rek

Herseyi hazirladim vAllah, babamlar yeni mangal getiriceklermis bi o kaldi. Bende simdi odama ciktim.

VAllah gece, yani gelebileceginizi bilsem bir servis daha acardim ama ne yazikki artik baska sefere. ;)

ATAAN

ATAAN

Selamin Aleyküm almancax Sakinleri  Demek  :haha:  Sizler Sormadan Ben Söyleyim