Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xaribim

slm bu saatte ayakta olan kimse yoktur galiba :)

vectras

slmlar hekese bandwich den dolayı kapalıydı sanırım site birsüre:)

f_tuba26

Alıntı yapılan: vectras - Mayıs 28, 2010, 02:30:16 ÖÖ
slmlar hekese bandwich den dolayı kapalıydı sanırım site birsüre:)
ewet galiba bana bandwich limit dolu diye yaziyordu hep...

xaribim

acildida sitede kimse kalmadi,umarim acildigi haberini cabuk alirlar...

3,14

Alıntı yapılan: xaribim - Mayıs 30, 2010, 01:43:42 ÖÖ
acildida sitede kimse kalmadi,umarim acildigi haberini cabuk alirlar...

--> Umarim. : )))))

3,14

xaribim

Guten abend meine freunde... was habt ihr heute gemacht...

( iyi aksamlar arkadaslar... bugün neler yaptiniz )

3,14

--> Iyi Aksamlar xaribim, nasilsin iyi misin ? :)

3,14

--> Iyi aksamlar Almancax, görüsmek üzere. byby:)

mehmetemir21

merhaba almancax sakinleri. Berlinden selamlar. eskiden çok hareketliydi buralar ama ne olduysa kimse uğramaz oldu.Umarım eski hareketli güzel günlerine döner.

3,14

Alıntı yapılan: mehmetemir21 - Haziran 22, 2010, 12:41:19 ÖÖ
merhaba almancax sakinleri. Berlinden selamlar. eskiden çok hareketliydi buralar ama ne olduysa kimse uğramaz oldu.Umarım eski hareketli güzel günlerine döner.

--> Selam Müdürüm, nasilsin, nerelerdesin???

mehmetemir21

Selam  Onur,teşekkür ederim iyiyim.Berlindeyim şu an. Bir yıl su gibi geçti.Tatil hazırlıklarına başladım okullar kapanır kapanmaz Türkiye......... alkis:) halayy:)

HamzaD

Merhaba Esı alman vatandası olan kımse yok mu yaa YARDIM LUTFENNNNNN    lutfenn esı alman olanların bana kısısel ıletı yazsın lutfennnn :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: ??? ??? ??? ???

3,14

Alıntı yapılan: mehmetemir21 - Temmuz 04, 2010, 08:29:14 ÖÖ
Selam  Onur,teşekkür ederim iyiyim.Berlindeyim şu an. Bir yıl su gibi geçti.Tatil hazırlıklarına başladım okullar kapanır kapanmaz Türkiye......... alkis:) halayy:)

Cok sevindim müdürüm Allah kavustursun. :)

3,14

Alıntı yapılan: HamzaD - Temmuz 07, 2010, 06:55:24 ÖS
Merhaba Esı alman vatandası olan kımse yok mu yaa YARDIM LUTFENNNNNN    lutfenn esı alman olanların bana kısısel ıletı yazsın lutfennnn :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: ??? ??? ??? ???

--> Benim annemin esi Alman vatandasi. :D Yani babam Alman vatandasi... Söyle kardes derdin nedir?
Yarin bir sinava girecegim okulda. Ondan sonra yardim etmeye calisirim. Sen bana ulas, bilmiyorum soru ve sorun nedir ama elimden geleni yapmaya calisirim... :)

kirsehir7

slm milletttttttttttttttttt nasilsiniz bakemm :D

dielosch

heyy güzel almancax seni çok ihmal ettim ama sebebi ben değilim canım arkadaş çevrem esma abla gizem gece abla adminimiz vs vsvs herkes dağıldı gitti yahu almancax ın eski halini çok özlüyorum.Neden böyle oldu ki :(