Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

zeytin

slm arkadaşlar benn geldim nec
var ne yok inşAllah herkes iyidir ;D

godbarmen

Dersane ortamı bi başka oluyo ama ahhhhhh ahhhh ne senelerdı....

godbarmen

Senosh_K

Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 27, 2008, 08:58:38 ÖSslm arkadaşlar benn geldim nec

iyiyiz zeytin sen ;D

dielosch

ohhh bunu demeseydin kaç kişiyiz ;D baya tutucak yürüseydik hava bozuk ama olsun sağlıklı sağlıklı işte yürüyelim  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 27, 2008, 08:58:38 ÖSslm arkadaşlar benn geldim nec
hoşgeldin zeytin bayadır karşılaşamamıştık nasılsın?? ;)

dielosch

hoşgeldin zeytin nasılsın ??

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 27, 2008, 08:59:53 ÖSohhh bunu demeseydin kaç kişiyiz ;D baya tutucak yürüseydik hava bozuk ama olsun sağlıklı sağlıklı işte yürüyelim  :haha:
evet sağlıklı sağlıklı yağmurlu havada yürüyelim bakalım ne kadar sağlıklı oluyoruz yaril:)

dielosch

herkes aynı şeyi sorunca da bi garip oluyor yaaa :haha:

zeytin

bende iyiyim ne muhabbeti böyle fransız kaldımda ortama bir özet alsam çokmu olurum acep ;D kur;)

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 27, 2008, 09:00:49 ÖSevet sağlıklı sağlıklı yağmurlu havada yürüyelim bakalım ne kadar sağlıklı oluyoruz yaril:)
olsun sıkı giyinirsen bişi olmaz  ;)

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 27, 2008, 09:01:01 ÖSherkes aynı şeyi sorunca da bi garip oluyor yaaa :haha:
başka kim sorduki... :-\

godbarmen

dielosch aaa o zaman sey yaparız madem kalabalığız ben bı arkadasım var onun kamyonu var ona dolar gideriz sizi soğukta yürütmem yaril:)

...mystery...

heeeee sen şeye dedin nasılsın sorusuna ;D

dielosch

Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 27, 2008, 09:01:21 ÖSbende iyiyim ne muhabbeti böyle fransız kaldımda ortama bir özet alsam çokmu olurum acep ;D kur;)
valla zeytinciğim barmenimiz sağolsun karnımızı doyurduk üstüne pasta mı dersin meyve salatasımı ne istersen onu da yedik... şimdide disco işini konuşuyorduk üzerine geldin ;D

godbarmen

bak valla....çadırını çekeriz arabanın içinde otururuz.......kalabalığız üşümeyiz yanı.hava soğuk ben yüremem valla