Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

afedersin ya gece bende senin kafani karistiriyorum.ama biraz önceki msjda esmanin kini alinti yapip bi soru sordum sorum yukarda cikmis.neyse oluyo böyle karisikliklar. ;D

kesmeşeker

yani uçağın görünüşünden değilde uçakla uçmaktan korkuyorum :-\ ;D

gece

Pardon  ya
soru  icinde  soru  olunca  karistirdim galiba  daha  ögrenicem 
bugü  henüz 12  saattir  sizlerleyim  yanlislik olursada  kusura  bakmayin ancak  cözüyorum  :P

kirsehir7

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Nisan 28, 2008, 02:43:06 ÖS
itiraf ediyorum;
Almanyaya gitmek istemiyorum çünkü uçaktan çok korkuyorum  :-[:'( :'(

valla ben de cok korkuyodum.ilk bindigimde almanyaya gelene kadar korkudan ölüyodum.ayaklarim tir tir titriyodu.esimde dalga gecip gülüyodu benimle.hele bide bosluklara gelip düsecek gibi olusu yokmu aha düsüyoz diye hecana kapiliyodum.indikten sora yere indim cok sükür dedim Allahim.bide basim dönüyo sormayin.ama simdi alistim cok zevkli geliyo artik ;D

jentzsch

itiraf ediyorum;

Kesmeseker hahaaa ;D Benim ucaga binerken ictigim ilacin haddi hesabi yok.Bayilacak gibi oluyorum.Bir seferinde hostesler kizmisti artik.Lütfen gezinmeyi birakin ve yerinize oturun diye..cok sükür yazin arabayla gelcem.. ;D

Bende itiraf ediyorum ucakta giderken hatim indiriyorum.. :'(

kesmeşeker

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 28, 2008, 02:46:05 ÖS
itiraf ediyorum;

valla ben de cok korkuyodum.ilk bindigimde Almanyaya gelene kadar korkudan ölüyodum.ayaklarim tir tir titriyodu.esimde dalga gecip gülüyodu benimle.hele bide bosluklara gelip düsecek gibi olusu yokmu aha düsüyoz diye hecana kapiliyodum.indikten sora yere indim cok sükür dedim Allahim.bide basim dönüyo sormayin.ama simdi alistim cok zevkli geliyo artik ;D
boşluk mu :'( :'( gerçekten çok korkarım ben yüksekten ya :-\

jentzsch

Ben ilk bindigimde cok mutluydum,cok guzeldi.2. binsimde firtina vardi,hic bir ucak kalkmamisti o aksam ama ben germanwings diye bir firmadan almistim biletimi ve bence dandik bir firma.O aksam bizim ucak uctu ve kalkarken ucak düsüyordu,herkes ciglik cigliga ucakta.o andan sonra ben bittim.Artik ucaga binmeden once ilac almam gerekiyor.Cunku gercekten kalbim slklslyor,bayilcak gibi oluyorum.. ;D

suzan

bende ıtiraf edeyım bari bazen insanın boyle seylere ıhtıyacı oluyor ıcımde kalmasın

itiraf ediyorum hayatta hic bir sey üzülmeye degmiyormus yasamanın bir arac oldugun farkına vardım hayallermın cogu gerceklesmesede mutlu olmayı ogrenmek lazımmıs keske demek faydasız biliyorum ama hayatımda keskeler hep olacak artık

yıne ıtıraf edıyorum vala süper bir itiraf yaptım kımseye bu kıyagı yapmam

gece

jentzsch 8 sene  önce bende  öyle  bir  korku  atlattim hemde ilk defa ucak yolculugu  yapiyordum ama orda  cok ilginc oldu
sanki  her  seyiyle insan Allaha  teslim oluyor  bu  duygu icime  ucakta yerlesti  o zamandan beri  ben Allaha  daha  yakin olmamiz  gerektigini  düsünüyorum.
Cünki  hic bir  sey  bizim elimizde  degil.  yasamak  ,yasatmak yada  .......

madchen

bende itiraf edeyim..sems i bende erkek sanıodum hatta ismi şemsettinde şems diye kısaltmış filan :D..bide esma41 i çok ters birisi gibi düşünüodum ilk zamanlar ama hiçte ole değilmiş..

emosh

Alıntı yapılan: madchen - Nisan 28, 2008, 05:59:58 ÖS
bende itiraf edeyim..sems i bende erkek sanıodum hatta ismi şemsettinde şems diye kısaltmış filan :D..bide esma41 i çok ters birisi gibi düşünüodum ilk zamanlar ama hiçte ole değilmiş..

arkadaşım yalnız değilsin şemsi daha önce erkk sana çok olmuşş :d ben sanmışmıyıdm sanmamışmıyıdm hatrlamıyorum ama :D ;D

şems

[/quo
Alıntı yapılan: emosh - Nisan 28, 2008, 06:59:39 ÖS

arkadaşım yalnız değilsin şemsi daha önce erkk sana çok olmuşş :d ben sanmışmıyıdm sanmamışmıyıdm hatrlamıyorum ama :D ;D
Evet ya herkez benı erkek zannetmiş.özlem ismiyle kayıt olamadığımdan çok sevdiğim yiğenımın adı olan şems geldı aklıma oyle kayıt oldum....bu arada şems arapçadada güneş demek...:)

emosh

VAYYY  be :d ç.ok güzelmiş anlamııı :D

Aşil

evet itiraf ediyorum arkadaşlar 18 imden önce çok ehliyetsiz araba kullandım ama hiç polise yakalanmadım .aman polis amcalar duymasın :D :D

madchen

gerçektende anlamı çok güzelmiş ya

esma 41

Alıntı yapılan: Aşil - Nisan 28, 2008, 10:34:28 ÖS
evet itiraf ediyorum arkadaşlar 18 imden önce çok ehliyetsiz araba kullandım ama hiç polise yakalanmadım .aman polis amcalar duymasın :D :D

Ayni itirafi bende ediyorum.

Ablama yalvariyordum , abla neee olurrr  bir kere kullanim diye.
Sag olsun 15 dk kullanmak icin kendisine 10 mark ( o zamnalar mark di  daha )  :) veriyordum.
Ormana gidip orada kullaniyordum   ;D 15- 17 arasi.  :-\

Aman  :police:  duymasin.  :)

Dip Not : Araba kullanmayi cok seviyorum.
Cok sinirli olunca yada caresiz kalinca , atliyorum arabama son ses müzik ve gazla ...  ;D
Cok iyi yöntem herkese tavsiye ederim.
Bana cok iyi geliyor.

şems

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 30, 2008, 11:30:43 ÖS
Alıntı yapılan: Aşil - Nisan 28, 2008, 10:34:28 ÖS

Ayni itirafi bende ediyorum.

Ablama yalvariyordum , abla neee olurrr  bir kere kullanim diye.
Sag olsun 15 dk kullanmak icin kendisine 10 mark ( o zamnalar mark di  daha )  :) veriyordum.
Ormana gidip orada kullaniyordum   ;D 15- 17 arasi.  :-\

Aman  :police:  duymasin.  :)

Dip Not : Araba kullanmayi cok seviyorum.
Cok sinirli olunca yada caresiz kalinca , atliyorum arabama son ses müzik ve gazla ...  ;D
Cok iyi yöntem herkese tavsiye ederim.
Bana cok iyi geliyor.

aynısını bende yapıyorum...eşimi çok özlediğimde  genelde....çok faydalı oluyor...