Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(LALEZAR)

Alıntı yapılan: gece - Haziran 27, 2008, 01:25:42 ÖS
Alıntı yapılan: (LALEZAR) - Haziran 27, 2008, 11:42:10 ÖÖ
Alıntı yapılan: özlem_özlem - Haziran 24, 2008, 10:47:06 ÖS
sımdı okudumda arkadaslar esımle evlendıkten sonra gun saymaya basladık ve tam 130 gun vardı nası gececek nası yapıcas nası dayanıcas derken almancaxsa yazmısım demın okudum 79 gunumuz kaldı dıye soyle bı dusundumde zaman gecıyomus her ne kadar gecen zaman zor olsada ve sımdı ıtıraf edıyorum mutlulukla:) esımın yanıma gelmesıne tam 25 gun kaldı ve dugunumuzede 36 gun kaldı

nası gectı zaman nası aktı gunler aylar aklım almıyo bazen kurs  sınav derken gectı sımdıde vıze termını beklıyouz temmuz 1 e hayırlısı olsun ve esımle sag salım kavusalım ınsAllah:)
umarım hersey herkesın ıstedıgı gıbı olur ve klişe olacak ama sevenler kavuşsun yaaa :D 

ıtıraf etmek sızlerle paylasmak ıstedım arkadaslar...

eminimki dualarına yürekten amin diliyordur okuyan arkadaşlar..bende onlardan briyim rabbim kolaylaştır zorlaştırma ,başladığımız bu işi hayır ile tamamla ..amiin ,aminn ,aminn...

Arkadaslar  sizin adiniza Almancax sakinleri adina  bende  AMINNNN diyorummm  :D

Aminlerin arşı alada kabul gören kullarından olmak temennisiyle inş..

3,14

Itiraf ediyorum, sabahin bu saatinde bedensel olarak cok yorgunum, ama ruhen cok tempoda....... :D :D :D

gece

Itiraf edeyim uzun zaman önce yaptigim hatanin bedeli ödendi  :-[ :-\ ve bir dost kaybettim üzgünüm  hatami kabullenmek zamanimi aldi ve dostum icinde üzgünüm ya.

insAllah oda bir yerlerde mutludur. :angel:

yakamozlu_gece

geçen zaman içerisinde yanlış yapdığını ve kendisini kötü günlere sürükleyen arkadaşımı yola getirmek için onu fena kırdım ama düzeldiğine eminim şuan da... :)

gece

Keske hayatta kirginlik olmasa neden yaparizki bunu sanki elimizde senet var; hayat cok kisa ama bazen  gercekler aci ee Dostda aci söyler önemli olan sindirebilmek;

Bu bir  itiraftir ; ben sanirim biraz zor sindirdim icime ama basardim,  hatalarimi kabullenmessem dogruyu bulamam zaten demi hehe simdi mutluyum ama insAllah Dostum

sende bir yerlerde mutlusundur.???

(LALEZAR)

hiç kimseye kırgın yada darılmış değlim,kalbinden samimyeti sevgiyi dostluğu yardımseverliği eksik etmeyen en önemlisi insanlığın hakkını veren tüm yaradılanı seviyorummmmmmmmmm...

esma 41

Itiraf ediyorum  ;D 3,14 ün avatari cok güzel .... kiskandim simdi . ;D

Anne benim hic GS sapkali resmim olmadi ..  ;D

3,14

Alıntı yapılan: esma 41 - Temmuz 11, 2008, 01:50:14 ÖÖ
Itiraf ediyorum  ;D 3,14 ün avatari cok güzel .... kiskandim simdi . ;D

Anne benim hic GS sapkali resmim olmadi ..  ;D

Ben de kuzenimi kiskaniyorum....... ;D ;D Cünkü sapka kuzenimindi.......... :D

gece

Itiraf edeyimki ben geliyorum millet yok hic kimse yok söyle güzel bir  cay kahve  muhabbetini özledim yaa :-\

hey  gidi günler heyyyy diyesim geldi valla ::)

Kasus

Itiraf ediyorum, karnim ac, uykum var, camasir makinesi cok mu ses yapiyor ne, ya komsular duyarsa  ;D

esma 41

Alıntı yapılan: Kasus - Temmuz 15, 2008, 02:44:51 ÖÖ
Itiraf ediyorum, karnim ac, uykum var, camasir makinesi cok mu ses yapiyor ne, ya komsular duyarsa  ;D

Camasir makinesi haric  ;D diger seyleri bende itiraf edebilirim.

emosh

ya uykum var çok napıcammm ben daha bugunde sabahlıcaz arklara söz verdim pfffffffffff

gece

Cevremde herkes izinde ana babasiyla beraber :-[  itiraf edeyimki arkaslarimi azicik kiskandimmm yaaaa  :-\

gece

Itiraf edeyimki bu tatil bend uyku düzensizligi yapti  ;D ya yok uyku falan yok napsak  ::)

3,14

Itiraf ediyorum ki itiraf edecegim hicbir sey yok! ;D ;D ;D

yakamozlu_gece

söyeleyin ne verdi dertlerden başka istemem gelmesin aşkımız bitsin... onunla küstüm ben hayata aşk'a bırakın, bırakın gitsin... :'( :'( bugün hayatımda ikinci defa yaşadığım bir sevgi acısı yaşıyorum  :'( kimseye haddinden fazla değer vermeyecekmişsin... ::)

gece

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Temmuz 17, 2008, 08:46:01 ÖS
söyeleyin ne verdi dertlerden başka istemem gelmesin aşkımız bitsin... onunla küstüm ben hayata aşk'a bırakın, bırakın gitsin... :'( :'( bugün hayatımda ikinci defa yaşadığım bir sevgi acısı yaşıyorum  :'( kimseye haddinden fazla değer vermeyecekmişsin... ::)

İnanmıyorum artık ne şarkılara, ne şiirlere,
İnanmıyorum artık hiç kardeşliğe, sevgilere,
Kanmıyorum artık ben o tatlı, güzel sözlere,
İnanmıyorum artık, inanmıyorum hiçbirşeye.

şarkılar, şiirler var; sözleri öylesine gerçek değil,
Kardeş, dost var; kardeşlik, dostluk gerçek değil
İnsan çok şu dünyada, ama insanlık gerçek değil,
Yitirdim sevgimi ben yitirdim eyvah, elimde değil. ::) ::)

Ne oldu Yakamozlu_gece  :embarassed: ::) üzüldüm ya insAllah neyse sorun en kisa zamanda cözülür :angel: