Tokio Hotel sevenler ya da tanımak isteyenler burası sizin yeriniz...

Başlatan dielosch, Eylül 28, 2008, 08:45:18 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

dielosch

Başarının karanlık tarafı..
Bütün altınlar parlamaz..Tokio Hotel'in canı şöhret hayatlarının oldugu bazı sitelere sıkılmış..

Üç yıldır,onlar değişmez bir gözlem altındalar..Maldivlerdeki tatillerinde,Paris gezisinde yada dünyadaki herhangi bir hotelin önünde bile..Bill(19),Tom(19),Gustav(20) ve Georg(21) nerdeyse ,paparaziler çok uzakta değiller,flaşlar hemen cocukların üstünde patlıyor..Bu her zaman cocuklar için memnun edici değil..BRAVO'ya açıklıyorlar..

BRAVO : Bir star olarak hayatınızda nefret ettiğiniz şey nedir?
BILL : Fotografların önemi..Ama bazen bundan nefret edıyorum,çünkü özel hayata sahip değiliz..Ve en kötü şeyde paparazziler..
TOM : Bizim için aile ve arkadas yasamımızı korumak çok önemli..Onlar bizim işimizle ilgili birşey yapmıyorlar.Eger onlarla olsaydık,bu bizim için kötü olurdu özellikle paparaziler oraya cıktıgında
BILL : Tamamen bir şeytan olmalısın,paparazi olmak için..Onlardan nefret ediyorum..

BRAVO : O zaman burda Almanya'da şanslı olmalısınız,burda paparaziler zararsız..
TOM : Evet bu dogru.Diğer ülkelerde bu gercekten daha zor.Fransa ve Amerika'da paparaziler en göze batan şeyler..

BRAVO : Canınızı sıkan şeyler neler?
BILL : Bazen,hersey fazla geliyo bana..Sonra yatagıma uzanıyo ve dusunuyorum:''Daha fazla devam edemicem!'' Sonra kolay katlanılmıcagını dusunuyorum,kameralara gülümseyemiyorum yada insanlardan esinlenemiyorum.Birilerinin bana yardım etmesini gerektigini hissediyorum.Çünkü özgüvenimi tamamen kaybediyorum ve kısa bir ara vermek istiyorum..
TOM:Bazen ev ortamını özlüyorum..
GEORG : Uzun bir yolculuk oldugu zaman evimi özlüyorum..Sonra kötü hissediyorum kendimi..
BILL : Bazen rahatsız bile oluyorum.Ve eger evimden uzakta olmak..Bu gercekten cok kötü..
Almanya'yı özlüyorum.Hotel odasında yanlız kalınca üzülüyorum.Ne kadar çok sevsemde grubumla yolda yada hotel odasında duygulanıyorum...Nedenini bile bilemiyorum.Ama sonra kendımı yatagımda hayal edıyorum.Tom bunu asla kabul etmez,ama bahse girerim o da bazen üzülüyor.Sonunda hotel aşinalıgı tekrar gidiyor..
TOM : Ben aynı zamanda Alman tuvalet kagıtlarını özlüyorum (Gülüyor).Dünyanın sonunda olsak bile yinede evimize gitmeyi iple cekiyoruz..

BRAVO : Bir çok skandal ve dedikoduyla yasamak zorundasınız.Bunlarla nasıl başa çıkıyorsunuz?
BILL : Çogu kez onu önceden biliyo oluyoruz,ne olucagını..Sonra bir kulüpte yemek yerken ertesi gun gazetelerde ne olucagını kesinliklr biliyoruz:''Gençler alkol kullanıyor.Onlar nasıl örnek olacaklar?!''
TOM : Yada şunun gibi birşey:''Tom masada yanlız oturuyor-gruptan ayrılıyormu?'' da cok populer..
GUSTAV : Yada ''Bill üzgün görünüyor-Depresyondamı?
TOM : Herşey ,kişisel olarak tanımadıgımız insanlar,bizim hakkımızda yazıyorlar.Gercekten önemsemiyorum.Ama eger bu ailemizle ilgiliyse o zaman iş değişir..

BRAVO : Buyukbabanızla ılgılı bır hıkaye var - vuruldugu ileri sürülen?
BILL : Komik birşey,o bizim büyükbabamız değil.Hatta adamı tanımıyoruz bile..
TOM : 2000in üstünde köşe var.Ama herkes onunla bir alakamız oldugunu söylüyor..
BILL : Okuldaki gibi.Butun kızlar yanımızdaydı ve her bir sınıf arkadasımız bizim en iyi arkadasımız sayılırdı.Ve ben aynı zamanda butun insanlara 20 euro borclu olmalıyım..

ALINTIDIR

dielosch

KORn'un lideri Jonathan Davis bir röportajında Tokio Hotel'i beyendiğini söylediğinde heycanlanmıştık;çünkü fovori müzisyenlerimizden biri,favori gruplarımızdan birini beyendiğini itiraf ediyordu.Jonathan o  röportajda tam olarak''Tokio Hotel'in çok yakalayıcı şarkıları var,duyduğunuz anda dilinize yapışıyor;Almanya turnemiz sıraında onların bir albümünü aldım ve CD'yi Amerika'ya götürdüğümde çocukalrıma dinlettim.Hepsi birden Tokio Hotel fan'ı oldu''demişti.

Bill,Tom,Georg ve Gustav Amerika'da tanındıkça ünlü hayranlarının sayısı da artmaya başladı.
Disneykids'in Portekiz'de yayınlandığı bir programa Tokio HOTEL 'Ready,Set,Go!'şarkısıyla katıldı.Bu program kanalının Amerikan versiyonunda da gazeteciler gençDisney yıldızlarına Tokio Hotel'i tanıyıp tanımadıklarını sordular.
Miley Cyrys ve Ashley Tisdale grubu beyenerek dinlediklerini söylediler.Ayrıca  Amerika'nin şu sıralarda en hızlı yükselen  genç grubu olan Jonas Brothers'ın üyeleri de Tokio Hotel fan'ı olduklarını söyledi.

Daha önce Avril Lavinge,Pink,50 Cent,Nicola Scherzinger ve NELLY Furtado da Tokio Hotel'i beyendiklerini söylemişlerdi.

ALINTIDIR

dielosch

"Ben Tokio Hotel’e hayranım."

Nasıl bir iltifat.
Dünya yıldızı Nicole; Bill, Tom, Gustav ve Georg’dan etkilendi.
Kim bunu düşünürdü? Pussy Cat Dolls’un baş vokalisti ve tam bir dünya yıldızı Nicole Schrezinger (30), kendini Alman gruplardan biri olan Tokio Hotel’in hayranı olarak niteledi!
Özel bir Bravo röportajında o diyor ki:
“Ben çocuklara tamamen hayranım! Onlar gerçekten harikalar!”Ama o Bill, Tom, Gustav ve Georg’u nasıl ve ne zaman öğrendi?
“Münih’teki 2007 MTV Avrupa video müzik ödülleri’nde” diyor.
Geçen Kasım’ın mega olayı’nda, 4 Madgeburg’lu çocuk ve Amerikalı şarkıcı ilk kez karşılaştı.
Ve onlar şovdan sonraki partide uzun bir süre konuştular.
şubatta, Nicole Los Angeles, California’da bir Tokio Hotel konserine gitti.
“Çocuklar muhteşem. Onların performanslarını seviyorum.”
Ondan sonra, onlar Tokio Hotel’in “en iyi yeni sanatçı” ödülünü kazandıkları VMA’larda, Los Angeles’da, yeniden karşılaştılar.
''Bence onlar tamamen cok yetenekliler.Kesinlikle cok yeniler,çok farklılar ve bu harika.''
Görünüşe göre sarkıcı Bill,Tom,Georg ve Gustav'la calısmak için cok ciddi.
''Bi rock grubundaydım,bu nedenle bir rock sarkısını onlarla nasıl kaydedilebilicegini tahmin ediyorum''
Ve çocukların Amerika'daki kariyer fırsatları hakkında ne düşünüyor?
Çocuklar büyük bi patlama yapabilirmiydi?
''Onlar Amerika'da cok kısa bir zaman bulundular..Ama evet büyük bir çıkış yaptılar şimdiden! Onlarla gurur duyuyorum.''
Voov bu bir PussyCatDoll'un agzından çıkan kelimeler..
Aynı zamanda o ve gurubundaki diğer kızlarla dünya çapında çok popüler:çıkış single'yla:Doll Domination yeni albümünden When I Grow Up.
Ama belki yakında Nicole yeni Rock sarkısıyla ilk onda olabilir,Tokio Hotel'in solist arkadaşı olarak...

ALıntıdır

dielosch

“Grubun başlangıcından beri, biz kendi tarihimizi yazmak istedik. Müzik bize ilham veren şey.” Bill Kaulitz

“Müzikte farklı tarzlarımız var ama gördüğünüz şey bir araya gelip TH tarzında çalmamız.” Tom Kaulitz

“İsteyebileceğimiz en iyi fanlara sahibiz.” Bill Kaulitz

“İlk şovumuz bir bardaydı. Ve orda sadece 5 kişi vardı ama yine de heyecan vericiydi.” Tom Kaulitz

“Hayır, ben gay değilim. Bu tüm o şirin kızlar için bir felaket olurdu.” Bill Kaulitz

dielosch

İster sevin, ister nefret edin Alman Pop-Rock grubu Tokio Hotel milyon satıp kıtaları teker teker fethetmeye devam ediyor..

01
şeytan İşi
İkiz kardeşler Bill ve Tom tarafından 2001 yılında Magdeburg´da kurulan grubun adı "Devilish"ti. şöhret yolunda attıkları ilk adım Bill´in 2003 yılında 13 yaşındayken katıldığı "Çocuk Yıldızlar Aranıyor" yarışmasında "It´s Raining Men" şarkısıyla çeyrek finale kalması oldu. Zaten bu olayın ardından da prodüktörleri Peter Hoffmann ile tanıştılar. Yarışmanın görüntülerine MySpace videolarından ulaşabilirsiniz.

02
Pokere Dörtlü Aranıyor
İkizler, davulcuları Gustav Schäfer ve basçıları Georg Listing´le de Magdeburg´daki bir bar konseri sonrasında tanıştılar. O gece ikizleri canlı seyreden Gustav ve Georg aynı müzik okuluna gidiyorlarmış.

03
Japon Yatıştırıcısı
Cümleten Alman top model Heidi Klum hayranı olan grup üyeleri aynı zamanda büyük şehirleri çok seviyor, özellikle de Tokyo´yu. İsimlerine karar verirkende kendi hayatlarını yansıtan bir sembol araştırmasına girişmişler ve Tokio Hotel´e karar kılmışlar. Müzisyen olmak, zamanın çoğunu seyahat ederek geçirmek ve otellerde yaşamak: İşte karşınızda Tokio Hotel.

04
Tek Yumurta
Bill ve Tom imajları nedeniyle pek benzemeseler de aslında tek yumurta ikizleri. Yani birebir aynılar. Ama solist Bill dar ve koyu renkli kıyafetleri, siyah ojeli parmakları ve makyajlı yüzü ile tam bir Rockstar gibi giyinirken gitarist Tom bol tişörtler, rasta saçlar ve düşük bel pantolon ile daha çok Hip-Hop yıldızını andırıyor.

05
Hayat Okulu
Tokio Hotel´in ardından prodüktör Hoffmann´ın kurduğu David Jost, Pat Benzner ve David Roth´un başı çektiği bir kreatif ekip bulunuyor. Ekip, elemanlara müzik eğitimi ve şarkı sözü yazarlığının yanı sıra aksayan okul eğitimleri konusunda da destek oluyor.

06
Favoriler
Bill Kaulitz´in favori grupları arasında Coldplay, Green Day ve Keane başı çekiyor. Grup elemanlarının hepsi Alman Popçu Nena´yı tek geçiyor.

07
İlk Makyajını 10 Yaşında Yaptı
Bill Kaulitz, ilk kez 10 yaşındayken Cadılar Bayramı´nda makyaj yaptı. İyi tepkiler alıp bu şekilde dolaşmak hoşuna gidince makyaj yapmayı sürdürdü. Hatta okula bile makyajla gidiyordu.

08
İsyan Bayrağı
İkizler Bill ve Tom´un anne-babası, onlar henüz küçük yaştayken boşanmışlar. "Gegen Meinen Willen" (Bana Rağmen) isimli şarkıları da bu konuya değiniyor. Söylediklerine göre ebeveynleri bu isyandan önce çok korkmuş ama sonra onlara hak vermişler. Tokio Hotel yetişkinlerin yarattığı dünyanın bir çuval pislikten ibaret olduğunu düşünüyor.

09
Kara şimşek
Utana sıkıla bir David Hasselhoff hayranı olduğunu itiraf eden 31 Mart 1987 doğumlu basçı Georg [yine George yazmışlar...] Mortiz Hagen Listing, 12 yaşından beri bas çalıyor ve Sandberg markasını tercih ediyor. Georg´un en çok etkilendiği sanatçı Red Hot Chili Peppers´dan Flea ama Oasis ve Die Arzte´yi de bir o kadar seviyor.

10
Çığır Çığırabildiğin Kadar
Grup, 2005 yılında çıkardıkları ilk single´ları "Durch den Monsun" ile dünya çapında bir numaraya otururken ardından debut albümleri "Schrei" le Almanya´da platin plak kazandı. Bu albüm o kadar başarılı oldu ki bir yıl sonra solist Bill´in sesi ergenlik nedeniyle değişince "Schrei", "Rette Mich" ve "Der Letzte Tag" şarkıları tekrar kaydedildi ve albüm "Schrei, so laut du kannst (Çığlık- becerebildiğin kadar yüksek)" adıyla yeniden yayınlandı. Albümün toplam satışı yarım milyondan fazla.

11
Çekilebilirsin Rıfkı (xDD)
İkinci albümleri "Zimmer 483"ın adı kaldıkları otel odasından geliyor. Albümdeki şarkılardan "Übers Ende der Welt" daha sonra "Ready, Set, Go!" ismi ile İngilizce olarak tekrar piyasaya sürüldü. 2007 şubat ayında çıktıkları albüm turnesiyse grup elemanları yeni bir sahne düzeni isteyince ertelendi.

12
Orta Halli
Tokio Hotel´in en ortanca elemanı olan Gustav Klaus Wolfgang Schafer, 8 Eylül 1988 doğumlu ve tam 14 yıldır davul çalıyor. Bir ablası bulunan Gus, en çok Metallica, Joe Cocker ve Rod Stewart seviyor. Zaten para ödeyerek aldığını hatırladığı ilk albüm de Metallica´nın siyah albümü.

13
Kaştaki Faça
Tom´un kaşındaki yara izi altı yaşında geçirdiği bir kaza sonucu oluşmuş. Bill, kendisini itince dengesini kaybedip düşmüş ve kaşı yerdeki snowboard tahtasının köşesine gelince yarılmış.

14
İki Taşla Bir Milyon Kuş
Grup sadece 2 albümle üç milyonun üzerinde satarak ülkeleri Almanya´nın son yürmi yılda gördüğü en büyük müzik fenomenine dönüştü. Üstelik ilk albümleri kaydedilirken elemanlar henüz 13 ve 15 yaşındaydı.

15
Sessizlik Yemini
Köpekleri çok seven ama paparazzilerden nefret eden Bill, 14 Mart´taki Marsilya konserinde ses tellerindeki problem nedeniyle Fransız hayranlarından Almanca özür dileyerek 21 şarkılık konseri sadece 16 şarkıyla sonlandırmak zorunda kaldı. Bill, iki gün sonraki Lizbon konserini de iptal ettirdi. Tabii ardından da tüm turnenin iptal haberi geldi. Sebep ses tellerinde oluşan kistti. 43 konser boyunca dinlenmeden şarkı söylemeye devam eden genç solistin boğazı iltihaplanmış ve yoğun progran nedeniyle iyileşmeye fırsat bulamamıştı. Hemen ameliyata alınan ve 10 gün boyunca konuşmayan Bill, iki aylık bir rehabilitasyonla paçayı kurtardı ama bu operasyon yapılmasaydı sesi tamamen tahrip olacaktı.

16
İlham Kaynağı
1 Eylül 1989 Leipzig doğumlu gitarist Tom, kardeşinden 10 dakika büyük ve Gibson marka gitar kullanıyor ve en çok etkilendiği grup Aerosmith ve Alman Hip-Hopçu Samy Deluxe´ü gösteriyor.

17
Turne Dışı Aktiviteler
Bill, boş zamanlarında neler yaptıklarını şöyle özetliyor: "Dinlenmeyi tercih ediyoruz. Yemek yiyor, uyuyor ve televizton seyrediyorz... Sonra yine uyuyoruz, uyuyoruz..."

18
Filozof Tom
Ne kadar müzik ödülü varsa toplamayı hedefleyen ekipten solist Bill "Asla bir B planımız olmadı, tek bildiğimiz şey müzik" derken, gitarist kardeş Tom da "Canlı performans bizim için her şey anlamına geliyor. Zaten bütün hikaye böyle başladı, küçük kulüp ve barlarda çalarak. Hatta bazen sadece beş kişilik kalabalığa... Ama o günler artık geçti. Artık kapalı gişe stadyum konserleri veriyoruz. Bu inanılmaz başarıyı idrak etmek zor ver her gün bunun için minnet duyuyoruz." diyor.

19
Sorunlu Gençlik
"Zimmer 483 - Live In Europe" adlı DVD´de Tokio Hotel´in özel resimleri, canlı performansları ve sahne arkası görüntülerinin yanı sıra grup üyelerinin gidip gelen ruh hallerini yansıtan olaylara da tanık olabilirsiniz.

20
Çekirdekten Yetişmiş
Fransız yönetmen Luc Besson´un animasyon filmi "Arthur et les Minimoys"un Almanca versiyonunda Arthur´u seslendiren solist Bill Kaulitz´in annesi Simone bir terzi. Anne-babası onlar yedi yaşındayken boşanan Bill ve Tom´un annesi ikinci evliliğini bir Alman Rock grubu olan Fatun´un gitaristi Gordon Trümper´le yaptı. Zaten onları müzik yapmaları konusunda gaza getiren de üvey babaları oldu.

21
Esperanto
Tokio Hotel tüm kültürel tabuları yıkıp dil engelini aşarak İspanya, İtalya, İskandinav ülkeleri, Rusya ve İsrail´de adeta bir bomba etkisi yarattı. Avusturya ve İsviçre´de dört defa platin plak alırken Fransa´nın başkenti Paris´in ortasındaki Eyfel Kulesi´nin altında yarın milyon Tokio Hotel hayranına çaldılar.

22
Tokio Hotel TV
Eğer Tokio´da yatıp Hotel´de kalkıyorsanız, her çarşamba günü Tokio Hotel´in YouTube´daki resmi kanalında Tokio Hotel TV´nin yeni bir bölümünü izleyebilirsiniz. Hatta eski bölümlerin yanı sıra "best of"lara da yer veriyorlar.

23
Bir Kısa Mesajınız Var
Grup, şarkı sözlerinde her zaman bir mesaj vermeye dikkat ediyor. Örneğin "Scream" albümünün açılış parçası "Don´t Jump" asla pes etme diyen intihar karşıtı bir şarkı. Tokio Hotel elemanları İngilizce´yi okulda öğrendikleri için şarkı sözlerini Almanca yazıp daha sonra İngilizce´ye çevirmeyi tercih ediyorlar.

24
Fırfır Çekmek Yok
Tokio Hotel´in "Monsoon" adını verdikleri bir bilgisayar oyunu da bulunuyor. www.ugo.com adresine tıklayarak ücretsiz oynayabileceğiniz oyunda grup üyelerine bir helikopterle sahnelerini kurmaları için yardım ediyorsunuz. Tabii iş bu kadarla bitmiyor. Daha sonra hayranları konser alanına taşımanız gerekiyor ki bir yandan da hava şartlarıyla mücadele ediyorsunuz.

25
Tokio Hotel Gelsin
Tokio Hotel´in Türkiye´de de çok sayıda hayranı bulunuyor. Hayranlarının buluşma noktalarından bazıları ise www.tokiohotel.gen.tr, www.tokiohotelfantr.com ve www.tokiohoteltr.com

...Alıntıdır...

dielosch

Onlar pop dünyasının en ünlü ikizleri ve gözlerini ilk kez açtıklarından biri birbirlerini tanıyorlar. Bill(19) ve Tom(19)! Onlar “Durch den Monsun”la çıkış yaptıklarından biri milyonlarca fan onları takip ediyor. Sevgi sözcükleri, dünyanın her yerinde ve her dilde söyleniyor. Nasıl bir ikili! Bill gizemli ön adam. Grubun ilan panosu. Kızlar ve aşk hakkında en sessiz olanı. Tom daha konuşkan, söyleyecek bir şeyi her zaman var. Oldukça farklı ama aynı zamanda çok fazla benzer. Tokio Hotel ikizleri kardeşçe sevgiden daha fazlasını paylaşıyorlar. “Bizim aramızda olandan daha yakın bir bağ olamaz.”diyor Bill, kendisi ve kardeşi arasındaki sihirli bağı açıklarken. “Biz çok farklıyız ama aynı zamanda çok fazla aynıyız! Biz ikiz gibi görünmüyoruz ama ruh eşiyiz.”diye ekliyor Tom. Bu sebeple çocuklardan biri diğerinin ne hissettiğini biliyor. Tom açıklıyor: “Ben Bill’e baktığımda ne düşündüğünü tam anlamıyla biliyorum. Bir problem olduğunda hissediyorum. O benim etrafımda olmasa bile. Biz hiçbir şey söylemeden iletişim kurabiliyoruz.”

Birbirleriyle çok ilgililerken,aralarına hiçbirşeyin girmesine izin vermezler-özellikle bir kızın.. ''Bir kız benim kardeşime herhangi birşeyde karşıysa,ona aşık olamam.Kimsenin aramıza girmesine izin vermem'' diyor Bill.Ve Tom açıklık getiriyor:''Bill'e güvendiğim kada hiçbir kıza güvenemem.Kız arkadaşım var diye Bill'le daha az zaman geçiremem.Beni kabul ettiği kadar kardeşimide kabul etmeli.'' Ordaki her bir dakikalarını beraber geçirmeyi tercih ettiler,bunu 19.yaşgünlerinde (Eylül 1) orda kanıtladılar..

Bir gece önce grup arkadasları Gustav ve Georg'la takım halinde Hollywood'un batısında The Ivy restorantına akşam yemeği için gittiler.Ondan sonra hotelin terasında gece yarısına kadar dogum günü saatlerini kutladılar.Beraber geçirdikleri gerçek dogum günüydü ordaki.Ekipsiz, hatta Georg'suz Gustav'sız,çocuklar Santa Monica/Kalifornia'daki bir sahilde rahatladılar o gün.Tom salınmış rastaları,çıplak üstü;havaya ragmen giyinik ve yinede siyahlar içindeki kardeşinin yanında oturuyordu.Beraber şezlonglarda rahatladılar,güneşlendiler ve sahilde yürüyüş yaptılar -tabiki beraber..

''Aslında biz herşeyi beraber yapıyoruz;tuvalete gitmek,duş almak dışında..''diyor Bill gülerek..Ama sonradan ciddileşiyor: ''Her zaman şunu düşünürüm;Bir uçurumun kenarında beraber duruyoruz ve bir ses derseki biriniz atlamak zorunda ve asla geri gelmicek? Biz beraber atlardık..Yüzde yüz eminim..''

Alıntıdır

...mystery...

sağol okumadım bile ama başlarına baktım devamına bakmadım çünkü biliyorum ;D

Senosh_K

...mystery...

dielosch

Alıntı yapılan: Senosh_K - Ekim 05, 2008, 09:16:39 ÖS
selam kızlar gruba bir kişi daha geldi :D

sevindim :) tek başımıza pek bi çaresiz duruyorduk :D paylaşım yaparsan sevinirim.Ben bilinen şeyleri koydum.Tanıtım olsun diye...sen de mi Bill'cisin yalnız ben Bill'i harbi ciddi ciddi seviyorum yani :D sen de öylesindir belki bilemem ama :D İlk şart özenti olmamak :D Gruba hoş geldinn   clap:)[/color][/b]

Senosh_K

öncelikle hoşbulduk :D evet bende bilciyimm :D hemen palyaşıma başlıyorum ;D aslında sitede birsürü th'ci var ama bu kouyu görmediler sanırım

dielosch

Alıntı yapılan: Senosh_K - Ekim 06, 2008, 05:42:54 ÖS
öncelikle hoşbulduk :D evet bende bilciyimm :D hemen palyaşıma başlıyorum ;D aslında sitede birsürü th'ci var ama bu kouyu görmediler sanırım
bilmiyorum canım ya olabilir ya da ilgilenmemiş olabilirler.Neyse orası onları ilgilendirir.Ben böyle bir konu açtım.İsteyen katılır...Nese şimdiden teşekkürler...

...mystery...

haha ben tom'cuyum(ayıp ayıp ne bu böyle tomcu billci hepimiz TH'ciyiz ;D )

yalchin

Alıntı yapılan: dielosch - Ekim 04, 2008, 04:03:10 ÖS
'KIZ GİBİ GÖRÜNMEKLE KIZ GİBİ HİSSETMEK ÇOK FARKLI şEYLERDİR'*...BUNUN AYRIMINI YAPAMIYORSAN SANA BİRşEY DEMİYORUM.

Bir kere gay ne demek açıkca sölesene dicem olmucak burda şimdi sen gördünmü öyle birşey yaparken ya da öyle bir kanıt felan var mı ? bilmeden konuşmucan abisi tamam mı ? renk katmak içinmiş hay çok sağol çok lazımdı.Töbe töbe sizin gibilerle çok uğraştım ben başkası hakkında bilgi sahibi olmadan laf sölemeyin.Önyargılı olmayalım hiç bir zamanı okusan iyi edersin canım..Ha ondan da bişi anlıcağını sanmıyorum ya İnsan 7'sinde ne ise 70'inde de öyle olurmuş...

Ha bu arada biliyormusun hiç umrumda değilsin ...Sadece girenler bunu okuyunca ' aaa gruplarını korumuyorlar acaba onlarda mı öyle düşünüyorlar ' demesinler diye yazıyorum.

Daha açık olayım istersen

' ÇOK DA TIN!!! '

:haha:

Not* : Söz ...mystery...ye aittir :D :haha:

keşke muhabbet etmeyi, bişey tartısmayı bilseydin :) seversin tabi bişey demedim.. ama yazık insanlara biraz daha saygı duymalısın ;) bende burda ağzımı acıp gözümü yumabilirim.. ama olmaz..

adama gelince.. ne oldugu umrumda bile değil.. ama nedense saygısız bi insan umrumda.. o yüzden cevap yazdım. o senin rüyalarını süsleyedursun.. bende burda gidedurayım.. :)

dielosch

Alıntı yapılan: yalchin - Ekim 07, 2008, 01:06:58 ÖS
keşke muhabbet etmeyi, bişey tartısmayı bilseydin :) seversin tabi bişey demedim.. ama yazık insanlara biraz daha saygı duymalısın ;) bende burda ağzımı acıp gözümü yumabilirim.. ama olmaz..

adama gelince.. ne oldugu umrumda bile değil.. ama nedense saygısız bi insan umrumda.. o yüzden cevap yazdım. o senin rüyalarını süsleyedursun.. bende burda gidedurayım.. :)

Ben bunu çok tartıştım yalnız şunu öğrendim zevkler ve renkler tartışılmaz  ayrıca ben gayet terbiyeliydim senin yazdıkların cidden beni ilgilendirmiyor bunu belirtmek istedim istediğin akdar etrafta onalrın gay olduğunu söyle ben ve Tüm Th fanları var olduğu sürece hiç birşey olamayacak merak etme ...

...mystery...

neden gerilim yaratıyosunuz...insanlar ne düşünürse düşünsün terbiyede terbiyesizlikte(bana kızma dilara sadece konu terbiyeden açıldığı için..) insanın kendisine yararıda zararıda o yüzden bence bu konu burda kapansın...ayrıca herkes kendini biliyor o yüzden 2nizde tanımadığınız kişiler hakkında o kadar ağır yorum yapmayın..tabi benim fikrim bu... utanan:)