Tokio Hotel sevenler ya da tanımak isteyenler burası sizin yeriniz...

Başlatan dielosch, Eylül 28, 2008, 08:45:18 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

Bu konuyu açmak istedim çünkü TH'nin ( Tokio Hotel ) herkesçe tanınmasını istiyorum.Çünkü haklarındaki birçok yalan dedikodu yüzünden tanınmadan anti topluyorlar.Konuyu nereye açıcağımı bilemedim.En uygun yer burası diye düşündüm...İsteyen takip eder ve katılımda bulunur...Zorlama yok...Paylaşımlar için şimdiden teşekkürler...  :angel:

...mystery...

dielosch

İlk Bill'le başlayalım... utanan:)

Bill Kaulitz (1 Eylül 1989, Leipzig, Almanya) Tokio Hotel pop-rock grubunun baş vokalistidir. Bill Tokio Hotel'nin gitaristi Tom Kaulitz'in ikiz kardeşdir.

ÇOCUKLUK
Bill Kaulitz Leipzig'de doğdu. Annesi Simone Kaulitz. Babası Jörg Kaulitz.Daha sonra annesi tekrar evlendi üvey babası Gordon Trümper.Üvey babasının da müziğe büyük bir yeteneği var ve o da başka bir grupta gitarist. Kardeşi Tom Kaulitz ise Bill'in grubunda gitarist ve ondan 10 dakika önce doğmuş.
İkizler kreşteyken birbirlerine o kadar çok benziyorlarmış ki kreşe üstlerinde adları yazan tişörtlerle gidiyorlarmış bu sayede insanlar onları ayırabiliyormuş. Yıllar geçtikçe değişmeye başlamışlar ve şu an birbirlerinden çok farklı iki kişiler. Bill yedi yaşında kendi şarkılarını yazmaya başlamış. İlkokulda Tom genellikle öğretmenlerine kağıt topları ve mürekkep atarmış. Bill okulu 1.9 gibi bir puanla bitirirken (Bu Almanya'da çok iyi bir puan) Tom 2.2 puanla bitirmiş (Bill'in puanı daha iyi).

STİLL
Bill Kaulitz erkeksi ve kadınsı stilleri bir arada kullanan bir rockçı. Genelde sıkı ve dar kotlar, siyah ceket, rock gruplarının bilekliklerini ve gotik takıları seviyor. şarkı söylemeye başladığı günden beri saçlarını siyaha boyuyor ve siyah göz makyajı yapıyor. Uçları sivri saç modelinin çok etkileyici olduğunu düşünüyor vee etkileyici bakışları bütün kızların kalbini hoplatıyor. Hakkında, homoseksüel olduğuyla ilgili görüşlerin yalan olduğunu da ispatlamaya çalışıyor.
Kinini içinde tutuyor. Ama yine de Bill kendini müziği,giysileri ve tarzıyla gayet güzel ifade ediyor.

AşK HAYATI
Bill sevgilisinin küçük,şirin tatlı,esmer,dini önemli değil,yaşadığı yer başka bir ülke olmasını istiyormuş.Kolları narin olmalıymış.Ondan 10-20 cm arasında kısa olmalıymış.Stili ve dinlediği müzik farketmezmiş.Renksiz gözlü,normal kiloda,bakımlı,onu fazla boğmayan ama biraz kıskanan,en fazla 6 yaş küçük şımarık olmayan,kin tutmayan utangaç kızlarmış ve beyaz veya buğday tenli olmalıymış.

KARİYER
Bill yedi yaşından beri şarkı söylüyor ve yazıyor. Almanyadaki Star Search yarışmasında ikizi olmadan tek başına "It's Raining Man"i söylemişti ve 2. oldu.Daha sonra 2001 yılında Tom ve Bill , George ve Gustav'la tanıştılar.Çalış tarzları ve müzikten aldıkları tat aynı olduğu için bir grup kurdular (Devilish). Küçük bar ve klüplerde söyledikten sonra yapımcı Peter Hoffman ile tanıştılar. Ve Universal Müzikle anlaşma imzaladılar. O zamandan beri Tokio Hotel olarak tanınıyorlar. Öbür söz yazarlarınıda yardımıyla Bill kısa sürede tüm kasetin şarkılarını tamamladı ve ilk kasetleri "Schrei" çıktı. Tüm Avrupada büyük bi hızla bütün kasetler satıdı. Bir anda listelerde en üst sıralara yerleştiler. Daha sonra 2006 yılında "Schrei'nin ingilizcesini çıkardılar (Scream) ve artık Bill'in sesi iyice oturmuştu. Ardından Zimmer 483'ü çıkardılar ve Nisan ayında büyük başarı elde eden Zimmer 483 Live in Europe turnesine çıktılar. Daha sonra 1000 Meere ve Geh gibi yine büyük bi çkış yakalayan şarkıların da yer aldığı İch bin da (an deiner seite) adında bir single albüm çıkardılar. Bu singledan sonra 1000 Tour dünya turnesine çıktılar ve bi süre sonra rahatsızlanan Bill yüzünden konseri yarıda kesmek zorunda kaldılar. Bill in ses tellerinde kist oluşmuştu ve ameliyat riskliydi..ama sonunda Bill in ameliyatı iyi geçti ve yine sahnelere döndü..1000 Tour turnesini tamamladılar ve şu ana Amerika yı fethetmeye gidiyorlar..Bi aksilik olmazsa yakında stüdyoya girecekler ve büyük ihtimalle 2009 da yeni albüm elimize ulaşacak..

GENEL BİLGİLER
Kardeşleri: Tom Kaulitz ikiz kardeşi (ayriyetten bide diğer babasından bi kız kardeşi var üvey ve bu kız bill e aşık :) Burcu: Başak Boyu:1.88 (ama yer yer 1.80 , 1.83 , 1.85 olarak değişiyor..:)..) Kilosu:50kg (değişmeyen tek şey bu olsa gerek: Bill daima 50 kilo!..:)..) Göz Rengi: kahve rengi , Saç Rengi: Aslında koyu sarışın ama siyaha boyatıyor Hobileri: Müzik ve Partiler, Dövme ve Piercingleri: 3 tane dövmesi var bir tanesi ensesinde "Tokio Hotel'in anblemi (bu dövmeyi annesinden gizli yaptırmıştır annesi duyduğunda çok kızmış) Diğeri ise sol kasığında iç içe geçmiş 3 yıldız ve son olarak da tüm Tokio Hotel fanlarının bildiği gibi sol kolunun içinde muhteşem bi Freiheit 89 (özgürlük 89) yazısı... Ayrıca dilinde ve kaşınde piercing var.
En Sevdiği şarkıcı/Grup: Greeenday, Keane David Bowie , the rasmus.
En Sevdiği şarkı:Try Again. 
En sevdiği film: Barfuss.   
İlk Aldığı Albüm: Nena. 
İlk Konseri: Nena
Yapmak ıstediği şey: Eğlenmek ve Özgür olmak
1994 yılında bir sürü filmde figüran olarak kardeşiyle rol aldı.
Bill en sevdiği sanatçılardan biri olan Nena ile Arthur und Minimoys'un Almanca seslendirmesini yaptı.

......ALINTIDIR......
[/color][/b]

dielosch

Bill Kaulitz Nereden Nereye gelmiş ?? (Alıntıdır..)

1989 : Bill Kaulitz, doğdu,Tom'dan 10 dakika sonra

1994 : Bill ve Tom Alman filmi "Verrückt Nach Dir" de birlikte oynadılar.

1996 : Bill'in annesiyle babası boşandı :(

2001 : Bill ve Tom,Georg ve Gustav'la tanıştı ve grupları "Devilish"i kurdular...

2003 : Bill Star Search yarışmasını yarı çeyrek finalde kaybetti,ve grup yapımcıları  Peter Hoffmann'la tanıştı.

2005 : Devilish şimdi Tokio Hotel!İlk singleları "Durch Den Monsun" çıktı ve Almanya'da ünlü bir grup haline geldiler.İlk albümleri  "Schrei" de çıktı.

2006 : Tokio Hotel şimdi Avrupa'da tanınıyor!İlk albümlerini yeniden kayıt edip  "Schrei — so laut du kannst " olarak değiştirdiler.

2007 : Tokio Hotel şimdi tüm dünyada tanınıyor!Bu yılda 2 albüm çıkardılar: "Zimmer 483" ve "Scream".Ve Bill 18.ine basıp reşit oldu...

2008 : Bu yılda bir kaç single^la geçip gidecekmiş gibi duruyor.Yeni albüm çıkacağını sanmıyorum 

dielosch

Birçok Yer Bill^le aynı ama naparsın onlar ikiz ve mecburen hayatları aynı olmak zorunda  :haha:

Tom Kaulitz (d. 1 Eylül 1989, Leipzig, Almanya) Tokio Hotel pop-rock grubunun gitaristidir.Tom, Tokio Hotel'nin baş vokalisti Bill Kaulitz'in ikiz kardeşdir.

Çocukluk

Tom Kaulitz Leipzig'de doğdu. Annesi Simone Kaulitz ve babası Jörg Kaulitz'dir. Annesi ve babası boşandıktan sonra annesi Gordon Trümper ile evlenmiştir. Tom, Bill'den 10 dk önce doğmuştur. ıkizler kreşteyken birbirlerine o kadar çok benziyorlarmış ki kreşe üstlerinde adları yazan tişörtlerle gidiyorlarmış bu sayede insanlar onları ayırabiliyormuş. Yıllar geçtikçe değişmeye başlamışlar ve şu an birbirlerinden çok farklı iki kişiler. Bill yedi yaşında kendi şarkılarını yazmaya başlamış. ılkokulda Tom genellikle öğretmenlerine kağıt topları ve mürekkep atarmış. Bill okulu 1.9 gibi bir puanla bitirirken(Bu Almanya'da çok iyi bir puan) Tom 2.2 puaanla bitirmiş.

Kariyer

Tom 7 yaşından beri gitar çalabiliyor. 2001 yılında Gustav ve Georg ile tanıştılar. Müzik zevklerinin aynı olduğunu anlayan dörtlü 'Devilish' adında ilk gruplarını kurdular. Küçük şovlarda, gece klüplerin de ve barlarda çaldıktan sonra 2003 yılında Peter Hoffmann ile tanışarak Universal Music Domestic Division ile anlaşma imzaladılar. ilk albümleri SCHREı'yi 2005 yılında yayınladılar. Albüm kısa zamanda çok sattı ve Avrupa'da hızla tanınmaya başladı. Tom gitar çalmanın yanında şarkı da söyleyebiliyor. Ancak birkaç konserde Bill'e eşlik ettikten sonra hem gitar çalıp hem de şarkı söylmenin çok zor olduğunu kendi sesini duyunca kafasının karıştığını söylemiştir. Bunun yanı sıra gelecek albümde şarkı söyleyebilceğini belirtmiştir. Tom ayrıca kardeşi Bill ile 1995 yılında "Verrückt nach dir" adlı Alman filminde rol almıştır. Ayrıca 9 yaşından beri bateri kursuna gidiyor.(Bu bilgi kesin değildir.)

Still

Bill'in gothic görünüşünün tersine Tom daha çok bol kıyafetleri ve rap stili tercih etmiştir. Ayrıca Tom ve Bill'in müzik zevkleri de farklıdır. Tom rap müziğin yanı sıra ACDC VE Aerosmith adlı iki rock grubunu dinlemektedir. Tom her müziğin güzel olduğunu sadece Whitney Houston'ın şarkılarının boktan olduğunu söylemiştir

Genel Bilgiler

Doğum tarihi: 01,09,1989
Kardeşleri: İkiz kardeşi Bill Kaulitz ve üvey kız kardeşi(adı bilinmiyor)
Hobileri: Partiler ve grafiti

Aşk Hayatı

Tom grubun playboyudur. tek gecelik aşklarıyla ünlüdür bravo dergisinde çıkan bir yazıya göre şimdiye kadar yaklaşık 25 kızla yatmıştır ve bu sayı her geçen gün artmaktadır.Ayrıca bill tom'a bu tek gecelik aşkları yüzünden çok kızmaktadır.Tom aşka ayrıracak zamanı olmadığınıda altını çizerek söylemektedir, ancak hoşlandığı kız tipi aynen ikiz kardeşi bill gibi esmer veya kumral renkli gözlü olmayan narin kızlardır.Ve gerçek aşka da inanmamaktadır.Ama Bill onun günün birinde gerçekten aşık olacağını ve bu kızında ona çok çektiriceğini düşünüyor.

TOM KAULITZ

Doğduğu yer:Leipzig

Doğum günü:1 Eylül 1989

Burcu:Başak

Boyu:1.83

Kilosu:50

Saç rengi:Koyu sarı

Göz rengi:Kahverengi

Kardeşi:Bill Kaulitz:(ikizi)

Dövmeleri:yok

Piercing:1tane alt dudağında

Hobileri:Müzik,Partiler,BMX,Graffiti

Felsefesi:Carpediem

ılk aldığı CD:Aerosmith

ılk gittiği konser:Samy Deluxe

Saç ürünü:Wax

En sevdiği ders:Sanat

En sevmediği ders:Matematik ve Fen

En sevdiği içecek:Red Bull ve kola

En sevdiği şehir:Tokyo

En sevdiği araba:Hummer ve BMW Cabrio

Cep telefonu:Sony Erricson T630

İdolü:Samy Deluxe

Ayrıca 60-70 adet şapkası olduğunu söylüyor

.......ALINTIDIR.......
[/b][/color]

dielosch

şimdide grubun orta halli bir başka üyesi Georg Listing  clap:)

Adı:Georg
Soyadı:Listing
Takma Adı-Gerçekten değildir... Ama eğer çocuklar onu kızdırmak isterse,çoğunlukla onu Hagen veya Moritz olarak çağırır.
Doğum Tarihi/yeri:31.03.1987/ Halle
Kardeşi:Ablası var diye duymuştum ama emin değilim.Her yerde farklı...
Burcu:Koç
Boyu:1,78
Saç rengi:Kahverengi
Göz Rengi:Yeşil
Hobileri:Müzik ve Koşmak
Piercing/Dövme:Yok
Sevdiği Dersler:Psikoloji
Sevmediği Dersler:Almanca ve Matematik
Ayakkabi numarası 42
Hayelindeki kadin Eva Longoria
Sevdiği Sanatcı/Grup:Yelllowcard/Fall Out Boy
Georg'un dans etmeyi ve partileri cok sevmektedir .
Kedi ve kopek kıllarına alerjisi vardır.
Hayat Felsefesi: Hayallerini Yaşa!
Hayvanları: Bir köpeği var; adı "Garon"
ilk gittiği konser; Die Ärzte konseridir.
idolü-; Red Hot Chili Peppers grubunun bas gitaristi Flea, her ne kadar iyi bir idol olmasa da, çok çılgın bas çalıyor sonuçta.
Favori şarkısı: Black Eyed Peas grubunun "Don't Phunk With My Heart" isimli şarkısıdır.
Favori grupları: Red Hot Chili Peppers, Oasis, Fall Out Boy
Rock gruplarının tişörtlerini giymekten hoşlanıyor.
..........ALINTIDIR..........
[/b][/color]

dielosch

Grubun en sakini ve tek normal insanı Gustav Schäfer  yuppi:)

Adı:Gustav [Tam adı-Gustav Klaus Wolfgang]
Soyadı:Schäfer
Doğum Tarihi/Yeri:08.09.88 / Magdeburg
Kardeşleri:1 Kız Kardeşi Var 
Takma adı: Juschtel.
Boyu:1,70
Saç Rengi:Sarı
Hobileri:Müzik ve Bisikletle Yolculuk
Dövme/Piercing:Yok
Sevdiği Dersler:Beden,Ekonomi
Sevmediği Dersler:Matematik,Fizik
Favori Grup/Sanatcı:Metallica
En Sevdiği şarkı:Sword Of Glory von Motörhead
O'nun sert muzikler dinledigi Dogayi cok sevdigi
Gruptaki en erken uyanan sahis oldugunu...
Balik ve domuza alerjisi Hayalindaki kadin Eva Longoria
Artik eskisi gibi futbol oynamaya zamani olmadigini...
Diger grup uyelerinden daha sessiz ve Ayakkabi numarası 42
Hayat Felsefesi: Her şey doğru bitecek!
Sevdigi yemek pilav ve pizza
Grubun en cesuru
Boş zamanlarında bara gitmeyi sevmektedir.
En çok karanlıktan korkar
En sevdiği renk mor
Sevdigi içecek kola
Gustav'ın en çok sevdigi Tokio Hotel şarkısı "Wo Sind Eure Hande"
İnternette sörf yapmayı seviyor
Parasını müzik esturumanlarına harcamakta
Hayatında hiç kimseyle dövüşmemiş
Alkol almaktan nefret etmekte
İlişkilerinde en önemli şey doğruluk, güven ve eğlence ...

.......ALINTIDIR......
[/color]

dielosch

BILL

Onun en romantik yanı..

Tokio Hotel'in lideri gerçek aşkı bulmak için deliriyor.şimdi rüyalarındaki kızın kim oldugunu bilmek istiyor..Siz olabilirmisiniz? Okuyun ve yanıtı bulun..

Para Rato (İngilizceye cevrilmeyen -dogal olarak Türkçe'yede- portekizce bir isim)

Onun milyonlarca takipçisi oldugunu düşünürsek,Tokio Hotel'in solisti hayatı boyunca hiç kalp acısı çekmemiş.Bunu onun bu yanını aydınlatıcı bir itirafı gösteriyor:''Uzun bir ilişki arıyorum,bir gecelikleri sevmiyorum..''  Yarım yada bir yıl gectikten sonra bile hala iyi arkadas olabilmeliler.

''Hiçbir kesin ilişkimi bozmadım..'' diyor Bill.Kim demiş aşktan sonra arkadas kalınılmaz diye? Almanlara göre ,bu mümkün..

Rüyalardaki kız

Herkesin hayal ettiği bir insan vardır aklında..Bill kızlarda ne sevdiğini netleştirmiş: ''Benim hayalimdeki kız esmer ve parlak gözlü olmalı..'' Diye garanti ediyor solist.. Bu arada tırnaklarına nasıl dikkatlice baktıgını gördünüzmü Bill'in? Çünkü Bill'in eller için ekstra bir gözü vardır!

''Ben bir kızın teninin bebek teni kadar yumuşak olmasını severim''diye açıklıyor..O tırnakları uzun ve ojeli seviyor.. Sürpriz olmucak birşey daha,rüyalarındaki kız tırnak yememeli!

Baştan çıkarma silahları

Büyük bir şarkıcı olduğunu düşünürsek, Bill berbat bir dansçı olduğunu itiraf ediyor. Yani, onunla birlikte bir dans kulübüne gitmeyi düşünmeyin. (Gittik de o kaldı xD ) “Diğerlerinin dansını izliyorum ama bunu tamamen sevmiyorum.”diyor. (Çeviren kişi filigranlar yüzünden buradaki bir kısmı çevirememiş ama, filigrandan sonraki yeri çevirmeye devam ediyor ve ben de ediyorum) Hayal edebiliyor musunuz? Muhteşem! şimdi onun gibi bir erkeği nasıl baştan çıkaracağınızı biliyorsunuz. (Maalesef bilemiyoruz) Not aldınız mı? (Alamadık çünkü okuyamadık >( )

Olaylar

Harika bir rockçı gibi, Tokio Hotel’in şarkıcısı garanti veriyor: “Çılgın ve özgür bir kızla beraber olmak isterdim.” Normalde, olmasa da, onlar birbirlerini desteklemezdi! Ve Bill kendisi gibi hassas olan kızlardan hoşlanıyor. Çünkü öyle görünmese de, o gerçekten hassas. Rüyalarının kızının ayrıca süper konuşkan ve cana yakın olmasını istiyor, (ne çok şey istiyor ya :S ) ama en merak edilen şey; o kızları sevdiğini garanti ediyor. (Burada söylenen şeyi çeviren de anlamamış, sanırım İspanyolca’ya özgü bir ifade) Konuştuğu kadar iyi öpüşebilir mi?

Aşık olmak istiyor

Grubun lideri aşkı tekrar tatmak istiyor. “O his gerçekten muhteşem!”diyor. “İlk görüşte aşka inanıyorum ama ilişki adım adım ilerlemeli.”diye sonlandırıyor. Kim onun makyajla çok tatlı olduğunu düşünür? Tabii ki bu kesin, bunun yanında, onun güzel bir sesi, bir fizik skandalı, bir stili ve göğsünden daha büyük olan bir kalbi var. Tek yapmamız gereken şey beklemek (çeviren burayı tam anlamamış) ve o gerçek aşkını bulacaktır. Bakalım o İspanya’da bir yürüyüşe çıkacak mı, çünkü kim bilir…Belki de o sizsinizdir! (He, he bekleyin siz xD )

ALINTIDIR...

...mystery...

ben tanımak istiyodum tanıttığınız için teşekkür ederim.. utanan:) :haha:

bende yardımcı olurdum ama sonra artık :) bugün yoruldum birazdan çıkarım heralde sende çıkmışsın zaten ;D

ama hep Bill hep Bill olmazki yaaa birazda Tom istiyoruz ::) ;D

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 03, 2008, 12:01:14 ÖÖ
ben tanımak istiyodum tanıttığınız için teşekkür ederim.. utanan:) :haha:

bende yardımcı olurdum ama sonra artık :) bugün yoruldum birazdan çıkarım heralde sende çıkmışsın zaten ;D

ama hep Bill hep Bill olmazki yaaa birazda Tom istiyoruz ::) ;D

o da gelicek :D zaten bir sen bir ben seviyoruz :D Olsun 2 kişide olsak ben hep yazı ekliyeceğim buraya :D

...mystery...

2 kişi değiliz 4-5 kişiyiz ama diğer 2-3 kişi görünmüyolar :) yinede olsun 2 kişi yeterde artarız bile ;D

dielosch

Tom ile Tom hakkında ..

Benim için arkadaşlık çok önemlidir . Bana güç verir. Ana okulunda ilk gerçek iyi arkadaşımı edinmiştim.Her zaman 4.sınıflarla uğraşıp bela arardık.Bunun çok cool olduğunu düşünürdük. Onlardan daha küçük olmamıza rağmen , her zaman onları döverdik. Ne yazık ki arkadaşım başka bir şehire taşındı , bu çok üzücüydü.Birbirimizi bir daha görmedik , ama o benim en iyi arkadaşımdı.

Bill ve ben "kılavuz" çocuk olarak yetiştirildik , çünkü ebeveynlerimiz çalışıyordu.Bu ; ya anneannemizde ya da evde tek başımıza olmamız anlamına geliyor. Ama anneannemin artık öğleden sonra bizim için zamanı olmadığında , okul sonrası programa gitmek zorundaydık . Ordan kesinlikle nefret ediyordum.

İlk olarak , diğer çocuklarla anlaşamıyorduk , 2. olarak da yemekler tamamen iğrençti.Her zaman bir etle iğrenç bir sos olurdu.3. olarak , ödevlerimizi orada yapmak zorundaydık.Ancak onları bitirdikten sonra dışarı çıkıp oynayabilirdik.

Her zaman kızlara olan bir şey vardı , onlarla bir kere "völkerball" oynarsan , sana aşık olurlardı.Burası aşk mektuplarının başladığı yerdir.Her zaman tünelde buluşabilir miyiz ? derlerdi. Evet,Hayır, ya da belki.O tünelde emekleyip karşı tarafa geçebilirdin , herkes orda öpüşürdü.Bu sırada okul sonrası programdan nefret ettik ve ayrılmak zorunda kaldık.Oranın cool olduğunu düşünmüştüm !

Ama ana okulu geldiğinde bu kesinlikle mahvoldu.Her zaman "ceza puzzle'ı" yapmak zorunda kalırdım ve hiçbir zaman yapmayı başaramadım.
Ve sonunda okula gittim ve bu beni mutlu etti.Hala okul çantamda neler olduğunu hatırlayabiliyorum.Sadece şekerlerle dolu değildi , 1.sınıf kitaplarım ve haritam , kalem kutum,fişlerim ve bir takım diğer okul eşyalarım vardı.Bu eşyalarla çok mutluydum. Ve her gün  büyüyor gibi hissediyordum.

Eğer ana okulundaki gibi berbat olacağını bilseydim,hiçbir zaman gitmezdim.2.günden itibaren her şeyden nefret ettim.Derste diğeriyle konuşmamız yasaktı, ama biz tabi ki bunu uygulamadık.Öğretmenimiz çok gıcıktı.Bill ve beni başından sevmemişti.Tabii ki oraya geri dönmek istemedik,ama annem zorladı.Bunun ve  annemin benim moralimi bozmasına izin vermedim.Okulla ilgili bu olay dışında , annem bize karşı katı değildi.Her zaman onunla iyi anlaşırdım. Sorunlarımız olduğunda Bill ve bana yardım ederdi.Kendi kararlarımızı kendimiz verebilirdik,bunun sayesinde şuan neyi sevip sevmediğimi biliyorum.

En çok sevdiğim bir şey ise anneannemin spagettisi. O en iyi aşçıdır ve harika bir sos yapar . Ben de yapmayı denedim,ama yapamadım.Bence onun özel bir kabı vardı.Bu yüzden okuldan sonra akşam yemeğine anneanneme giderdik.Magdeburg'da okulun yanında yaşıyordu. Dedem benim örnek aldığım kişiydi.Hatta onun gibi olmak için karate dersleri almıştım.Ama bazı noktalarda ona bu sporu sevmediğimi söyledim.İlk önce hayal kırıklığına uğrayacağını düşünmüştüm,ama onun için bu gayet normaldi.

4.sınıftan sonra köyümüzden taşındık. Orada ( yeni şehirde ) diğer çocuklar bizi okuldan soğutmaya çalıştılar,çünkü hep aşk mektupları alıyorduk .

Ama başaramadılar .. ve ben hala aşk mektupları alıyorum ....
ALINTIDIR

...mystery...

yalchin

ne dersen de adamlar gay :D bushidonun tokio hotel diss ini severek dinliyoruz..

Ich hasse Tokio Hotel wer hier noch? Jeder sagt Tom wär’n Ar****och,
jeder sagt Bill hat es nicht drauf, jeder fragt sich wann gibt er endlich auf

konuya renk katmak için yazdım.. yoksa muhalefet olmaya niyetim yok..:p siz onu seversiniz bende bushidoyu di mi :)

...mystery...

eyvah eyvah... dilara buna çok kızıcak en azından benden fazla kızıcak ama ben bişey söylemicem bu konuda tartışmaya hiiiç niyetim yok... >:( kimsenin ne düşündüğüde umrumda değil.. offoff:)

dielosch

Alıntı yapılan: yalchin - Ekim 04, 2008, 12:10:42 ÖS
ne dersen de adamlar gay :D bushidonun tokio hotel diss ini severek dinliyoruz..

Ich hasse Tokio Hotel wer hier noch? Jeder sagt Tom wär’n Ar****och,
jeder sagt Bill hat es nicht drauf, jeder fragt sich wann gibt er endlich auf

konuya renk katmak için yazdım.. yoksa muhalefet olmaya niyetim yok..:p siz onu seversiniz bende bushidoyu di mi :)

'KIZ GİBİ GÖRÜNMEKLE KIZ GİBİ HİSSETMEK ÇOK FARKLI şEYLERDİR'*...BUNUN AYRIMINI YAPAMIYORSAN SANA BİRşEY DEMİYORUM.

Bir kere gay ne demek açıkca sölesene dicem olmucak burda şimdi sen gördünmü öyle birşey yaparken ya da öyle bir kanıt felan var mı ? bilmeden konuşmucan abisi tamam mı ? renk katmak içinmiş hay çok sağol çok lazımdı.Töbe töbe sizin gibilerle çok uğraştım ben başkası hakkında bilgi sahibi olmadan laf sölemeyin.Önyargılı olmayalım hiç bir zamanı okusan iyi edersin canım..Ha ondan da bişi anlıcağını sanmıyorum ya İnsan 7'sinde ne ise 70'inde de öyle olurmuş...

Ha bu arada biliyormusun hiç umrumda değilsin ...Sadece girenler bunu okuyunca ' aaa gruplarını korumuyorlar acaba onlarda mı öyle düşünüyorlar ' demesinler diye yazıyorum.

Daha açık olayım istersen

' ÇOK DA TIN!!! '

:haha:

Not* : Söz ...mystery...ye aittir :D :haha:

...mystery...

ben kızıcağını söylemiştim size :haha: (dilara bu arada "KIZ GİBİ GÖRÜNMEKLE KIZ GİBİ HİSSETMEK ÇOK FARKLI şEYLERDİR" bu söz bana ait sana sölemiştim yanına adımı yazsaydın memnun olurdum {şakaydı ;D }) neyse bende önce yazmıştım zaten artık o sözleri(bana çok söylenmemiş olsa bile) bende çok takmıyorum ne düşünrlerse düşnüsünler ;D