Tokio Hotel sevenler ya da tanımak isteyenler burası sizin yeriniz...

Başlatan dielosch, Eylül 28, 2008, 08:45:18 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

birazda resim mi paylaşsak ne??? ;) :haha: 1.si BİLL ,2.si toptan grup :) 3.süde TOM ;D (çok şeker dimi??ben bu fotosunu çok seviyorum çok masum çıkmış.. :angel: )...burda olanlar zaten bilir ama ben bilmeyen biri bakarsa diye yolladım... ;D neyse sevmeyen birisi bakarsa eğer.. rica ediyorum görünüşleri konusunda kötü yorum yapmasınlar..ama dikkat Edin RİCA ETTİM.. ;)

dielosch

...mystery...

her zamanki gibi... ;D Tom da tatlı değilmi sence??? :haha: (altta kalırmıyım hiç.. ;D )

dielosch

burda polislere yakalanmıştı içki kontrolü yapılıyordu çokk tatlı olmasa da tatlı ne de olsa kankim :D

...mystery...

biliyorum ama.......... :haha: hep tatlı o...şapkası çok yakışmış bi kere.... ;D

...mystery...

biraz daha bill koyıyım bari şu anda çok TOM yok neden yok bi fikrim yok ama.. :-\ bi tanede TOM koydum ben bu fotosunuda çok seviyorum canım yaa..çok somurtkan ama çok şeker.. utanan:)

...mystery...

yaa resim atıcaktım bi hata oluştu diyo neyse sonra artık... ;) bende düşündümki çok Bİll Tom muhabbeti yaptık Georg'un psikolojik testi'ni sizle paylaşıyım dedim..hiç beklenmedik şeyler var biliyosunuzdur gerçi ama olsun maksat paylaşım olsun.. ;)

Yüz:

Utangaç bakışlar, sert yüz, yuvarlak çene, sivri burun- Georg'un yüz hatları onun çok utangaç olduğunu gösteriyor.- O, içine kapandığında güvene ihtiyaç duyan biri. Burnu onun huysuz ve  aksi biri olduğunu gösteriyor. Ama bunu sıklıkla göstermez.

Ağaç:
Muhteşem ve dayanıklı bir ağaç, bu kesinlikle her fırtınaya dayanır ama bu çok soyuttur!
Ve bu bireyliğin eksiği. Onu gerçekten etkileyen şey,gövdenin altındaki küçük çiçektir.Bu, Georg'un utangaç olduğunu ve duygularını sakladığını gösteriyor. Ve küçük çiçeğin anlamı:
O çok romantik biri! (açıkçası ben bunu beklemiyodum..Bill tamam ama Georg ??? şaşırdım.. :-\)
Kişisel Portre:
Uzun saç, geniş yüz, düz kirpikler, her şey muntazam. Ağzının şekli çok sevimli. Ama onun büyük gözleri gözbebekleri olmayınca daha çok zombiye benziyor! (zuahaha xD)
Gözleri ruhunu yansıtıyor ve burada Georg gözlerini boşlukta kaybolmuş bakışlarıyla gözlerini kapatıyor. Bu, Georg'un kalbinin içini görmesine izin vermesinden korktuğu anlamına geliyor.

El Çizgileri:
Georg sadık, içten ve güvenilir biri. Bu onun aşk çizgilerinin anlamı. Aşk çizgisi düz bir yolda uzanıyor. Hatta parmaklarına bile yakın, bu onun güçlü bir kıskançlık eğilimi olduğunu gösteriyor.Georg aşk hayatını önemsiyor, ama bu sık sık kontrol dışı değil. Onun uzun ve düz düşünce çizgisi aşk çizgisiyle yatay olarak birleşiyor. O zeki ve dikkatli ama bazen bunun hakkında endişeleniyor. Onun hayat çizgisi çok uzun bir yolda uzanıyor - o sağlıklı ve uzun ömürlü olacak, ve o her amacını takip edecek ve kuvvetiyle ona ulaşacak.

(alıntı)

...mystery...

işte Tom'un hayat felsefesi benim felsefem gibi kısmen...

--------------------------------------------------------------------------------
Carpe Diem: İçinde bulunduğun anı yaşamaktır.Geçmişin pişmanlığını,geleceğin kaygısını taşımadan şimdiyi yaşamaktır.

ben geçmişin pişmanlığını yaşamam,geleceği düşünmem anı yaşarım ama neden kısmen çünkü ben arada geleceği düşünürüm yani dilarayla hayal kurarken( ;) ) otomatikman geleceği düşünüyorsun..öyle olunca bu felsefe kısmen benim felsefem oluyo çok karışık oldu ama dilara anlar sanırım... ;D nede olsa o benim dilimi çözdü GİZEMCE... :haha: arada takılsada çözdü yanii dünyanın en zor dili benim dilimdir hergün değişir.. :haha: 

zor bi dil dimi dilara??? ;) :haha:

...mystery...

Tom'u Google'da En çok arayanlar :haha:

Tom Kaulitz'i Google'da en çok arayanlar:

Diller:

1. Greek 

2. Norwegian 

3. Italian 

4. Hungarian 

5. Bulgarian 

6. French

7. Swedish 

8. Romanian 

9. Turkish 

10. Finnish 

En çok arayan şehirler

1. Lisbon, Portugal 

2. Oslo, Norway 

3. Athens, Greece 

4. Marseille, France 

5. Courbevoie, France 

6. Milan, Italy 

7. Budapest, Hungary 

8. Lyon, France 

9. Brussels, Belgium 

10. Izmir

...mystery...

işte resimler... ;) piercing'e bak yaa süper..... :-\ yaa neden 2.sindeki gibi TOMDA yapmıyo... :( eğer yapsaydı böyle bi tatlılıkla ben heralde...umhh..ölürdüm sanırım kalp krizinden..acaba bill'in öyle yapma amacı nedir kayıt yapıyolar sanırım ama... :-\ neyse amacı neysede çok şeker..eee kimin kankisi??? ;D

...mystery...

bu arada dilara TH fanlarına birini hatta 2 kişiyi hatta 3 hatta 4 kişiyi daha kattım...biri dün tel.imden Tom'un resmini gördü ooo dur bi falan dedi aldı tel.i elimden süpermiş bu çocuk falan dedi bende sordum TH dinliyomusun diye dinlemiştim bikaç kere ama artık dinlicem bu çocuğu( Tom'u) gördükten sonra dedi tam fan olmuyo aslında bu ama bunu geç zaten..başka 2 arkadaşım çok sevdiler ve biri dediki "bu TH bağımlılık yapıyomuş" diye :haha: sanırım bu fan olma yolunda ilerliyo ama sevmiceğin bi yönünü söyliyim: "Bill'i sevmiyo!!!Bu kız gibi" fln diyo ama o kadar kötü değil yani hakaret boyutuna gelmiyo kızda demiyo kıza benziyolar çok diyo o kadar onu ben bile diyorum yani... ;) neyse yani sonuçta TH'ye bi kaç kişi daha bayıldı bu okulda potansiyel var çalışmalarım devam edicek :haha:

...mystery...

bikaç resim daha 2.si süper BİLL vampir olmuş.. ;) ilkindede ufff yaa..o kaş göz hareketleri yokmu süper ya... :) çok tatlı... ;) o gülüşü yerim ben... ;D

...mystery...

birazda size çalışalım BİLL.. ;) sanırım şu neydi umhhh...adı aklıma gelmiyo cidden neydi yaa müzeye koymak için mumya dicem değil neyse aklıma gelmiyo şimdi adı onun için yüz ölçülerini alıyorlar sanırım...2.sinde çok sevimli gülmüş Bİll bide 3.sünde çok güzel konuşuyo yaa...ağzını yaya yaya bazen Tomda öyle konuşuyo ama bill hep böyle değişik ama güzel bence... ;)

...mystery...

yalnız o bahsettiğim şey aşırı benzemiş Bill'e ama gelip foto çektirenler biraz abartmışlar o ayrı... :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 22, 2008, 09:01:09 ÖSişte resimler... ;) piercing'e bak yaa süper.....  yaa neden 2.sindeki gibi TOMDA yapmıyo... eğer yapsaydı böyle bi tatlılıkla ben heralde...umhh..ölürdüm sanırım kalp krizinden..acaba bill'in öyle yapma amacı nedir kayıt yapıyolar sanırım ama...  neyse amacı neysede çok şeker..eee kimin kankisi??? ;D

:haha: güldürdün beni gizem :D orda artur ve minimoyların almanca dublajını yapıyorlar :D

dielosch

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Ekim 24, 2008, 05:44:09 ÖSo dediğin şey balmumu heykeli olmasın :D

evet aynen o benimde bugün aklıma geldi şimdi yazcaktım baktım yazmışsın :haha: dün akşam aklıma gelmedi napıyım... utanan:)