Tokio Hotel sevenler ya da tanımak isteyenler burası sizin yeriniz...

Başlatan dielosch, Eylül 28, 2008, 08:45:18 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 07, 2008, 07:24:47 ÖS
neden gerilim yaratıyosunuz...insanlar ne düşünürse düşünsün terbiyede terbiyesizlikte(bana kızma dilara sadece konu terbiyeden açıldığı için..) insanın kendisine yararıda zararıda o yüzden bence bu konu burda kapansın...ayrıca herkes kendini biliyor o yüzden 2nizde tanımadığınız kişiler hakkında o kadar ağır yorum yapmayın..tabi benim fikrim bu... utanan:)
ben tanımadğım kişi hakkında yorum yapmıyorum gizem!!! tartışmak da istemiyorum sadece bir şey söylenmiş ve cevap verilmesi gerekiyor.Ayrıca cidden burda TH konuşulucak sevmiyorsanız onları kötülemek için birşeyler yazmayın konu katlediliyor ...

...mystery...

bana niye kızıyosunki yaaa :'( ben kızma demiştim sana ayrıca sadece sana değil ikinizede söyledim

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 07, 2008, 07:32:54 ÖS
bana niye kızıyosunki yaaa :'( ben kızma demiştim sana ayrıca sadece sana değil ikinizede söyledim

öff gizem ne diyorum ben tamam konu kapandı TH hariç hiç birşey konuşulmayacak konu katlediliyor sana da kızmadım ayrıca

...mystery...

Senosh_K

TH onların 3. albümü olan  albümlerini kasım 2008'de çıkaracak . 
25 Temmuz'da tanıtımı yapılmıştı.

Tokio hotel, Kasım'da çıkcak olan albüm için  stüdyoda çalışıyor.iki yılda gerçek bir olay olan Tokio hotel Berlin'den, geçmiş Kasım'da çıkması gereken  bir albüm için stüdyoya döndü.

Albüm ismi henüz bilinmiyor

Orada bu yeni kaydın iki uyarlaması olacak: Alman bir cd ve bir İngilizce bi tane..

Albumun ilk şarkısı Ekim'de radyolarda çalıyor olacak.

İki yılda, Tokio Hotel,bazen Gotik rock,bazen gizemli ve androgynyla gerçek bir olay olmak için çok ilerlerdi.Listelerde bunun kanıtını gösterilir

Satılan milyonlarca konser bileti,Avrupalı ülkelerinin ve bir çok sadık hayran cogunlugu tarafından verilen iki platin albüm.. 

Grubun üyeleri gençliğin evrenini kusursuzca  somutlaştırıyor  ve bir rock görüntüsünun merkezi oluyor.

Bu büyük başarılarından dolayı,farklı etiketler Wir Sind Helden yada  Killerpilze gibi Alman sanatçılarının etkisini azalttı,onlar aynı başarıya ulaşamamışlardı bile..

Kaynak  :https://www.tokiohotelus-forum.com/viewtopic.php?t=8708

...mystery...

çok teşekkürler Senosh_K ;) ben bişey sorucam bu Senosh_K deki "K" --- "Kaulitz'in" K simi?? ;D

dielosch

sağol canım paylaşım için albümü sabırsızlıkla bekliyorum :D

...mystery...

th albümleri Türkiyede yok sanırım utanan:) neden yokki zaten offoff:) Allahtan int. varda dinleyebiliyoruz... ;D

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 12, 2008, 03:10:04 ÖS
th albümleri Türkiyede yok sanırım utanan:) neden yokki zaten offoff:) Allahtan int. varda dinleyebiliyoruz... ;D
burda vardir belki gizem istersen senin icin bakim bulursam göndrririm
ben valla bu tokio oteli sizden duydum ilk defa ama senin icin bakabilirim albümlere eger istersen ;)

dielosch

evet burda yok malesef ne manyak birşey yaa :( Almanya kesin vardır ablacım :D ee doğal olarak yani :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ekim 12, 2008, 05:37:30 ÖS
burda vardir belki gizem istersen senin icin bakim bulursam göndrririm
ben valla bu tokio oteli sizden duydum ilk defa ama senin icin bakabilirim albümlere eger istersen ;)
aaaa çok teşekkür ederim utanan:) evet almanyada kesinlikle vardır grup alman olunca :haha:

Senosh_K

mystery evet o k kaulitzin k'si :D bide ben burdaki d&r da görmüştüm hemde bütün albümlerini

...mystery...

;D

burdaki derken? istanbul mu?? ben TR de yok diye biliyordum
bu arada adım gizem mystery'i nedense garipsiyorum... ::)

Senosh_K

burda derken bursa'yı kastetmiştim bildiğim kadaryla tüm d&r'larda var kusura bakma gizem bi an mystery yazdım :D

...mystery...

yok istiyosan öyle yaz ama ben sadece söylemiştim kusura bakılıcak bişey yok neyse ben bi bakıyım d&r a bakmştım yoktu ama tekrar bakıyım sağol söylediğin için :)

dielosch

evet d&r larda olduğunu ben de duymuştum ama pek de olcağını düşünmedim çünkü az sayıda geldiğini ve geldiği gibi bittiğini sölüyorlardı.

sağol yine de bilgi için ben kuzenlerimi görevlendiriyim bari :D bakınsınlar bi :D

...mystery...