Kursus-kursus Instalasi Kalimat Jerman, Kalimat Jerman Kumaha mun Pasang

10.08.2019
26.979
A+
A-
Kursus-kursus Instalasi Kalimat Jerman, Kalimat Jerman Kumaha mun Pasang

cutatan


PRATIS PEMBELAJARAN INTERNET GERMAN. KURSUS GERMAN ATAU DENGAN DENGAN ANDA.
KLIK, DOWNLOAD AYEUNA

Pamasangan Kalimat Jérman, Conto Kalimah Jérman, Kalimat Jerman

Hayu urang diajar

Perhatosan: Pikeun pinuh ngartos ieu sareng jejer anu di handap, anjeun kedah terang grammar Turki saluyu.
Upami anjeun gaduh langkung seueur inpormasi ngeunaan kalimat sareng elemen dina grammar Turki, anjeun kedah tebihkeun waktos pondok

Basajan Kalimat Setup
Urang anggap kalimat anu diwangun ku subjék sareng prédikat minangka kalimat-basajan.
e.g.

Abdi angkat.
Anjeun nuju seuri.
Aranjeunna baris maca.
Kalimat anu kalimat geulis basajan dina tilu kalimat yapılarıdır.eg ogé dianggap lamun kasaluyuan poko-predikat luhur watekna.

Kasaluyuan subjék-predikat penting dina kalimat anu bener sareng bermakna.
Lamun kalimah dina kalimah teu cocog sareng predikat, kalimah anu janten susah sareng hartina.

Abdi angkat.
Anjeunna maca.
Anjeun sumping.
Kalimah cümlelerdir.çünk ngaruksak teu inflect kecap gawe dina kalimat ieu ku subjék jeung subyek-predikat sengketa geus mecenghul.

Contona, kalimah ngaruksak "Kuring bakal balik, idin kudu disusun dumasar kana subyek" Kuring bakal balik "atanapi loading, yükleme Aranjeunna bakal balik".
Muhun, saprak dina kalimah subjek sareng prédikat kudu salawasna kompatibel, ku kituna kami tiasa meunang ide ngeunaan subjek kalimah ku ngan ningali panipis tina kalimah.

Kuring datang.
Geus ditulis.
Aranjeunna wrote.
Anjeun salajengna.
Candak sababaraha kalimat di luhur.
Dina kalimah "Kuring datang yapan, jalmi anu ngalaksanakeun pagawéan (subjék) kahartos kana birinci I olan".
Subjek tina kalimah anu anjeun diserat "nyaéta" anjeun tiasa dibantosan.
Subjek tina akak anu bakal aranjeunna nyerat üm nyaéta "aranjeunna ..
Subjekna dina Anjeun bakal datang "ise you ..
Tangtosna, urang tiasa terang mata pelajaran anu kalimah ku ngarobih predikat ti kalimah.
Naha kecap gawe nyarios ka urang ukur ngeunaan subyek kalimah?
Tangtosna henteu.
Kecap pagawéan ogé masihan urang informasi ngeunaan subjek kalimah, nalika pagawéan réngsé, kerangka sareng mode kalimah.
Kecap pagawéan ngabentuk predikat tina kalimah jeung formulir anu teu dikenal tina kecap gawe disebut infinitive.
Infinitive tina kecap gawe dina basa Turki nyaéta -mek atanapi -mak.
Dina basa Jérman, ahiran infinitive nyaéta -en sakapeung -n.
Ayeuna hayu urang ngabandingkeun kecap gawe dina dua basa keur ngarti kana kaayaan.

Ngadamel ieu: Jerman Umum Pola Biantara, Jerman Praktischer Sprachfuhrer

Kecap pagawéan Turki verba spielen play verb. Duanana kecap gawe aya dina bentuk infinitive.

spiel - en
ulin - mak

Sakumaha tiasa ditingali, dumasar kana kecap pagawéan di luhur, ahiran infinitive anu paling dina basa Jerman sarta makna nyaéta dina basa Turki.

Lamun ahiran keuna kecap pagawéan teu dileungitkeun, kecap-sésa anu dianggap dianggap akar kecap pagawéan.
Nalika ahiran jalma atawa waktu anu dibabawa dina kecap pagawéan, ahiran akhirat lémpar sareng jalma, aya sababaraha waktos sareng ahiran anu dibawa ka akar kecap pagawéan sésana.
Hayu urang ngajelaskeun ieu kalawan conto.

Kami cekkeun ahiran infinitive tina kecap pagawéan maca sareng urang gaduh kecap "maca kalıy. Hayu urang nyangking jalma sareng kantétan waktos kana kecap ieu. Contona, 1. Hayu urang nyangking ahiran jalma tunggal sareng ahiran-ayeuna.

maca - yor - um

Ayeuna hayu urang ngajelaskeun papiliun urang parantos dibawa kana kecap pagawéan ieu.
maca: akar kecap pagawéan
yor: kantétan waktos ayeuna
um: 1. ahiran individu

Ayeuna hayu urang nyandak sababaraha langkung nembak:

Baca - TOR - Sun
Baca - DU - N.
Baca - YOR - UZ
Baca - DU - K.
Ayeuna hayu urang nyandak hiji dieu. Contona, hayu urang nyandak kecap gawe anu urang dibaca jeung maca.
Duanana 1. sanajan aranjeunna jalma jamak, kunaon aranjeunna nampi kantétan anu béda?
Relatedta hubungan na struktur gramatikal tur disababkeun ku waktos-waktos anu béda. Dina basa Jérman, kecap gawe ngabéré tambahan béda dumasar kana waktu anu beda sareng jalma-jalma.

Kawas dina basa urang, ahiran infinitive dina basa Jérman dileungitkeun sareng ahiran anu dibawa ka akar kecap pagawéan.

Hayu urang nyandak kecap pagawéan dina basa Jerman:

Lernen: Diajar
Kami nyokot infinitive sarta mundur pepelakan lerne Kecap ieu tinggal.
ayeuna kieu lerne Hayu urang nyangking jalma-waktos waktos anu nyambung kanggo kalimah éta. Hayu urang nyangking jalma-jalma sareng kantétan anu aya ayeuna.

Lern - e: Diajar - waras - um
Sajaba ayeuna waktos-hijina tindakan duanana sakumaha katempo duanana 1. Anjeunna miboga harti tunggal.

Lern - t: Diajar - atos - anjeun

Lern-te: Diajar-di-m

Luhureun kecap pagawéan conjugation sababaraha kecap gawe.

Ngadamel ieu: Hadir tense (Präsens) jeung Jerman kalimat Jerman

Ayeuna hayu urang dibere perhatian anjeun ka titik hiji.
Salaku geus urang tingali, kami ngahapus kecap gawe infinitive infinitive, sareng ku nambahkeun ahiran kana akar kata kerja anu aya.
Lamun akar kata kerja hiji, kecap pagawéan nu teu robah lajeng makéna nyaéta verba verba biasa mangka disebut.
Sanajan kitu, lamun nu makéna sabenerna geus ngarobah akar kata kerja disebut henteu teratur kecap gawe.
Kecap pagawéan biasa kadangkala disebut Kecap pagawéan Lemah sareng kecap gawe henteu teratur kadangkala disebut Kecap pagawéan Strong.
Kumaha urang terang lamun akar kata kerja bakal robah?
Pikeun ngajawab pertanyaan ieu, anjeun kudu ngapalkeun sagala kecap gawe anu henteu teratur.
Dina tahap ieu anjeun bisa ngamimitian ku ngapalkeun ngan pangcaketna anu aya di kahirupan sapopoe.
Tapi hayu urang nyebut khusus yén urang teu boga pilihan tapi ngahapalkeun kecap gawe ieu sareng péngkolan maranéhanana!

Naon aksi bantu?

Dina basa Jérman, aya konsép kecap pagawéan bantu. Kecap pagawéan bantu rupa-rupa pancén dina kalimah. Di Xenum aya kecap gawe 3 bantu. aranjeunna kedah dianggo ku pagawéan anu normal dina kalimah ku kituna aranjeunna tiasa ngarobah waktos atanapi harti kecap pagawéan nu sabenerna.

Kecap pagawéan bantu di luhur tiasa ogé dianggo salaku kecap pagawéan normal.
Upami aranjeunna digunakeun salaku verba normal lajeng maker mibanda harti sareng bisa dipake nyalira. Kami bakal ningali subyek kecap pagawéan bantu leuwih jéntré nalika kamajuan palajaran urang.

Dieu kami masihan sababaraha inpormasi gramatikal nepikeun sababaraha poin penting.
Dina palajaran di handap ieu, urang bakal ngajelaskeun ngajelaskeun konstruksi kalimat kalayan rojongan gramatikal sepanjang waktos ti struktur kalimah anu pangbasajanna pikeun kalimat anu pang pajeulitna.
sagala jinis patarosan na eupan balik ngeunaan kursus Jerman kami almancax panglawungan atawa komentar I yazabilirsiniz.t patarosan kaayaan bakal dijawab ku almancax instruktur.
Urang ngaharepkeun kabeh kasuksésan ...

RİSALE-i Nur vecizeler

Kahirupan téh tapi ibukota saeutik. Loba hal nu perlu.

hikmah manusa jeung tujuan ngirim dunya ieu; Kuring nyaho alam semesta jeung karpét-Hiji percaya jeung ibadah.

Paling untung aya jalma nu: poho dunya pikeun akhirat teh, akhirat teu berkurban di dunya.

Karpét-Beneficent, pakasaban pangpentingna anu Abdi hoyong ti Ibad téh Hatur aduh.

Amelie Anjeun Riza-yi kedah janten ketuhanan. Mun anjeunna Razi, sanajan henteu signifikan pikeun sakabeh küssen dunya.

dunya ieu fana. kasus pangbadagna, nyaéta mun meunang dunya nu paduli. Tanpa lalaki mantap ieu i'tika leungiteun kasus nu bener.

Kamulyaan kejem tertindas kapang zillet hijrah dieu maranéhna balik. Kitu pangadilan-abdi anu ditinggalkeun kübraa.

Sultan-i mangrupakeun semesta, konci pikeun sagalana di anjeunna, Anjeunna nyandak leuwih reins di leungeun sagalana.

Naon pentingna solat? Klik diajar
Naon panggedena bisi manusa? Klik diajar
Ongkos kursus SMA kami di AS CARA ALLAH TANITTIRIY? Klik diajar

Ngadamel ieu: Nomer Jerman

Saperti dipedar di Diréktori Pemuda, nonoman bakal balik mamang teu. Summer dina ragrag jeung usum tiris, sarta beurang masihan tempat ka robah di malem na wengi kat'iyet, nonoman bakal ngarobah malah umur heubeul jeung pati. Mun anjeunna fana tur nonoman fana arah chaste hayrata Sanajan suplai di susun ku anjeunna keur kantos, bakal meunang bounty of a Injil nonoman aranjeunna masihan sagala decrees Surgawi ieu.

Mun sefahet consumables Sanajan, kumaha urang yén pikeun menit alatan tina amukan tina carita, juta menit nu dicokot hukuman panjara; kitu teuing, nonoman di homo-i apartemen sah pelesir jeung rasa, akhirat lian ti mes'uliyet na ti makam kaduhung ti hukuman ti lohor jeung tina dosa sarta mücâzât duniawi, anjeunna waras nu tinimbang ngaleungitkeun ti rasa tina rasa sarua ngajamin tiap experiance ngora.
.
.
.
Mun arah susun buka nonoman pisan menawan tur geulis berkah-bakal masihan zakat ketuhanan jeung amis tur kuat hartosna-abdi salaku akhirat terang pisan tur nonoman langgeng sakumaha hasilna, jeung Ayat pisan unambiguous dina Al Qur'an hususna sagala buku sawarga jeung decrees aranjeunna masihan kami warta alus. Lamun ieu téh bebeneran. Sarta saprak éta kacukupan keur bunderan halal tina pelesir. Jeung sajam saprak nikmat dilarang di apartemen, sakapeung metot sataun na sapuluh taun 'hukuman panjara. Tangtu, salaku berkah Hatur ka nonoman, anu berkah amis tina chastity, mun expend arah perlu jeung penting.

Tim almancax hayang maneh sukses ...

SUKU GAMPANG UNTUK Nampilkeun Nomer GERMAN DENGAN SUBJEK WONDERFUL.
KLIK, PEMBELAJARAN NOMBOR GERMAN NU DITUTUP DARI ZERO TO JUTUP
Éta tacan gampang pisan diajar jam Jerman.
KLIK DI SINI, PELAJAR JAMINAN GERMAN AYEUNA
Diajar Jérman nganggo lukisan warni kami sareng ngadamel kalimat anu gampang.
KLIK DI SINI, PELAJAR WARNA GERMAN AYEUNA
Naha anjeun badé ngadamel artos tina internét?
KLIK DI SINI, PIKEUN KECAM-UNTUK MANGSA KANGGO DARI INTERNET
PRATIS PEMBELAJARAN INTERNET GERMAN. KURSUS GERMAN ATAU DENGAN DENGAN ANDA.
KLIK, DOWNLOAD AYEUNA
Harita tamu - ulasan 9
  1. henteu aya namina anjeunna ngadawuh:

    teu

    1. henteu aya namina anjeunna ngadawuh:

      teu

  2. yahuda anjeunna ngadawuh:

    Anjeun tiasa ngécéskeun deui dina basa deskriptif, basajan sareng éndah, anu guru kuring dear. Kaséhatan di kuli anjeun

  3. Témbongkeun Propil Full Féma urang anjeunna ngadawuh:

    Kuring kedah diajar malem Jérman 🙁 tapi abdi teu terang kumaha diajar almanca panggampangna. Abdi henteu terang dimana jeung kumaha ngamimitian.
    kuring n'ap

  4. yesim anjeunna ngadawuh:

    Herr Stern / spazieren gehen
    Mein Vater / um 13. Uhr / einkaufen
    Musik hören / er / gerne
    Ich / früh / einschlafen
    Dupi anjeun tiasa ngabantosan abdi janten kecap ieu dicampur sareng teu ilahar? hatur nuhun

  5. Leuwih profésional ngaranna Murat Doğan anjeunna ngadawuh:

    Lateta telat, tapi ngantep kuring masihan-jawaban.

    Herr Stern geht spazieren.
    Mein Vater geht um 13.00 Uhr einkaufen.
    Wasta H gerne Musik.
    Ich schlafe früh ein.

  6. Leuwih profésional ngaranna Murat Doğan anjeunna ngadawuh:

    Hapunten, abdi atos aya lepat.

    Mein Vater kauft um 13.00 Uhr ein.

  7. Témbongkeun Propil Full Beyza anjeunna ngadawuh:

    Naha aya kaca anu ngécéskeun Jerman hadéna?

  8. saena anjeunna ngadawuh:

    Kuring mimiti ngarti yén kuring nétélakeun anu katingal saé pisan dina subjek réngsé lamun subjekna sakedik panjang teras tambahkeun conto ka abdi upami anjeun nambahkeun