ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Almanya'ya Aile Birleşimi icin Gidecek Olanların Dikkatine!!

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

SEVDALİNKA 23.10.2007 16:49:05

ya benim anlamadıgım goethe kursunamı gitmek gerekiyo yoksa herhangi bir kursamı gitmek gerekiyo cevap yazabilirmisiniz

SEVDALİNKA 23.10.2007 16:49:50

bu işlerde daha yeniyim hiç bir bilgim yok beni aydınlatabilirmisiniz

nisanur 23.10.2007 18:38:43

canım hangi kursa gidersen gitsin ama sertifikayı goethe kursundan almak zorundasın yani o kursa gitmesen dahi dışarıdan sınava girmen lazım başarılar

DURUŞAH 24.10.2007 15:37:11

arkadaşlar bende sınava hazırlanıyorum aralıkta gireceğim sınava lütfen giren kişiler sınavla ilgili bana mail gönderebilirmi? çok heyecanlıyım ve 2 aydır çabalıyorum. sınav zormu kolaymı ne soruyorlar. bi arkadaş 80 aldım yazmış acaba kaç aydır hazırlanıyor. ben bu siteye yeni girdim kullanmasınıda bilmiyorum lütfen bana mail atın. teşekkür ederim.

adntkn 26.10.2007 19:55:18

ocak ayında bu çıkan yasalara ek olarak başka yasalar da çıkacağı söylentisi var bilgisi olan var mı?????daha da zorlaştırılacağı söyleniyor.

firdevs 26.10.2007 22:25:08

ALLAH korusun yaaa bu sınavı hallettikte inş. olmaz hatta bu sınavda en yakın zamanda kalkkaR aminnnnnnnnnnnn

mel_-_ay 27.10.2007 11:47:40

slm arkadaşlar 31 ekimde sınava girecem ama korkmuyor degilim cok zormu onuda bilmiyorum  gramatikleir korkutuyor benii bi su sınav bitseydi bu neya insan eziyet ediyorlar

Sevgi02 27.10.2007 12:19:33

Arkadaşlar ocak ta hangi yasalar cıkıcakk ben anlamadım:( bilen varsa bilgilendirirseniz sevinirim)

august 27.10.2007 12:49:14

Alıntı yapılan: adntkn - Ekim 26, 2007, 07:55:18 ÖS
ocak ayında bu çıkan yasalara ek olarak başka yasalar da çıkacağı söylentisi var bilgisi olan var mı?????daha da zorlaştırılacağı söyleniyor.
arkadaşım bu yazdığın ile ilgili kaynak belirt. Bir çok kişi için önemli bir durum. Lütfen fısıltı gazetesi ile birbirimizin kafasını karıştırmayalım. Bu söylentiyi duyduğun yerden, haberin kaynağını öğrenir ve bizlerlede paylaşırsan seviniriz. Görüşmek üzere. :)

adntkn 28.10.2007 20:34:23

Alıntı yapılan: august - Ekim 27, 2007, 12:49:14 ÖS
arkadaşım bu yazdığın ile ilgili kaynak belirt. Bir çok kişi için önemli bir durum. Lütfen fısıltı gazetesi ile birbirimizin kafasını karıştırmayalım. Bu söylentiyi duyduğun yerden, haberin kaynağını öğrenir ve bizlerlede paylaşırsan seviniriz. Görüşmek üzere. :)
ben sadece çıkabileceği söylentisini duydum kesin olarak çıkar veya çıkacakmış diye duymadım.yine de tedbirli olmak veya soruşturmak önceden bilgili olmak ona göre hareket etmenin kimseye zararı olmaz.yeni göçmen yasası da ocak ayında çıkacak deniyordu fakat almanlar bize güzel bi kazık attılar ve aylar önce çıkarttılar.artık her işimizi bir an önce yapmamız gerekli.kimse almanların neyi ne zaman yapacağını bilmiyor.artık onlardan herşey beklenir.isteyen elini çabuk tutabilir isteyen ağırdan alır.kendine kalmış bu kişinin.

Sonsuzluk Yolcusu 28.10.2007 21:26:07

Arkadaslar yeni yasa cikicak söylentileriyle kendinizi karamsar duruma düsürmeyin. Bu yasada, göc yasasina aykiri oldugu icin kalkicaktir insAllah. Söyletinlere kafa yormayin simdiki durumunuzu degerlendirip ona göre hazirliginizi yapiniz. Korkmayin  bütün zorluklari asacaksiniz. Yanliz sizler calisin ve Allah (cc) a dua edin (unutmayin ki eylem olmadan dua kabul olmaz) . Bakin görüceksiniz Allah (cc) yolunuzu acicaktir. Allah yolunuzu acik etsin.

orhan0208 29.10.2007 00:41:42

SELAM ARKADAşLAR.YAZILARINIZI OKUDUM VE BELKİ BİR KATKIM OLUR DİYE BİLGİLERİMİ AKTARIYORUM.02.08.07 EVLENDİM.EşİM ALMAN VATANDAşI.10.08.07 DE MÜRACAT ETTİM.EşİME EVRAKLAR GİTTİ ALMAN KONSOLOSLUĞUNDAN ONUN DURUMUNU BİLDİREN BELGELER İSTEDİLER.SSK SI EVİ V.S. ONUNLA İLGİLİ.BENİMLE İLGİLİDE A1 SINAVININ SONUCUNU ONDAN İSTEDİLER.BİR AYDIR KAPI DIşARI BİLE CIKMADIM AYLARDIRDA DERS ÇALIşIYORUM.KURSA GİTMEDİM.AMA 8 SAAT ÖZEL DERS ALDIM.AYIN 31 İNDE SINAVA GİRCEM.ORADAKİ HOCAYLA KONUşURKEN İNANDIRICI KONUşUN YOKSA KAYIT YAPMIYOR.BENİM ÖNÜMDE 3 KİşİYİ SEN ALMANCA BİLMİYORSUN KAYIT YAPMAM DEDİ.SORDUĞU SORU HANGİ KURSDA EĞİTİM ALDIN DİYOR.BEN NETTE ÖZEL HOCA BULDUM ONLAR YARDIMCI OLUYOR BANA KENDİ HOCAMINDA İSMİNİ VERDİM KAYIT YAPTIRDIM.ALLAH HEPİNİZİN YARDIMCISI OLSUN.BU İş İNANÇ İşİ BEN YAPARIM DİCEKSİNİZ VE YAPICAKSINIZ.
SEVEN İNSAN NE YAPMAZKİ ALMANCA BİZE VIZ GELİR.:)
İNşALLAH HAFTAYA SINAVIN GÜZEL SONUCUNU YAZARIM.
ALLAHA EMANET OLUN.

nisanur 29.10.2007 10:15:38

inşALLAH kardesim hayırlısı ile gecersin darısıda bizlere

august 29.10.2007 11:51:00

Alıntı yapılan: adntkn - Ekim 28, 2007, 08:34:23 ÖS
Alıntı yapılan: august - Ekim 27, 2007, 12:49:14 ÖS
ben sadece çıkabileceği söylentisini duydum kesin olarak çıkar veya çıkacakmış diye duymadım.yine de tedbirli olmak veya soruşturmak önceden bilgili olmak ona göre hareket etmenin kimseye zararı olmaz.yeni göçmen yasası da ocak ayında çıkacak deniyordu fakat almanlar bize güzel bi kazık attılar ve aylar önce çıkarttılar.artık her işimizi bir an önce yapmamız gerekli.kimse almanların neyi ne zaman yapacağını bilmiyor.artık onlardan herşey beklenir.isteyen elini çabuk tutabilir isteyen ağırdan alır.kendine kalmış bu kişinin.

temkinli olma konusunda ve almanların yaptım oldu yasaları konusunda hem fikiriz. Bu konuda site yöneticileri bir gelişme olursa zaten hemen foruma açacaklardır. Yine de bilgisi olan arkadaşlardan haber bekliyoruz.

Sezer- 29.10.2007 21:50:04

Arkadaslar şaka maka bir yana ama.. Ebemiz aglicak bu gidişin kanunlarıyla..
Ben konsolonsluğa dicem abi ben Arapça biliyoruum olmazmı :D
Ya NAsıl yapacaz..
Ben kendimi bir kursa kaydetmem lazım..
Mardinde oturuyorum..
sizce Mardinde istenilen belgeye göre kurs bulmazsam, başka bir yere mi gitmem lazım
örn: GaziAntep gibi ? VAllahi Bende Aklımı kaybedecem en sonunda ya..
Sevgilimle Konuşurken.. "Senin için 10 dil bile ögrenirim" diyorum  Halbuki :D
Aklım Öyle bir yetenek sahibi deil.
Bana bir çıkar yol bulabilir missiniz ya of
şimdiden Danke :D

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18