roman
03.04.2010 20:43:20
hakim arkadasim senin durumun noldu?
hakim
03.04.2010 21:24:27
berlin kardesim her ihtimale karsi capraz sorguya hazir olmanizi öneririm cünkü banada aynisi olmustu.Allah hayirlisini versin diyelim.
Tesekkürler roman kardesim ilgin icin valla halen bekliyorum bende oberverwaltungsgercihti.İnsAllah kisa zamanda esimin yaninda olurum cok kötü bir durum baksana ilk defa baba olacam bunun keyfini bile yasayamiyorum basima gelen kimsenin basina gelmez İnsAllah
tugce_doerjer
04.04.2010 16:26:53
bu capraz sorgu nedır? benım esımde turkıyede oturuyo nasıl almanyada sorguya cekılcek kı
sevgili hakim abi, insAllah sevinçlerimize arttıracak güzellikler nasip eder Allah bize, sonucunun ne olacanı bilmediğin sey için beklemek ayrı bir stres gibi ama Allah kolaylık nasip eder insAllah
endoplazmikretikulum
06.04.2010 08:34:06
OLUR OLUR
SIKMA TATLI CANINI
HERSEY SIRASIYLA GUZELIKLE OLUR İNşALAAH
İnşAllah araya hep hafta sonu Alman başbakan merkel ve almanların izinleri girdi insan ister istemez merakda kalıyor
kesmeseker
06.04.2010 12:14:45
ya tabi basvuruda kibar olmak gerekiyor ama cok da abartmamak lazim... illegal birsey yoksa zaten vizenizi verecekler, hem zaten vize kararini buradaki ausländeramt veriyorki.
aRKADaslar evraklar hakkın bilgi almak için sizler nereyi arıyorsunuz? konsolosluğumu ? yani bilgi veriyolarmı?
Bugünle beraber 11. gün oldu
Bugünle beraber 13 gün oldu
endoplazmikretikulum
09.04.2010 14:31:52
sabır kardeşim sabır
sabırla olgunlasır meyveler
inşAllah yakında mukafatını alıcaksın
cuma gunu dualarımız sızınle
Allah razı olsun dostum insAllah , insAllah Allah gönlümüzü ferahlatacak güzellikler nasip eder, sabır herşeyin ilacıdır sabrediyoruz. İnsAllah seninde burada mutluluklarını paylaşacağız. Duaların için Amin,Allah razı olsun
Bugünle beraber 14. gün Allahdan herşeyin hayırlısını nasip eder , insAllah biran öncede buradaki üye arkadaşlarımın ve benim evraklarım işleme girer de, sevdiklerimize hemen kavusuruz.
Bugün konsoloslugu aradım ama ulaşamadım, artık p.tesi arayıp sormak istiyorum acaba evraklar halen tr de mi diye
tugce_doerjer
10.04.2010 13:19:47
Allah yardımcın olsun inşAllah en kısa sürede kavusursun