ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: 26.03'DE VİZE BASVURU YAPILDI, İşTE SİZE BİLGİLER!

Sayfa: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 9 10

23.04.2010 00:15:21

Konsolosluk ; İSTANBUL
Başvuru     ; 26.03.2010
Evrakların Yabancı polise gitmesi ; 01.04.2010
Eşime mektup gitmesi                    ; 22.04.2010

hakim 23.04.2010 13:59:30

Alıntı yapılan: roman - Nisan 23, 2010, 12:08:42 ÖÖ
senin de gözün aydin hakim arkadas.nasil bi yol izledin,naptin?InsAllah hepimiz en kisa zaman da sevdiklerimize kavusuruz.AMINN

inanki bende hicbir sey anlamadim roman kardesim sadece haftaya Allahim nasip ederse ucacagimi ögrendim darisi sizinde basina daha genis bilgi isteeyin cünkü ben 20 ay cektim sizlerinde acaba izedemi öyle olacak diye düsücelere kapilmasini istemiyoru unutmayin ki yeminle söyleyeyim benim her müjdem cuma namazlarindan sona geldi tesadüf olamaz

roman 23.04.2010 14:15:50

InsAllah hakim abi yolun acik olsun.ucuslar varmi ki haftaya?benim esimin daha 4.günü basvurali.daha cok zamanimiz var ve nolcagini bilmiyoruz?

serkansert 23.04.2010 14:24:58

mutim hayırlı olsun kardes

yanlız anlamadıgım şey eşin sana davetiye yollamamışmıydı ordan yabancılar polisinin onayı olan yoksa ıstanbuldakı evrakların almanyaya gıdıyor yabancılar polısı eşine mektup yollayıp davetıye gondermesı gerektıgınımı soyluyorlar

hakim 23.04.2010 18:31:34

tesekkürler roman kardesim iyi niyetlerin icin evet yavas yavas ucuslar olmaya baslamis.hic acele etme gec olsun temiz olsun 15günde ret gelmektense 3 ayda vizenin gelmesini tercih edin unutmayin hersey düsüncemize göre gelisiyor ne ararsak onu buluruz aklimiza artik kötü seyler getirmeyelim

C4TiMeR 24.04.2010 17:08:27

kardesim cok sevindim her girdimde direk senin konuna bakıyorum en sonunda guzel bir haber geldi gozun aydın kardesim simdi senden ricam bi anlatsan eşine ne zamana randevu vermısler ne demişler ne istemişler sende tahmın ediyorsundur ne halde nasil haber bekledigimizi  :) senden tam 4 gün sonra ben vizeye basvurdum bakalım hayırlısı Allahtan ama adına sevindim kardesim.

25.04.2010 00:40:00

sevgli C4TiMeR kardeşim , eşimin evrağında tarih yazmamıslar sanırım bana öyle söyledi, eşim evrakları tamamlayıp gidicem dedi , bundansonrasını da Allah hayırlara nasip oalcak şekilde işlerimizi kolaylaştırır insAllah zorluk çıkarmazlar.. İnsAllah kardeşim senin işinde biran önce sonuçlanır.. iyi şekilde.

07.05.2010 10:37:14

Eksikliklerden dolayı beklemekteyim artık.

leonil 07.05.2010 11:33:48

Mutim inş. hakkında hayırlısı olur da biran once pasaportun gelir.Seni de gondeririz ;)

07.05.2010 11:38:30

Sağol canım kardeşim , inşAllah sende en kısa zamanda vize işlemlerini bitirir ve eşine kavuşursun.. Kafana takılan birşey olursa hemen yaz yardımcı olabiliceğim bir durum olursa elimden geleni yaparım kardeşim. Önce passportunu çıkart ve pin konudunu al randevunu al sonra senden istenen evrakları öğren, anlamadıgın bir durum olursa da yazarsın. selametle.

leonil 07.05.2010 11:50:58

Alıntı yapılan: Mutim - Mayıs 07, 2010, 11:38:30 ÖÖ
Sağol canım kardeşim , inşAllah sende en kısa zamanda vize işlemlerini bitirir ve eşine kavuşursun.. Kafana takılan birşey olursa hemen yaz yardımcı olabiliceğim bir durum olursa elimden geleni yaparım kardeşim. Önce passportunu çıkart ve pin konudunu al randevunu al sonra senden istenen evrakları öğren, anlamadıgın bir durum olursa da yazarsın. selametle.

Zaten baslamiştim yavaş yavaş....ama takildigim bi yer var vukuatli toplu nüfus kayıt ornegi ve uluslar arası evlenme kayıt ornegini nüfüstan almiştim...tercume edilip noterden onaylanacak sanirim.bununla ilgili bilgi verirmisin

07.05.2010 11:53:17

Evlilik kayıt örneği (FORMÜL B) Bu tercüme edilmiyor. Ayrıca Toplu nufüs kayıt örnekleri yeminli tercümenden tercüme ettireceksin

VE NOTER ONAYI GEREKMİYOR!
BOşUNA ONCA PARA VERME KARDEşİM. NOTERE GEREK YOK

leonil 07.05.2010 12:42:28

Alıntı yapılan: Mutim - Mayıs 07, 2010, 11:53:17 ÖÖ
Evlilik kayıt örneği (FORMÜL B) Bu tercüme edilmiyor. Ayrıca Toplu nufüs kayıt örnekleri yeminli tercümenden tercüme ettireceksin

toplu nufus kayıt ornekleri demişsin bu ayrı ayrı mi olacak ..bana ikimizinde bilgilerinin oldugu tek bir sayfa verdiler eşim alman vatandaşi oldugu için pek fazla bilgisi yazmiyor zaten adi soyadi dogum yeri ve tarihi var.......

aysunnn 07.05.2010 13:24:39

Alıntı yapılan: Mutim - Mayıs 07, 2010, 11:53:17 ÖÖ

öncelikle rabbim gönlüne göre versn arkadaşımm qeeç olsun güç olmasın işlerimiz inşAllah zorluk çıkarmalarındansa beklemek iidir olsunn ...biişi dicem Mutim bak gerekli ewrakları sana yazayım eğer eksik varsa sen ilave et olurmu???BU ARADA BENM NİşANLIM ALMAN VATANDAşI
1.PASOPORT
2.3 ADET FOTO
3.OTURMA İZNİ İÇİN EKSİKSİZ DOLDURULMUş 2 ADET MÜRACAAT FORMU İMZALI FOTOGRAFLI(bu nasıl bişi henüz anlamaıdm)
4.EVLENME KAYIT ÖRNEĞİ
5.VUKUATLI NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ
6.ALMAN UYRUKLU EşİN PASS FOTOKOPİSİ VE OTURMA İZNİ(bunu ilk müracaatta benmi götürücem,yoksa ewraklar almanyaya ulaştığında onlarmı isticek)
7.A1 ZERTİFİKAT
yardımcı olursanız çok sevinrimm

07.05.2010 14:03:45

2 adet müracet forumunu konsoloslukdan alacaksın dolduramadıgın bir durum olursa msnemi ekli sana analtarak doldrabilirsin yada madde madde yazarsın buraya yardımcı oluruz..

konsolosluga giderkende eşinin pass fotokopisini ve oturma izin belgesinin fotokopisini sana göndersin sen götüreceksin.

evlilik kayıt örneği yani diyer adıyla formül b (uluslar arası evli olduğunu gösteren 9 10 dilde belirtilmiş bir kagıt.) bunu nufüs müdürlüklerinden alabilirsin sadece.

ayrıca basvuruyu nereden yapacaksın birde bunu söyle kardeşim
cünkü ayriyetten ekstra vukuatlı nufüs kayıt örneği alacaksın kendi adına ve birde eşinle seni gösteren nufus kayıt örenği. kafana birşey takılırsa yine yazarsın kardeşim

Sayfa: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 9 10