nonono
13.04.2010 17:11:10
evet. birdahaki sefere dahada net bi şeklde anlatmm gerek sanırım . tekrrdan almanca olarak bişilerde sorarlar sanırım . çok teşekkrler. gerçkten.verdiğin bilgiler için çok yardımcı oldun. Allah razı olsun gerçkten
Olurmu kardeşim daima ne olursa hiç çekinmeden yaz, bak unutma gittiğinde gayet rahat olmalısın , karşındakilere magdur bir insan görünümü vermemelisin, kararlı olacaksın , resmen psikolojikmen sunu belirticeksin, (kardesim sizin neyin sorgusunu yapıyorsunuz? işte durum bundan ibaret? ne var bunda) der gibi yaşanan herşeyi netli ile anlatacaksın kardeşim. Sen bir ilişki yaşıyorsun , bunu yürekden en iyi şekilde paylaşman gereken bir yerde olacaksın ne varsa paylacaksın.. Sıkma canını sakın tamamı kardeşim.
Bugünle beraber 19. gün halen bir ses seda yok
Bugünle beraber 20. gün eşime halen mektup gitmedi , konsoloslukdaki kadın ortalama 3 haftada cevap gelir dedi umarım dediği gibi olur
endoplazmikretikulum
15.04.2010 15:40:44
SIKINTI YAPMA KARDEşİM RAHAT OL
BIIYORUM SOYLEMESI DİLE KOLAY AMA
HAYIRLISIYLA GUZEL HABERLERI ALICAKSIN TEZ ZAMANDA
DUALARIMIZ SIZLERLE
Sağolasın dostum inan dualarınız yüreğimi ferahlatıyor, inşAllah en kısa zamanda bu güzel haberide sizlerle ilk paylaşırım.. Sürekli bunu dile getirmemin sebebide , bu uzun sürecli yolda her anın heyecanını , zorluğunu ,süreclerin nasıl gittini bildirmek aslında .
siz değerli arkadaslarımın varlığını hissetmek gerçekten çok güzel
Bugünle beraber 21. gün yine ses seda yok.. Allah sabır ve selamet hayır nasip etsin.. insan ister istemez meraklanıyor
Bugünle beraber 24. gün, bekleyişler zorlaşıyor, merak ve heyecan artıyor.. Ama ses seda yok , eşime de mektup gitmemiş daha ne olacak acaba merak ediyorum.
C4TiMeR
19.04.2010 11:42:28
Hocam bende senin yazılara bakıyom benden bi kac gün önce vermişin benimde bugun 20. gün hala ses seda yok sadece gecen hafta pazartesi mailin ulaştığı bilgisini aldık beklemeye devam
Yarın eşim alman polisine gidip soracak bakalım durumu nedir ben bıradaki konsoloslugu aradım , hasto sonunu saymazask evraklar 3 günde gitti ama halen ses seda yok.. Dua ve sabır etmekden baska caremiz yok gibi görünüyor, hayırlısı artık
endoplazmikretikulum
19.04.2010 11:56:51
ENDİşE ETMEYIN VE UMUTSUZLUGA KAPILMAYIN ARKADASLAR
ALLAHIN IZNIYLE EN GUZELI OLUCAK
DUALARIMIZ SIZINLE...
C4TiMeR
19.04.2010 12:08:00
Eşim devamlı gidiyor kadın demiş gelir gelmez ben sizi ariyacam kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayin demiş eşime bakalım hayırlısı.
iNSALLA ENDOPLAZMİK DOSTUM, DUALARIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN..
endoplazmikretikulum
19.04.2010 13:32:09
NE DEMEK DOSTUM HER ZAMAN...
leyla_29
19.04.2010 19:13:18
arkadaşım benim eşime de 26. günde gitti mektup bu hafta sonuna kadar eline geçer merak etme. Allah kolaylık versin.