Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kayserili038

sadece kimligini gotur yeterli gardas benden sadece kimlik istediler ama ankaradagidim ben

kesmeşeker

Alıntı yapılan: Kayserili038 - Şubat 16, 2008, 09:57:37 ÖS
sadece kimligini gotur yeterli gardas benden sadece kimlik istediler ama ankaradagidim ben
teşekkür ederim, vizen hayırlı olsun arkadaşım darısı bizim başımıza inşAllah

kesmeşeker

bu arada bişey daha soracağım ben :-\
sınava gelirken cep telefonu falan getirmeyin dediler ama ben esişehirden gideceğim telefonu ve çantamı bırakacak biryer yok. sorun olur mu acaba?

dilek71

Alıntı yapılan: Kayserili038 - Şubat 16, 2008, 09:43:32 ÖS
selam arkadaslar cok sukur bende sinavi gecdim 28 ocakda girdim 70 puanla gecdim girecek akadaslar korkmayin heycanlanmayin inanin cok rahat sakin bi ortami var sinava girceniz yerin hocalarda cok iyi yardimci oluyorlar bu demek deyildirki nasi olsa hocalar yardimci oluyor az bisey ogrenmek yeterli bu almancayi deyip giderseniz olmaz tabiki iyi calismaniz emek vermeniz lazimki gecesiniz tabiki ne kadar hocalar yardimci olsada senin iyi bilmen gerekli bu almancayi cogu arkadasimiz cok iyi bildigi halde heycanina yenik dusuyor inanin heycanlancak bisey yok girerken normal bi cafeye giriyormus gibi girin sinavinizi verip cikin sonucda sinavi yapanlarda senin benim gibi insanlar sagolsunlar ellerinden gelen yardimida yapiyorlar dinlemede okumada yazmada bisey yapamiyorlar tabiki ama diyalogda cok yardimci oluyorlarmesela bana verdigi kartlarda bildigim halde hepsini istersen degisdire bilirsin kartlarini dedi birtanesini degisdirdim geri ucunu degisdirmeden sorularimi sorup cok sukur diyalogdan 21.95 puani aldim belge geldikden iki gun sonrada konsolosluga goturdum bugunde vizem geldi cok sukur sinava gircek akadaslarinda Allah yardimcisi olsun..

slm arkadaşım..vizeniz hayırlı olsun.vize müracaatınızı ne zaman yapmıştınız,onaylanması ne kadar sürdü?

şems

Alıntı yapılan: Kayserili038 - Şubat 16, 2008, 09:43:32 ÖS
selam arkadaslar cok sukur bende sinavi gecdim 28 ocakda girdim 70 puanla gecdim girecek akadaslar korkmayin heycanlanmayin inanin cok rahat sakin bi ortami var sinava girceniz yerin hocalarda cok iyi yardimci oluyorlar bu demek deyildirki nasi olsa hocalar yardimci oluyor az bisey ogrenmek yeterli bu almancayi deyip giderseniz olmaz tabiki iyi calismaniz emek vermeniz lazimki gecesiniz tabiki ne kadar hocalar yardimci olsada senin iyi bilmen gerekli bu almancayi cogu arkadasimiz cok iyi bildigi halde heycanina yenik dusuyor inanin heycanlancak bisey yok girerken normal bi cafeye giriyormus gibi girin sinavinizi verip cikin sonucda sinavi yapanlarda senin benim gibi insanlar sagolsunlar ellerinden gelen yardimida yapiyorlar dinlemede okumada yazmada bisey yapamiyorlar tabiki ama diyalogda cok yardimci oluyorlarmesela bana verdigi kartlarda bildigim halde hepsini istersen degisdire bilirsin kartlarini dedi birtanesini degisdirdim geri ucunu degisdirmeden sorularimi sorup cok sukur diyalogdan 21.95 puani aldim belge geldikden iki gun sonrada konsolosluga goturdum bugunde vizem geldi cok sukur sinava gircek akadaslarinda Allah yardimcisi olsun..
sanırım çok kısa zamnda vizeniz çıktı...hayırlı olsun...vize çıkma surecını bızımle paylaşırsanız seviniriz

reyhangul

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Şubat 17, 2008, 05:37:12 ÖS
sınava gelirken cep telefonu falan getirmeyin dediler ama ben esişehirden gideceğim telefonu ve çantamı bırakacak biryer yok. sorun olur mu acaba?
kapıda emanet yerı var oraya verırsınız 5 mılyon karsılıgında.

efekentli_09

Ben izmir konsolosluğuna gittim. İçeri girerken eşyalarımızı kontrol edip geri verdiler yani içeri cep telefonumuz evraklarımız hatta çantalarıyla giren kızlar da vardı

schwarzengel

bilgiler için tşk arkadaşlar. 5 marta izmire gideceğim ve 10 marta sınava gireceğim. ilk sınavım olacak. ben ve sınava girecek olan arkadaşlar inşAllah kazanırız. girip kazanan arkadaşlar dualarınızı eksit etmeyin.

kesmeşeker

Alıntı yapılan: reyhangul - Şubat 18, 2008, 03:58:24 ÖS
kapıda emanet yerı var oraya verırsınız 5 mılyon karsılıgında.
teşekür ederim

kesmeşeker

Alıntı yapılan: efekentli_09 - Şubat 18, 2008, 06:40:38 ÖS

Ben izmir konsolosluğuna gittim. İçeri girerken eşyalarımızı kontrol edip geri verdiler yani içeri cep telefonumuz evraklarımız hatta çantalarıyla giren kızlar da vardı
teşekkür ederim

kesmeşeker

çok soru sormaya başladım ama ne yapayım :-[
sınav ücretini garanti bankasına yatırdım hesap numarası öyleydi telefonda alman kültür merkezi adına yatırın demişti sizinde öyle miydi arkadaşlar? tam sınava gireceğim derken bir aksilik çıkmasını istemiyorum da :-\

schwarzengel

parayı yatırmadan önce bende senin gibiydim.kaç sefer aradım izmiri emin olmak için.evet verdikleri hesap numarasına yatırıyorsun parayı.bana da aynı şeyi söylemişlerdi.bende gittim yatırdım bankaya ve dekontu fax ladım.bazı faxlar silik çıkıyormuş karşı tarafa.ben dayımın ordan yollamıştım o söyledi.tekrar bankaya gittim.anlattım silik oluyormuş diye. ordan bana tekrar dekont hazırladılar ama saman kağıtları oluyorya onlara.onlarda daha belirgin.ama emin olmak için tekrar aradım izmri ismimi sordu söyledim.tamam gelmiş 10 marta 9:30 da sınava gireceksin dediler rahatladım.sende tekrar bi sor olmazsa rahatlamak için.umarım yararlı olmuştur.

şavin

arkadaşlar ben vize geldi sonunda arkadaşlar ben ankarada sınava girmiştim telefon götüre bilirsiniz ama kapatacaksınız ve oraya gittiginizde dolaplar var oraya koyuyorsunuz sınava girecek arkadaşlara başarılar

hakan001

arkadaşlar hören,lesen,schrebein.sprechen bunların puanlama durumlarını nasıl yapıyorlar bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler..

şems

Alıntı yapılan: şavin - Şubat 18, 2008, 11:53:31 ÖS
arkadaşlar ben vize geldi sonunda arkadaşlar ben ankarada sınava girmiştim telefon götüre bilirsiniz ama kapatacaksınız ve oraya gittiginizde dolaplar var oraya koyuyorsunuz sınava girecek arkadaşlara başarılar
hayırlı olsun vizen arkadaşım.ne kadar zamnda vizen çıktı bizimle paylaşırmısın..

werderm

arkadaşlar A1 sınavını geçmişim.daha öğreneli 10 dakka oldu,sizinle paylaşmak istedim.inanın çok sevinçliyim.kaçla geçtiğimi söylemediler,oda süpriz olsun dedi telefondaki.şimdi belgemi almaya gidiyorum.darısı bu belgeyi almaya çalışanların başına

eins

tebrik ederim werderm. acaba nezaman girmiştin sınava öğrenebilir miyim?