SELİN
15.03.2008 00:03:41
hallo
mein vorname ist tuba. ıch bin dreizwanzig jahre alt. ıch bin studentin.ıch studiere wirkschaft.ich lebe in der turkei.ıch wohne in erzurum.ıch bin verhairatet.meine hobbys ist voleyball spielen.
bende almancayı yeni öğrenenlerdenim.eşim öğrenmek için çok konuşmam gerektiğini söylüyor fakat ben bir türlü kimsenin karşısında konuşamıyorum bu kişi eşim bile olsa.sizce ne yapmalıyım
tschüss bis dann
Herzlich Willkommen kartakix und SELİN!
hallo ich heisse nuh ich lebe in nürnberg und ich bin 33 jahre alt und ich möchte !!!uyumak neydi
konusmalisin selin
bende almancayı yeni öğrenenlerdenim.eşim öğrenmek için çok konuşmam gerektiğini söylüyor fakat ben bir türlü kimsenin karşısında konuşamıyorum bu kişi eşim bile olsa.sizce ne yapmalıyım
tschüss bis dann
Spyxxx
17.03.2008 00:24:55
meraba almanca ögrenme istiyorum yardımcı olurmusunuz
student22
21.03.2008 17:37:09
mrhaba arkadaslar ben veli okulum dolayısıyla Almanyaya geldim(elektrotechnik) okuorum.22 yasındayım.Almanyanın darmstadt sehrindeyim.yeni arklarla tanısıp almancamı ilerletmek istiorum bu siteyi cok kullanıyorum hepinizi öpüyorum.
saygılar...
hallo meine freunden;
Ich bin veli.ich bin jetzt in deutschland,weil ich elektrotechnik an der hochschule darmstadt studiere.ich bin zweiundzwanzig jahre alt.ich will neuen freunden kennen lernen und ich will mein deutsch entwickeln.ich benutze diese seite sehr viel.ich küsste alle leute....
Sonnige Grüße (birde yanlısım varsa düzeltirseniz sevinirim)
kepler
25.03.2008 05:06:50
servus...
ich heiße fatih . ich komme aus eskisehir..aber ich lebe seit 5 monaten in österreich.ich werde wirtschaftwissenschaften studieren.ich gehe in den deutschkurs.deutsch ist schwer.wirklich.. weil ich eine freundin finden,würde ich deutsch lernen.
alles gute
mit freundlichen grüße
aufwiederschon
madchen
25.03.2008 15:39:53
yaa bende sizler gibi konuşmak istiyom..bende gazide almanca öğretmenliği okuyorum ama hazırlıktayım henuz umarım bu yıl hazırllğı geçebilrim
a_ysche
27.03.2008 12:13:21
herzlich willkommen kepler..
merhaba mädchen,bende uludağda almanca öğretmenliği okuyorum,1.sınıfım.geçen yıl hazırlığı okudum.bu kadar büyütme gözünde hazırlığı,inan o kadar zor değildi sınav.sisemimiz aynımı bilmiyorum ama bizde sene sonunda tek sınav ile belli oluyordu geçip geçmediğin ve inan kasmaya gerek yok.mesela 60 kişilik sınıfta hiç kalan olmadı.. 
yapabilirsin ben inanıyorum
madchen
28.03.2008 12:43:36
aa bnımde orda arkadaşım war almancada oda gecen yıl hazırlık okudu şimdi 1 de..ya bizim hocalar çok kasıyolar bi bilsen..bizde gecme notu 60 gecen yıl kımse kalmamış ama hoca dıokı onlar çok çalışkandı filan ya bilmiyorum..16 mayısta finalım..az da kaldı bilmiyorm napcam.eksık konum yok ama okudumu gec anlıyorum:(..kafam çok karışık a_ysche ya
ahtamar
02.04.2008 14:07:57
jentzsch, acil olarak yardıma ihtiyacım var yardımcı olur musun?
ahtamar
02.04.2008 14:09:21
m_yildizi@hotmail.com e mail adresim. yazmayı unuttum. sadece bikaç cümle cevirmek istiyorum yardımcı olursanız çok makbule gecer
Elimden geldigince olurum tabi.Msn degilde forumda chat bölümü var ordan yazarsan yardimci olmaya calisirim.Ben giriyorum simdi...