smc-403
07.04.2008 13:48:12
istanbul goethede sınava girenlerden sınav konularını söylecek kimse varmı arkadaşlar?
smc-403
07.04.2008 13:52:16
gezdim siteyi ama sınavla ilgili bi mektup olayını gördüm başkada bi bilgi göremedim ben hangi başlık altında yazıyor bilgiler sölermisin ?
smc-403
07.04.2008 13:55:20
aile birleşimi ve tecrübeleri galiba bahsettiğin bölüm ben bi göz atayım saol
arkadaşlar bilginiz olsun forumda yeni bi konu açtım Vizesini alıp Almanya da yaşayanların yabancılık çekmemesi için. en azından orada oturup kahve içebileceğiniz bi tanıdık olur yabancılık çekmezsiniz.https://www.almancax.com/forum/index.php?topic=5132.new#new
arkadaşlar! adım ismail özel sektörde sekreterlik yapıyorum ayrıyetten hobi olarak ilahi,ezgi ve futboll menajerliği yapıyorum.Samsunluyum,İstanbulda oturuyorum,ilahiyat mezunuyum bende bu sitede yeniyim fakat görüyorum ki çoğu arkadaşım almanca yazmış kusura bakmayın ben yazamıyorum ;ama ileride yazmak isterim.site harikalar ötesi olmuş emeği geçen tüm arkadaşlarımdan ALLAH razı olsun.ama öyle bir salaklaştımki almanca ile ilgili hiç birşey bilmiyorum o nedenle nereden başlayacağımı bilmiyorum lütfen bana yardımcı olun bu yazımıda inş.doğru bölüme yazmışımdır...tekrar tekrar bu sitede emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi bir borç bilirim bu hizmet harikası bir site
H_issi
22.04.2008 17:13:37
hallo freunde........
meın name ıst kemal.....
madchen
23.04.2008 00:25:12
willkomen H_issi
dilemma
23.04.2008 01:15:36
hallo!
ich bin Tugba...
madchen
23.04.2008 22:58:54
hallo
Hallo!!!
Ich bin gece ich wochne in Deutschland in Köln. Ich hoffe Deutsch lernen aber finde ich schwer zu Gramatik . ich habe einen kurs gemacht aber echt schwer.Könen Sie mir helfen für dialog...
Hallo gece.Willkommen in Almancax! Du kannst hier viele freunden finden und dialog machen..Viel spaß!!
Dankeschön jentzsch.
ich bin neu gegukt im site dann weis ich nicht wo ,was. ich kenne nicht aber ich bin jetz freulich weil du schreibst antwort
Danke auch.. Wenn du hier sein wirst,treffen wir uns wieder..

Derzeitig machs gut..

(sanirim yanlis yunlus bir seyler yazdim.Neyse anlarsin umarim)