Nazire
12.07.2006 00:43:20
Merhaba mdeniz, Düsünki bir Araba sürmesini (teori) olarak ögrendigini düsün. sonra kalk praktikde araba kullan bakalim nasil kullanicaksin, dilde öyle birsey teori haricinde pratik en önemlisidir. Suan sesli sesli konusup buna alisman gerekiyor. En güzel ögrenme CD veya kaset dinliyerek, ve sesli sesli tekrarlamakdir. Ayrica Gazete, mesela Bild Gazetesi en basit gazetelerdin biridir. Bunlari okumaya calis. Faydalarini göreceksin, yada komik kitaplar, Taschenbücher bunlar basit yazilmistir genelde.
Basarilar.
deniz benim karimda almancaya basladigimda bana dediki sen gel git temel cumleleri ogren yeter dedi ben hayir temeline inip en bastan ogrenecem dedim dusunsene sen adama bu ne kadar demeyi biliyorsun almanca onu ezberledin ama adama bunda aksiyon varmi diyemiyorsun buda bole bise konusuyorsun ama sinirli yani ayagi prangalarla bagli bi insan ne kadar ileri gidebilirki deniz bence en bastan al herseyi sifirdan basla bildiklerin sana klavuzluk edecektir yeri geldiginde
sEyTaN21
15.07.2006 14:57:45
zaten insan belli bi süreden sonra konusma kalıplarını çevresinden duyarak aklının bi köşesine kayıt ediyor
söylüyor söylemesinede nasıl söylediğini ve hangi kurala dayalı olduğunun farkına varmıyor
ve düşündüğüm gibi
grameri iyi tutarsan çevrendeki konusma kalıplarına bağlı kalmadan öğrene biliyor ve kendin konusma kalıbı çıkarabiliyorsun
Yani önemli olan bel kemiği
bir inşaatın temelini sağlam atmaz ve malzemeden kaçarsan
eninde sonunda bu inşaat yıkılacaktır..!!
sana tavsiyem 0 dan basla
mufuso
07.08.2006 13:11:11
ben mustafa furkan istanbulda yaşıyorum istanbul üniversitesi maliye'de okuyorum.18 yaşındayım bölümümle ilgili derslerden çok genelde dil konularını çalışıyorum.. almancayı sadece konuşması güzel olduğu için tercih ediyorum. kavga eder gibi konuşmak çok çekici geliyor. bir de eski nazi filmlerini izledikçe gerçi her ne kadar nazilik kötü olsa da almanca konuşurlarken onları izlemek bana çok hoş geliyor. almanyanın en kültürlü en ileri aksanı hangisiyse onu öğrenmek ve o tarzda konuşmak istiyorum mesela istanbul türkçesi gibi. ayrıca tekrar tekrar teşekkürler bu site için.
Nazire
07.08.2006 20:02:14
Hosgeldiniz munfuso! Burada ögreneceginiz Almanca istanbulda konusulan kibar türkce gibidir. Basarilar.
mufuso
07.08.2006 21:41:48
evet haklısın tam anlatamadım amacımı ben yani o kelimelerdeki tonlama hoşuma gidiyor öyle diyeyim öyle olsun burada munfuso güzeldi
sevdiyes
14.08.2006 19:49:26
selamlaaaarrr

ben sevdiyes...ve almanca öğrenmeye accayıp heveslıyım

siteyı araştırma yaparken buldum,oldukca samimi bi ortama benziyor ve sanırım bana almanca konusunda oldukca tardımı olucak

şimdiden bu siteyı hazırlayan herkese teşekkür edıyorum

forumda görüşmek üzere,
umarım ilerde almanca da ifade edebilirim kendımı
Nazire
14.08.2006 20:30:24
Hosgeldiniz Sevdiyes
sesar
14.08.2006 21:08:28
Hoşgeldiniz Arkadaşlar!!!!
Shadow
14.08.2006 21:45:16
Servus, bin neu hier. Ich kann sehr gut Deutsch, aber sehr wenig türkisch. Ich werde versuchen euch beim Deutsch lernen zu helfen, wenn ihr mir beim türkisch lernen hilft.
Nazire
14.08.2006 21:47:38
Hosgeldiniz Shadow
aybastili ekrem
14.08.2006 23:13:37
Hosgeldiniz Sevdiyes und Shadow! Umarim bu sitede aradiklarinizi bulursunuz. Shadow senin de yardimlarini bekliyoruz.
egalation
16.08.2006 15:14:42
Merhaba arkadaslar,
Adim Ismail, 30 yasindayim saglik memuru ( Krankenpfleger) evli ve insAllah yakinda bir cocuk babasi olacagim:) Bu siteyi dün gece kesfettim ve ve cok sevindim cünkü ben de almanca ögrenmeye calisiyorum..Ve bu konuda bana cok yardimci olacaginiza inaniyorum,simdiden sizlere tesekkür ediyorum..
Nazire
16.08.2006 17:22:21
Hosgeldiniz Ismail

Kutlariz Baba olucaginiz icin
lastinka
21.08.2006 22:37:04
Hallo!
ich möchte mich vorstellen. İch war in deutschland in bochum geboren. ich hab da lebt biss zumn zweiter klasse. da nach habe ich nach izmir gekommen. jetzt lebe ich hier. ich bin sehr froh das ich hier eine schöne seite gefunden habe. ich möchte meine msn adresse geben zu deutsch sprechen und meine spreche besser zu machen. es ist:lastinka@hotmail.com.... weil ich denke dialog ist die beste methode zum deutsch sprechen .wenn ich habe hier gekommen ich hab deutsch ein bisschen vergessen. ich brauche ihrer hilfe.
umarım anlatabilmişimdir ... dediğim gibi msn adresim :lastinka@hotmail.com mesajlarınızı bekliorum...