derwisch
12.12.2006 11:38:06
selam,
da...
Simdi anahtar kelime "Moyannaise" mi "nehmen" mi...
yazyagmuru001'nun dedigine göre anahtar kelimeyi örnek cümleyi veren seciyor.
Simdi de ben "Moyannaise"nin son harfiyle baslayan bir sözcügün bulundugu bir cümle kuruyorum. Mesela bu "Esel, Ente, einschlafen, Einkommen, Essen" gibi sözcükler olabilir ve bu sectigim sözcügü cümlenin neresinde istersem kullanabilirim.
cümlem;
"In dieser Webseite habe ich "eigentlich" gute Laune." ...bu site/de-den cok keyif aliyorum-cok memnunum
[insAllah dogrudur. "in" sözcügünden süpheliyim. yoksa "zu" mu olacakti??? ya da "mit" mi???]
Neyse benim anahtar sözcügüm "Laune"...
senyor sende anlamamissin galiba ben anahtar kelime olarak en son lampe kelimesini kullandim sen bu kelimenin son harfiyle baslayan e ile ilgili bir kelime bulup bununla bir cumle yapacaksin ve e ile baslayan kelimeyi anahtar kelime olarak vereceksin
laune olamaz derwischi dikkat edersen bir onceki arkadas Moyannaise kelimesini anahtar kelime olarak vermis senin kullandigin eigentlich anahtar kelime dogru ama sadece anahtar kelime olarak eigentlich kelimesini verebilirsin ve senden sonraki arkadasta (h) harfiyle baslayan bir kelime bulup bu kelimeyle ilgili bir cumle yapacak yani anahtar kelimeden anahtar kelime turetecegiz umarim simdi daha iyi anlasilmistir
Ich möchte ein salad essen
(ESSEN)anahtar kelime
aybastili ekrem
13.12.2006 22:01:19
Mein Name ist Ekrem Kök
Das Wort:Name
danke schön ekrem
saten bu konuyu ilk yazdigimdada bi ekrem anlamisti

tabiki bu bir espiri arkadaslar devam edeyim
ich möche deine eltern sehen
anahtar kelime (eltern) harf(n)
aybastili ekrem
13.12.2006 22:28:05
Danke Mahmut!

dayne kelimesini degistirir misin Mahmut!
deine olmali
Haben Sie Telefon Nummer?
Das Wort:Nummer
KelebekGibi
13.12.2006 23:47:51
Hörst du jeden Tag meine Radio Sendung?
Das Wort : die Sendung
aybastili ekrem
13.12.2006 23:59:54
Merhaba Kelebek gibi! Yazyagmuru'nun biraz önceki yazdiklarini okursan yanlisin nerede oldugunu anlarsin.Bir kac mesaj geride
derwisch
14.12.2006 13:44:58
selam,
"Ich gratuliere deinem zum Geburstag."
mit Buchstabe "e"... richtig, oder?
arkadaslar halan anlasilamiyor konu bakin anahtar kelime veriyoruz onu cumlenin istediginiz bolumunde kullanin yanliz anahtar kelimenin son harfiyle baslayan yeni bir anahtar kelime tureteceksiniz ve yeni turetilmis kelimeyi yine anahtar kelime olarak belirliceksiniz bir sonraki arkadasta tekrar ayni kurallari uygulayacak bole gidecek konu hepsi bu anlasilmicak birsey yok bunda
aybastili ekrem
17.12.2006 14:12:04
Niemand darf den Raum verlassen.
Das Wort: Raum
liebst du mich?
(beni seviyormusun)
anahtar kelime :mich
aybastili ekrem
17.12.2006 14:20:33
Das ist ein Hund
Das Wort:Hund