fatihduygu915
01.05.2008 17:44:25
hayır yakalanmadı daha doğrusu herşeyin sorumlusu benim dün saat onikiyi ceyrek gece annemle birlikte kardeşimi yuvadan almaya gitmiştik annem önden cıkmıştı banada kapıyı kitle demişti üzerinde anahtarı taktım ayakkabılarımı giydim ve anahtarı almadan cıktım yarım saat sonra eve geldiğimzde anahtar üzerindeydi zaten hicbiryere dokunulmamış sadece yatak odasında dolapları deşmiş ve biz bu olayın farkına saatler sonra vardık annem dolaptan birşey almak icin actığında herşey üzerine dökülmüş ve bileziklerin boş kutusunu görmüş aynı yerde saatim küpelerimde vardı onları görmemiş sanırım oturma odasına ve cocuk odasına girilmemiş onun icin hic farketmedik sanırım bunu yapan kişi bizi iyi bilen biri cünkü benim odamda cantam ve cüzdanım tek taş yüzüğüm vardı hic birine dokunulmamış anlıycağnız böyle arkadaşlar Allahtan canımızı birşy olmadı ihmalkarlıkğın sonu bu olur ltf cok dikkatlı olun.
fatihduygu915
01.05.2008 17:51:35
saolun arkadaşlar bizde şükrediyoruz zaten canımıza birşey olmadı ama güpegündüz ne cesaret ve Allah korkusu olsa zaten yaklaşmazdı bile ama hic üzülmyrum cünkü öyle yada böyle ondan kat kat cıkıcağına inanıyorum bu dünyada olmassada öteki dünyada illaki cıkıcak ondan
burcukafadar
01.05.2008 17:52:39
öyle mutlaka...
Gecmis olsun... InsAllah tekrar olmaz...
Ben cikiyorum, size iyi sohbetler...
Alıntı yapılan: fatihduygu915 - Mayıs 01, 2008, 05:51:35 ÖS
saolun arkadaşlar bizde şükrediyoruz zaten canımıza birşey olmadı ama güpegündüz ne cesaret ve Allah korkusu olsa zaten yaklaşmazdı bile ama hic üzülmyrum cünkü öyle yada böyle ondan kat kat cıkıcağına inanıyorum bu dünyada olmassada öteki dünyada illaki cıkıcak ondan
Haklisin Adaletli Hakteala bizden daha güzel hesap görür arkadasim tekrar gecmis olsun
fatihduygu915
01.05.2008 17:58:35
cok saolun ardaşlar insan oğlu nerde ne olucağını başımıza ne geliceğini bilemiyoruz işte her an bir süprizle karşılaşıyoruz Allah bizi kötü niyetli insanlardan korusun nediyelimm artık kimseye güven kalmadı insanlar aldı başını gidiyor sonumuz hayır olaa..
ben cıkıyorum sizlere güzel sohbetler diliyorum iyi akşamlar.
Kirsehir görüsmek üzere bende biraz ayriliyorum firsat olursa gece bulusuruz

hadi simdilik ALMANCAX SAKINLERINE tschüss diyorum
MuhaяяeM
01.05.2008 20:34:38
fatihduygu915 geçmiş olsun..
esma 41
01.05.2008 22:12:46
Alıntı yapılan: fatihduygu915 - Mayıs 01, 2008, 05:58:35 ÖS
cok saolun ardaşlar insan oğlu nerde ne olucağını başımıza ne geliceğini bilemiyoruz işte her an bir süprizle karşılaşıyoruz Allah bizi kötü niyetli insanlardan korusun nediyelimm artık kimseye güven kalmadı insanlar aldı başını gidiyor sonumuz hayır olaa..
ben cıkıyorum sizlere güzel sohbetler diliyorum iyi akşamlar.
fatihduygu gecmis olsun ...
duygu_0354_duygu
01.05.2008 22:15:21
Alıntı yapılan: fatihduygu915 - Mayıs 01, 2008, 05:51:35 ÖS
duygucum inan şuan çok üzüldüm yaaa

tüh. Allahtan arkadaşım verilmiş sadakan varmış...
hadi siz evdeyken girselerdi.neyse yinede çok şükür ya. canını sıkma

sizlere birşey olmasında mala gelsin yeterkii
duygu_0354_duygu
01.05.2008 22:16:43
günaydin arkadaslar!

nasilsiniz bakem.
Günaydin Kirsehir ,günaydin Almancax sakinleri umarim herkes iyidir
ben?eh iste idare etsin bakalim seklindeyim .....
eee arkadaslar niye susutunuz.