01.06.2008 02:26:15
Alıntı yapılan: kirsehir7 - Haziran 01, 2008, 02:19:19 ÖÖ
sparta yine msn de birinimi beklin yoksaa
millet niye konisminiz![]()

01.06.2008 02:27:53
Alıntı yapılan: jentzsch - Haziran 01, 2008, 01:39:54 ÖÖ
Duyuru: ''Laf lafi aciyor'' konusunun fikir babasi yani ben jentzsch ve konuyu acan kisi olan Esma41 arkadasimiz düsündük ve aramizda söyle bir karara vardik.Bundan sonra haftanin iki günü ''Laf lafi aciyor'' bölümünde Türkce konusulmasini yasaklamak istiyoruz.Sadece Almanca yazilacak.Bunu tabiiki siz sevgili arkadaslarimizinda kabul etmesi gerekiyor.Sanirim 3,5 kisi bunu kabul edersek diger arkadaslarda uymak zorunda kalirlar.Yalniz kabul ettikten sonra bu kurali bozmayalim.Yeni giren arkadaslar olabilir.Onlari uyarabiliriz.Bu hem forumun ana temasina uygun bir kural olacaktir hemde her seyden önemlisi biz Almanca ögrenmeye calisan arkdaslarimizin cok isine yarayacaktir.Bu tarz acilan konular forumda mevcut biliyorum ama ben bu konunun cekici oldugunu ve bazi arkadaslarin ayaginin alistigini gördüm bende dahil..Neyse uzun lafin kisasi ben ve Esma 41 Sali ve Persembe günleri bu bölümde sadece Almanca konusulmasini istiyoruz.Bunu kabul eden ve bu fikre destek cikan arkadaslar buraya bizi onayladiklarina dair mesaj yazarlarsa sevinirim ve Sali gününden itibaren bu yeni kanunu () Almancax meclisinden gecirir,Cumhurbaskanimiz (admin muharrem) 'in onayina sunariz.
Saygilar,sevgiler
Timur Jentzsch
a_ysche 01.06.2008 03:07:08
01.06.2008 03:08:58
esma 41 01.06.2008 03:10:23
burcukafadar 01.06.2008 17:49:56
Alıntı yapılan: jentzsch - Haziran 01, 2008, 01:39:54 ÖÖöncelikle bu güzel fikrinizden dolayı seni ve esmayı tebrik ederşm arkadaşım. hep sohpet etmiş hem de almancamızı geliştirmiş olucaz bu sayede. çünkü, almancaxta en çok vakit geçirdiğimiz, en çok mesaj yazdığımız bölüm belkide burası oluyor. bende VARIM diyorum.
Duyuru: ''Laf lafi aciyor'' konusunun fikir babasi yani ben jentzsch ve konuyu acan kisi olan Esma41 arkadasimiz düsündük ve aramizda söyle bir karara vardik.Bundan sonra haftanin iki günü ''Laf lafi aciyor'' bölümünde Türkce konusulmasini yasaklamak istiyoruz.Sadece Almanca yazilacak.Bunu tabiiki siz sevgili arkadaslarimizinda kabul etmesi gerekiyor.Sanirim 3,5 kisi bunu kabul edersek diger arkadaslarda uymak zorunda kalirlar.Yalniz kabul ettikten sonra bu kurali bozmayalim.Yeni giren arkadaslar olabilir.Onlari uyarabiliriz.Bu hem forumun ana temasina uygun bir kural olacaktir hemde her seyden önemlisi biz Almanca ögrenmeye calisan arkdaslarimizin cok isine yarayacaktir.Bu tarz acilan konular forumda mevcut biliyorum ama ben bu konunun cekici oldugunu ve bazi arkadaslarin ayaginin alistigini gördüm bende dahil..Neyse uzun lafin kisasi ben ve Esma 41 Sali ve Persembe günleri bu bölümde sadece Almanca konusulmasini istiyoruz.Bunu kabul eden ve bu fikre destek cikan arkadaslar buraya bizi onayladiklarina dair mesaj yazarlarsa sevinirim ve Sali gününden itibaren bu yeni kanunu () Almancax meclisinden gecirir,Cumhurbaskanimiz (admin muharrem) 'in onayina sunariz.
Saygilar,sevgiler
Timur Jentzsch
smc-403 01.06.2008 17:56:18
01.06.2008 19:42:17
Alıntı yapılan: burcukafadar - Haziran 01, 2008, 05:49:56 ÖSSeninle birlikte 5 kisi olduk ve bence bu sayi bu kurali koymaya yeterli.Diger arkadaslarimizda zaten bizi kirmazlar..Alıntı yapılan: jentzsch - Haziran 01, 2008, 01:39:54 ÖÖöncelikle bu güzel fikrinizden dolayı seni ve esmayı tebrik ederşm arkadaşım. hep sohpet etmiş hem de almancamızı geliştirmiş olucaz bu sayede. çünkü, almancaxta en çok vakit geçirdiğimiz, en çok mesaj yazdığımız bölüm belkide burası oluyor. bende VARIM diyorum.
Saygilar,sevgiler
Timur Jentzsch
saygılar,
kayretuba 01.06.2008 22:26:24
01.06.2008 22:28:51
Alıntı yapılan: kayretuba - Haziran 01, 2008, 10:26:24 ÖSakaraba degiliz ama akraba gibi olduk.
selam arkadaşlar hayırlı akşamlar dün daha yeni gelmiştim bu site ye nerde ne var bilmiyorum boş boş geziyorum gibi geldi ve siz heralde önceden tanişiyorsunuz yada akraba falan yoksa nasıl böle ii anlaşıyorsunuz neyse laf lafı açmasın bana bi yardımcı olsanızda nasıl çalişmaliyim şu almancaya seviyem daha a2 anca olmuş geliştirmek için ne yapmalıyım.
smc-403 01.06.2008 22:49:51
kayretuba 01.06.2008 23:03:18
esma 41 01.06.2008 23:09:48
Alıntı yapılan: smc-403 - Haziran 01, 2008, 10:49:51 ÖS
arkadaşlar kira sözleşmesini bi yere bildirmek gerekiomu yada onaylatmak öle bişi varsa yarın eşim gidip yapacak yarın bnm randevum bilen arkadaşlar varsa şimdiden teşşekürler
esma 41 01.06.2008 23:10:24
Alıntı yapılan: kayretuba - Haziran 01, 2008, 11:03:18 ÖS
yabancılarla nasılsınız bilmiorum umarım benide içinize alirsiniz bende almanca konuşup anlamak istiyorum..o zaman yeniden selam yeni akrabalarım diyorum umarım yanilmiyorumdur:)
smc-403 01.06.2008 23:22:26
Alıntı yapılan: esma 41 - Haziran 01, 2008, 11:09:48 ÖSAlıntı yapılan: smc-403 - Haziran 01, 2008, 10:49:51 ÖS
arkadaşlar kira sözleşmesini bi yere bildirmek gerekiomu yada onaylatmak öle bişi varsa yarın eşim gidip yapacak yarın bnm randevum bilen arkadaşlar varsa şimdiden teşşekürler
sevgili smc ,
sanirim senin esin Almanyada .
Almanya adina konusursam , esin bu kira anlasmasini Belediyeye bildirmesi gerekiyor.
Türkiye icin bisey diyemicem ...