eh iste düşe kalka gidiyoz bee... gece
Senin yolculuk nezamandi ? Yakamozlu_gece....
yarın bılet alacam bakalım gece yaw... dikkatli ol bak yanınada gelebilirim benim ne yapacağım belli olmaz misafir kabul ediyosun demi...
Nedemek ya misafir basim gözüm üstüne . Hakkatten sen hangi sehre geliyorsun ?
hollandaya sınır olan bir şehir bremen e bir saat papenburg isminde bir şehir sen bir araşdır bakalım nasıl geleceğiz yanına bana bilgi ver..
slm gece ablacigim özledim seni yaw nirelerdesin.bende yoktum kac gündür.
as Kirsehirim nerde oalim buralardayim ugrasip duruyorum ya sen Türkiyeye gittinmi ben hep burdaydim yaa
cenazemiz varken gitmistim onu biliyosun.10 gündür falanda evde yoktum giremedim buralara
gece şimdiden beni başından sağ dın yaw konuyu saptırıyosun..kırşehirli naber nasılsın falan neyse olsun kalbimi kırdın...
Olurmu hic Yakamozlu_gece
ben baktim bile senin sehrine valla güzel bir yermis Papeburg hatta bir resim ekleyim herkes görsün demi ama ...
Güzelmis hakkatten
biliyorum harika bir yer gece orası Allah hayırlısı neyse onu eylesin...
Amin ....
Umarim kolay ev bulursun simdiden arayin bence Almanya genelinde ev bulmak iskencedir yaaa ....
o konuda Allah yardımcımız oldu ev bulduk hemde içinde eşyalarıyla gece kırasıda guzel evde guzel Allaha şükürler olsun...
Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Ağustos 28, 2008, 06:04:25 ÖS
o konuda Allah yardımcımız oldu ev bulduk hemde içinde eşyalarıyla gece kırasıda guzel evde guzel Allaha şükürler olsun...
Süper ya cokkkk sevindimmm

valla
Allaha sükür ee

gerisinden korkma kardesim valla insanda huzur varsa heryerde mutlu olur inan yeter.
Hic endiselenme sen heryerde yaparsin Allahin izniyle en büyük sorun evdi basarmissiniz daha neki ....
Evet arkadaslar simdilik cikmak zorundayim umarim tekrar görüsürüz hoscakalin ...