burcukafadar 17.05.2008 21:23:40
Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 17, 2008, 12:27:52 ÖScanım ya gerçekten çok üzüldüm, ilk başta şakamı acaba dedim ama değilmiş. neyse canım, sakın ümidini kesme, en azından tecrübe edinmiş oldun. inaşşalh birdahaki sefere yapacaksın. artık tecrübelisin
selam mıllet bugun berbat bı haberle uyandım malesef ve malesef...
cok ısterdım sızlere kazandım demek ama 56 puanla kaldım:( berbat bı durumdayım umarım sızler kazanırsınız pazartesı hemen tekrar randevu alcam cok kotuyum
özlem_özlem 17.05.2008 21:28:04
aber yıkılmak yok azim geldı sımdı surda boyle yapmalıyım burda sunu yapmalıyım dıye dusunuyorum sanırım daha heyecan yapmam zangır zangır tıtredım dusun yaa:)
burcukafadar 17.05.2008 21:31:16
Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 17, 2008, 02:45:26 ÖSyanılıyorsun arkadaşım, ben et yemediğim için mc donalds gibi yerlere gitmem. z harfi ts diye okunsada bunun telafuzu bizim türk alfabesinde bu şekilde bir telafuz olmadığı için biz türkler için zordur. dolayısıyla, zwanzig'de zwanzih diye okunmasında hiç bir sakıncası yoktur arkadaşım. biz goethede bunların eğitimini iyi aldık arkadaşım, sen canını sıkmaAlıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 17, 2008, 12:16:13 ÖÖzwanzig : tswanzih diye telafuz edilir ucrub hanım goethede o konu işlenirken istiklaldeki Mc Donalds da hamburger yiyordunuz sanırımAlıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 17, 2008, 12:07:27 ÖÖaslında ikiside doğru söyleniyor, ama en doğrusu tabiki ich=ihh, zwanzig=zwanzihh olanları
arkadaşlar ich.i ihh diye sölüyoruz dimi bide zwanzig.i zwanzih diyemi okuyoruz... ben ihş ve zwanziş diye duydumda telafuzum yanlış olmasın özellikle göetheye gidenlerden cevap bekliyorum.
şöyle düşün; hani istanbul Türkçesi denir ya asıl konuşulması gereken Türkçe aksanı yani, şivesiz. eğer ich'i ihh diye konuşursan asıl istanbul aksanı gibi gerçek almanca aksanıyla konuşmuş olursun. ama hani Türkçede şiveli konuşmalar var ya, almancadaki ich'i iş diye okumakta almancanın şiveli konuşulması gibi oluyor. bilelm anlatabildimmi arkadaşım.![]()
z harfi almancada ts olarak söylenir dikkat edin arkadaşlar
17.05.2008 21:46:44
Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 17, 2008, 09:31:16 ÖSet yemediğiniz kadar küstahsınız daAlıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 17, 2008, 02:45:26 ÖSyanılıyorsun arkadaşım, ben et yemediğim için mc donalds gibi yerlere gitmem. z harfi ts diye okunsada bunun telafuzu bizim türk alfabesinde bu şekilde bir telafuz olmadığı için biz türkler için zordur. dolayısıyla, zwanzig'de zwanzih diye okunmasında hiç bir sakıncası yoktur arkadaşım. biz goethede bunların eğitimini iyi aldık arkadaşım, sen canını sıkmaAlıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 17, 2008, 12:16:13 ÖÖzwanzig : tswanzih diye telafuz edilir ucrub hanım goethede o konu işlenirken istiklaldeki Mc Donalds da hamburger yiyordunuz sanırımAlıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 17, 2008, 12:07:27 ÖÖaslında ikiside doğru söyleniyor, ama en doğrusu tabiki ich=ihh, zwanzig=zwanzihh olanları
arkadaşlar ich.i ihh diye sölüyoruz dimi bide zwanzig.i zwanzih diyemi okuyoruz... ben ihş ve zwanziş diye duydumda telafuzum yanlış olmasın özellikle göetheye gidenlerden cevap bekliyorum.
şöyle düşün; hani istanbul Türkçesi denir ya asıl konuşulması gereken Türkçe aksanı yani, şivesiz. eğer ich'i ihh diye konuşursan asıl istanbul aksanı gibi gerçek almanca aksanıyla konuşmuş olursun. ama hani Türkçede şiveli konuşmalar var ya, almancadaki ich'i iş diye okumakta almancanın şiveli konuşulması gibi oluyor. bilelm anlatabildimmi arkadaşım.![]()
![]()
ne anlıyisin şu mavi sayfada bilmıyirım
burcukafadar 17.05.2008 21:51:18
Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 17, 2008, 09:46:44 ÖSbugün gergin göriim seniAlıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 17, 2008, 09:31:16 ÖSet yemediğiniz kadar küstahsınız daAlıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 17, 2008, 02:45:26 ÖSyanılıyorsun arkadaşım, ben et yemediğim için mc donalds gibi yerlere gitmem. z harfi ts diye okunsada bunun telafuzu bizim türk alfabesinde bu şekilde bir telafuz olmadığı için biz türkler için zordur. dolayısıyla, zwanzig'de zwanzih diye okunmasında hiç bir sakıncası yoktur arkadaşım. biz goethede bunların eğitimini iyi aldık arkadaşım, sen canını sıkmaAlıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 17, 2008, 12:16:13 ÖÖzwanzig : tswanzih diye telafuz edilir ucrub hanım goethede o konu işlenirken istiklaldeki Mc Donalds da hamburger yiyordunuz sanırımAlıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 17, 2008, 12:07:27 ÖÖaslında ikiside doğru söyleniyor, ama en doğrusu tabiki ich=ihh, zwanzig=zwanzihh olanları
![]()
![]()

17.05.2008 21:52:55
Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 17, 2008, 09:51:18 ÖSbugün en az ajda pekkan kadar gerginimAlıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 17, 2008, 09:46:44 ÖSbugün gergin göriim seniAlıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 17, 2008, 09:31:16 ÖSet yemediğiniz kadar küstahsınız daAlıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 17, 2008, 02:45:26 ÖSyanılıyorsun arkadaşım, ben et yemediğim için mc donalds gibi yerlere gitmem. z harfi ts diye okunsada bunun telafuzu bizim türk alfabesinde bu şekilde bir telafuz olmadığı için biz türkler için zordur. dolayısıyla, zwanzig'de zwanzih diye okunmasında hiç bir sakıncası yoktur arkadaşım. biz goethede bunların eğitimini iyi aldık arkadaşım, sen canını sıkmaAlıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 17, 2008, 12:16:13 ÖÖzwanzig : tswanzih diye telafuz edilir ucrub hanım goethede o konu işlenirken istiklaldeki Mc Donalds da hamburger yiyordunuz sanırımAlıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 17, 2008, 12:07:27 ÖÖaslında ikiside doğru söyleniyor, ama en doğrusu tabiki ich=ihh, zwanzig=zwanzihh olanları
![]()
![]()
küstah olan benmiyin sen misin bilmiyım yanıı.
geliyım gidiyım sen hep burdasın, asıl sen ne anlıyın bu mavi sayfadan anlamıyım
DOĞANAY 17.05.2008 21:55:37
burcukafadar 17.05.2008 21:56:41
Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 17, 2008, 09:52:55 ÖSbelli, tüm etrafına negatif enerjini saçmış durumdasın. umarım kötü birşey yoktur, istersen laflafı açıyora gel, burdan yakında kovulucaz yoksa a1 sınavına girenler bölümünü dağıtmaktanAlıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 17, 2008, 09:51:18 ÖSbugün en az ajda pekkan kadar gerginimAlıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 17, 2008, 09:46:44 ÖSbugün gergin göriim seniAlıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 17, 2008, 09:31:16 ÖSet yemediğiniz kadar küstahsınız daAlıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 17, 2008, 02:45:26 ÖSyanılıyorsun arkadaşım, ben et yemediğim için mc donalds gibi yerlere gitmem. z harfi ts diye okunsada bunun telafuzu bizim türk alfabesinde bu şekilde bir telafuz olmadığı için biz türkler için zordur. dolayısıyla, zwanzig'de zwanzih diye okunmasında hiç bir sakıncası yoktur arkadaşım. biz goethede bunların eğitimini iyi aldık arkadaşım, sen canını sıkmaAlıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 17, 2008, 12:16:13 ÖÖzwanzig : tswanzih diye telafuz edilir ucrub hanım goethede o konu işlenirken istiklaldeki Mc Donalds da hamburger yiyordunuz sanırımAlıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 17, 2008, 12:07:27 ÖÖaslında ikiside doğru söyleniyor, ama en doğrusu tabiki ich=ihh, zwanzig=zwanzihh olanları
![]()
![]()
geliyım gidiyım sen hep burdasın, asıl sen ne anlıyın bu mavi sayfadan anlamıyım
17.05.2008 21:59:18
Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 17, 2008, 09:56:41 ÖSnegatifim bugün - - -Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 17, 2008, 09:52:55 ÖSbelli, tüm etrafına negatif enerjini saçmış durumdasın. umarım kötü birşey yoktur, istersen laflafı açıyora gel, burdan yakında kovulucaz yoksa a1 sınavına girenler bölümünü dağıtmaktanAlıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 17, 2008, 09:51:18 ÖSbugün en az ajda pekkan kadar gerginimAlıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 17, 2008, 09:46:44 ÖSbugün gergin göriim seniAlıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 17, 2008, 09:31:16 ÖSet yemediğiniz kadar küstahsınız daAlıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 17, 2008, 02:45:26 ÖSyanılıyorsun arkadaşım, ben et yemediğim için mc donalds gibi yerlere gitmem. z harfi ts diye okunsada bunun telafuzu bizim türk alfabesinde bu şekilde bir telafuz olmadığı için biz türkler için zordur. dolayısıyla, zwanzig'de zwanzih diye okunmasında hiç bir sakıncası yoktur arkadaşım. biz goethede bunların eğitimini iyi aldık arkadaşım, sen canını sıkmaAlıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 17, 2008, 12:16:13 ÖÖzwanzig : tswanzih diye telafuz edilir ucrub hanım goethede o konu işlenirken istiklaldeki Mc Donalds da hamburger yiyordunuz sanırımAlıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 17, 2008, 12:07:27 ÖÖaslında ikiside doğru söyleniyor, ama en doğrusu tabiki ich=ihh, zwanzig=zwanzihh olanları
![]()
![]()
17.05.2008 22:15:12
özlem_özlem 17.05.2008 22:22:19
yavuz67 17.05.2008 22:22:53
DOĞANAY 17.05.2008 22:28:21
Nerden kaç puan aldın merak ettim
17.05.2008 22:36:27
Alıntı yapılan: yakamoz55 - Mayıs 17, 2008, 10:15:12 ÖSarkadaşım sen sınavı geçtin mi peki? eğer geçtiysen ki geçtiğini tahmin ediyorum bukadar konuştuktan sonra. onun için rahatsız oluyorsan buraya bakmana gerek yok bence.. kim olursa olsun isterse 200le kursu bitirsin ama oradaki heyecanını yenemezse kötü sonuç alabilir insanız sonuçta, birşeye programlanamıyoruz maalesef..
yaaa dün dedim demi size burda sohbet değil herkez sınavı konuşsaydı bu üstteki tartışmalar olmazdı ama beni dinlemediniz bakın şimdi tartışmalar başladı bu bölümde oldu edebiyat ders bölümü.....Neyse yaa karakartal ve özlem hanım birnizi 4 ay oldu kurs biteli diyosunuz 2 nci sınavdan kaldığınızı yazıyosunuz biriniz sınıf bitti sınıftan belge aldım hemde 100 puanla diyosunuz ama kalıyosunuz ne kadar enteresan....
özlem_özlem 17.05.2008 22:41:54