Merhaba Kalebodur,
Teşekkür ederim sınavı çok şükür atlattım inşAllah iyi ve güzel bir sonuçla geçmişimdir.
Sınav ile ilgili hatırladığım kadarıyla hepsinide yazayım arkadaşım;
1-Hören: bölümü şaşırtıcı genelde şıklardaki hepsini de söylüyor ama genelde son söylediği doğru oluyor.(günlerden çıktı,araba-otobüs hangisi ile gitmek istediği-saat genelde buçuklu olarak çıktı bu kısım şaşırtıcı ve birde havaalanında orada geçen diyalog kısmı çıktı)
2-Lesen:Bu bölümde ise 2 tane bir bölüm bunlardan hangisi doğru ve yanlış olarak ana konu ise 1 aile tatile gidecek araba ile ve birde köpeği vardı onlar ile ilgili sorular ayrıca:internet arama gideceğ iyer ile ilgili aklıma gelen bunda ise bir öğretmen arkadaşının yanına sttutgarta gidecek nasıl ve nerede birşeyler yiyip kalabilir gibi konular vardı.
3-Schreiben:Bu herkesin tedirgin olduğu bölüm ewet 1.bölüm;bilgiler form olarak yerleştiriliyor çok basit doğum tarihi eşinin ismi ve mesleği koyü cadde ismi cadde no bunlar çıktı.basit

2.bölüm ise e-mail kısmı:iş arkadaşlarını bayları ve bayanları davet ediyor fakat işyerindeki şefi ile problemi var onun için c.tesi gecesi davet ediliyor ve davet ederken de rica edilmesi gerekiyor burada hiç bir şekilde verb modal verb ayrıntılı olarak yazılmamış yani kendin kafana göre yazacaksın braz zordu fakat ben bu kısımı güzel yazdım diye düşünüyorum.
Fakat iyi çalışan sınav geçer arkadaşlar....