17.04.2008 16:01:21
Alıntı yapılan: yeliz55 - Nisan 17, 2008, 02:58:18 ÖSyelizcim randevunu önceden alma. eğerki kursa gideceksen kursun bitimine 10 gün önce felan al. örneğin senin kursun devam ediyor ve sana kursun bitmeden randevu verirleerse eksik bilgiyle sınava girersin.okadar acele etme. birgün erken olcağına birgün geç olsun kendinden emin olduktan sonra al randevunu.
merhaba arkadaşlar öncellikle şunu söylemek istiyorum bu sitede herkesin birbirine yardımcı olması çok güzel birşey.umarım benim sorunumada yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır.ben haziran ayı içerisinde sınava girmeyi düşünüyorum.fakat hangi yolu takip etmem konusunda pek fazla bilgiye sahip değilim.randevu nasıl alınıyor ve aradıktan ne kadar zaman sonrasına randevu alabilirim bunu öğrenmek istiyorum.haziran ayında sınava giriceksem ne zaman aramalıyım lütfen yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim Allah herkesin yardımcısı olsun...
yeliz55 17.04.2008 17:57:45
yeliz55 17.04.2008 18:04:59
önümde iki ay kadar bir süre var şuan kendimi ve başkasını basit yollarla tanıtabilecek seviyedeyim fakat sınav soru örneklerini gördüğümde ne yalan söyleyim tam anlamı ile panikledim.bana çalışma metodları hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum.yada samsunlu olan arkadaşlardan ricam bildikleri bir, iki aylık kurslar varsa lütfen bana yardımcı olsunlar.
limonn 17.04.2008 18:15:18
17.04.2008 18:15:47
? yada mektup kısmını nasıl halledeceksin? benimde ingilizcem var ama bunun hiçbir faydası yok arkadaşım
. inşAllah yaparsın, inşAllah utandırırsın beni ama durum böyle. ki hatta birçok arkadaş önceden kursa gittikleri halde kazanamayanlara var. çünkü giitikleri kurslar sınav formatında değil. mutlaka sınav sistemini bilen birkursa gitmen gerekirki kazanma şansın yüksek olsun. yine kendin bilirsin.sınava girdiğinde görceksin ya sınav tarzı tamamen farkı... ama dedğim gibi arkadaşım inşAllah herşey istediğin gibi olur....yeliz55 17.04.2008 18:22:22
17.04.2008 18:27:53
Alıntı yapılan: yeliz55 - Nisan 17, 2008, 06:22:22 ÖSankarada gittim 1 aylık bir kurstu. ankarada ALMAN KİTABEVİNE giitim. ve sınav sistemini bilen birkurs olduğu için çok iyi hazırlamıştı. ankaralı değilim ama orda akrabalarımın yanında kaldım. senin yokmu öle tanıdık felan ? yada burda sınavı yapan goethe nin 3 aylık kurları var. zaten onların kurslarına gidesen %99 kazanmışsın demektir.
tekrar merhaba duygu kursa gitmeyi bende istiyorum ama bulunduğum şehirde beni kursa bukadar kısa sürede hazırlayacak bir kurs yok ne yazıkki sen kursa gittinmi.gittiysen nerde gittin söylersen çok sevinirim
yeliz55 17.04.2008 18:32:31
17.04.2008 18:47:28
Alıntı yapılan: yeliz55 - Nisan 17, 2008, 06:32:31 ÖSkurs mükemmeldi bence.hemen goehhenin yanında. sana şu örnekleri verebilirim. ben o kursa giitiğimde hiçbir bilgim yoktu. hatta ilk gün gittim. konuşulan hiçbirşeyden anlamıyordum çünkü hep almancaydı. ama sonra kursta yapılan deneme sınavlarında hep 1. yada 2. geldim. çok güzel hazırlıyorlar. zaten goetheyle içli dışlılıar. herhangi sınav ssteminde birdeğişiklik olsun ilk haberi olan bu kurstu.yani birbirleriyle bağlantılıar. 22 arkadaş girdik 21 i kazandı. o kazanamayan 1 kişide eşiyle tartıştığı için bilerek yapmadı. kursta gördüğümüz mektup örneğinin aynısı çıktı sınavda.ama tabi şans işi. yinede seni etkilemiş gibi olmayım arkadaşım. tabi benden önce o kursa giden arkadaşlarımdan kazanamayanlarda oldu. yinede sen kendin bilirsin fakat goethenin kendi kursuna gitsen daha şanslı olursun. ben sırf 3 ay değilde 1ayda bitireyim diye bu kursa gittim. fakat goethenin 1 aylık kurslarıda oluuyoor ama sanırım üniversite mezunlarını alıyorlar yada almancayı önceden çok iyi bilenleri alıyorlar...
ankarada kursa gitme imkanım var ama goethe nin sadece 3 aylık kursları olduğunu öğrendim.ama benim engeç haziranda başvuru yapmam gerekiyor.bu durumda çok geç kaldım ama bir aylık kurs yeterli olursa bende gidebilirim bana gittiğin kurs hakkında detaylı bilgi verebilirmisin.ücreti ne kadardı mesela
yeliz55 17.04.2008 18:50:51
17.04.2008 18:58:45
Alıntı yapılan: yeliz55 - Nisan 17, 2008, 06:50:51 ÖSyok canım önemli değil. numarasını bilmiyorum ama internetten bulabilirsin yada burda yeni bi konu açıp goethenin numarasını arkadaşlara sorabilirsin eminim cevap yazacaklardır.ben ankaardaki goetheden bahsediyorum ama diğer yerleri bilmiyorum
duygucum bilgilerin için çok teşekkür ederim.goethenin bir aylık kursları olduğunu duymamıştım bunu senden öğrenmek beni çok mutlu etti.ben zaten üniversite mezunuyum.bu konuda nerden bilgi alabilirim acaba.senide sorularımla çok bunaltıyorum özür dilerim.affına sığınıyorum
17.04.2008 19:01:25
Alıntı yapılan: yeliz55 - Nisan 17, 2008, 06:50:51 ÖShaaaa bu arada öle rahatsız ettiğini felan düşünmee bak kızarımm haa ona göreee
duygucum bilgilerin için çok teşekkür ederim.goethenin bir aylık kursları olduğunu duymamıştım bunu senden öğrenmek beni çok mutlu etti.ben zaten üniversite mezunuyum.bu konuda nerden bilgi alabilirim acaba.senide sorularımla çok bunaltıyorum özür dilerim.affına sığınıyorum
hepimiz bu yollardan geçtik. tabiki yardımcı olmamız gerekir. elimden geldiği kadardaa yardımcı olmaya çalışırımmm
yeliz55 17.04.2008 19:02:35
17.04.2008 19:12:33
Alıntı yapılan: yeliz55 - Nisan 17, 2008, 07:02:35 ÖSben sınav stresini atlattım çok şükürr. vizemin çıkmasını bekliyorum ama inşAllah bugün yarın çıkar . AMİNNNN
teşekkür ederim duygu sen sanırım sınavı kazandın senin adına çok sevindim.vizeden naber çıktımı?
yeliz55 17.04.2008 19:14:59