adnan38 17.10.2008 23:18:53
halayy:)çok mutluyum
sabır 17.10.2008 23:21:41
ahmetpamuk2 18.10.2008 16:47:44
Alıntı yapılan: SEYHAN69 - Ekim 17, 2008, 06:11:41 ÖS
tebrik ederim darısı başımıza.rahatla artık bence baya bir stres yaşadın
ahmetpamuk2 18.10.2008 17:03:50
Alıntı yapılan: sabır - Ekim 17, 2008, 11:21:41 ÖS
yebrikler ahmet pamuk umarım bekleyen herkezinki en kısa zamanda gelir ne kadar sürdü bi anlatırmısın ne gibi işlemlerden gectiniz
rose_iz 20.10.2008 04:36:43
ucus gununu falanda paylas bizimle merak ederim ben nezaman geliosun falan
aramiza hos geldin arkadasim.wulfgar 20.10.2008 11:07:19
Adse 20.10.2008 12:10:38
wulfgar 20.10.2008 14:21:17
wulfgar 20.10.2008 14:24:09
ahmetpamuk2 20.10.2008 22:51:26
Alıntı yapılan: rose_iz - Ekim 20, 2008, 04:36:43 ÖÖRoze tesekurler evet valla soylemıstın ıcıme dogdu vızen olumlu olacak dıye cok sukur olumlu cevap gelmıs ankara.bugun ankarayı aradım onlar ne dıyo dııye aradım bayan actı tlf nu dedım benım vıze muracatı vardı ne oldu dedı bugun cevap gelsı almanyadan ben dedım yok ypolısı gecen carsamba gonderdık demıstı dedı hayır bugun gelmıs ben dedım olumlu mu dedı bu konuda blgı veremem sonra dedım ne zaman elıme ulasır pekı dedı 1 yada 2 hafta sonra bende bıraz sert bı tavırla vızeye de max 3 ay dedınız 5. ayı doldurdum dedım kadın tlf ıyı gunler beyefwnsı duyerek kapattı. daha sonra baska bı sekılde konslosluklan bılgı aldım bugun yollamıslar olumlu cevapı dıye bende hemen ups sırketını aradım onlarda bugun saat 11 de ankara benım adıma bı evrak teslım aldıklarını soyledıer tahmınıme gore yarın elımde olur ama ne yaptımsa sevınemıyorum elıme gecmıyene kadar rahatlayamıyacam galıba.ınsAllah yarın sevıncımı sızınle paylasırım ROze sana da cok tesekurler hele bı gelsın paylasırım sızınle
ahmetpamukk cok sewindim arkadasim yaa tabrikler. cok sukurr sonunda geldi vizen. orasi olumlu dedikten sonra burasi olumsuz veremez yok ole bisi. seni Almanya uyun gormus kabul etmis burasi kanuni bi kusurun olmadigi surece red vermez. gozun asydin sana demistim olumlu olucak icime dogiyir diyeucus gununu falanda paylas bizimle merak ederim ben nezaman geliosun falan
aramiza hos geldin arkadasim.
rose_iz 21.10.2008 22:59:01
Alıntı yapılan: ahmetpamuk2 - Ekim 20, 2008, 10:51:26 ÖS
Roze tesekurler evet valla soylemıstın ıcıme dogdu vızen olumlu olacak dıye cok sukur olumlu cevap gelmıs ankara.bugun ankarayı aradım onlar ne dıyo dııye aradım bayan actı tlf nu dedım benım vıze muracatı vardı ne oldu dedı bugun cevap gelsı Almanyadan ben dedım yok ypolısı gecen carsamba gonderdık demıstı dedı hayır bugun gelmıs ben dedım olumlu mu dedı bu konuda blgı veremem sonra dedım ne zaman elıme ulasır pekı dedı 1 yada 2 hafta sonra bende bıraz sert bı tavırla vızeye de max 3 ay dedınız 5. ayı doldurdum dedım kadın tlf ıyı gunler beyefwnsı duyerek kapattı. daha sonra baska bı sekılde konslosluklan bılgı aldım bugun yollamıslar olumlu cevapı dıye bende hemen ups sırketını aradım onlarda bugun saat 11 de ankara benım adıma bı evrak teslım aldıklarını soyledıer tahmınıme gore yarın elımde olur ama ne yaptımsa sevınemıyorum elıme gecmıyene kadar rahatlayamıyacam galıba.ınsAllah yarın sevıncımı sızınle paylasırım ROze sana da cok tesekurler hele bı gelsın paylasırım sızınle
[/quote
stres yapma bukadar ahmetpamukcum yaa gelicek sabret yarin elinde vizenhafta sonuna sen simdiden bak bilet
haber ver bize catlarim meraktan
bende yazildim kursa iste 3 kasimda baslicak bakalim bekliyorumm
rose_iz 21.10.2008 23:00:17
ahmetpamuk2 21.10.2008 23:50:19
Alıntı yapılan: rose_iz - Ekim 21, 2008, 11:00:17 ÖSya arkadas benden mı dır nedendır anlamıyorum bu aksılıklerı vızem gelmedı bugun.bgun terrar ups yı aradım dedı henuz bı evrak verılmedı bıze ben dedım ıste dun dedını teslım aldık dedı dun takıp nr varmıydı dedım yok sadece adıma soyadı la baktı takp no yanımda yok dedı o zaman muhtemel baska bır ahmetpamuk dur:( ben dondum kaldım ya bu kadar mı aksılık olur arkadaslar gelde catlama patlama ya.ama az kaldı 5 ay bekledım 1 hafta daha beklerım off offf
ahmetpamuk yaa dikkat etmedim msj yolladigin tarihe eger dedigin gibiyse paketinin bgn eline gelmesi gerekiyordu. haberlerini bekliyorum.
rose_iz 22.10.2008 00:16:28
Alıntı yapılan: ahmetpamuk2 - Ekim 21, 2008, 11:50:19 ÖS
ya arkadas benden mı dır nedendır anlamıyorum bu aksılıklerı vızem gelmedı bugun.bgun terrar ups yı aradım dedı henuz bı evrak verılmedı bıze ben dedım ıste dun dedını teslım aldık dedı dun takıp nr varmıydı dedım yok sadece adıma soyadı la baktı takp no yanımda yok dedı o zaman muhtemel baska bır ahmetpamuk dur:( ben dondum kaldım ya bu kadar mı aksılık olur arkadaslar gelde catlama patlama ya.ama az kaldı 5 ay bekledım 1 hafta daha beklerım off offf
[/quote
1 hafta beklemezsin sanmam cumaya kadar gelir vizen. bnada aynisi oldu takip no yanimda yoktu adimi soyadimi dedim dediler yok bole bi kargo ertesi gun takip no girdim netten bakim nolcak diye kargnuz bilmem nerde yazdi aa dedim almislar paketi sabah tekrar girdim dagitimda yazioduanlayacagin cumaya kadar gelir sabret:) zaten buzamana kadar catlamadin patlamadin simdiden sonrada catlayip patlamazsin
)icini ferah tut sen.
ahmetpamuk2 22.10.2008 16:43:32
Alıntı yapılan: rose_iz - Ekim 22, 2008, 12:16:28 ÖÖAlıntı yapılan: ahmetpamuk2 - Ekim 21, 2008, 11:50:19 ÖSEYVALLA ROZE INSALLAH DEDIGIN GIBI OLUR AMA sende yasadın bunları anlarsın halımı hernekadar ıyı dusunmeye calıssanda ınsan ın moralı bozuluyo.sana guvenıyorum ınsAllah cuma yakadar gelır .
ya arkadas benden mı dır nedendır anlamıyorum bu aksılıklerı vızem gelmedı bugun.bgun terrar ups yı aradım dedı henuz bı evrak verılmedı bıze ben dedım ıste dun dedını teslım aldık dedı dun takıp nr varmıydı dedım yok sadece adıma soyadı la baktı takp no yanımda yok dedı o zaman muhtemel baska bır ahmetpamuk dur:( ben dondum kaldım ya bu kadar mı aksılık olur arkadaslar gelde catlama patlama ya.ama az kaldı 5 ay bekledım 1 hafta daha beklerım off offf
[/quote
1 hafta beklemezsin sanmam cumaya kadar gelir vizen. bnada aynisi oldu takip no yanimda yoktu adimi soyadimi dedim dediler yok bole bi kargo ertesi gun takip no girdim netten bakim nolcak diye kargnuz bilmem nerde yazdi aa dedim almislar paketi sabah tekrar girdim dagitimda yazioduanlayacagin cumaya kadar gelir sabret:) zaten buzamana kadar catlamadin patlamadin simdiden sonrada catlayip patlamazsin
)icini ferah tut sen.