Adse 28.10.2008 19:56:27
facetoface 29.10.2008 00:36:26
ahmetpamuk2 29.10.2008 11:07:14
halayy:)ama uzuluyom ya nasıl burayı bukadar arkadası aıle den ayrılacam zor ama mecburr
SEVGI-40 29.10.2008 11:35:32
Alıntı yapılan: ahmetpamuk2 - Ekim 29, 2008, 11:07:14 ÖÖarkadaslar vızem geldı dun cooooooooooooook mutluyum yarın sabah gidiyorum .Allah bekleyen herkesı sevdıgıne kavustursun ben 5. ayıma gırmeden cıktı vızem 4 bucuk aydan cok bekledım cok sukurcıktı rozeee gıdıorummmevet cok zor okadar zor ki yerinden yurdundan ayrilmak yasamayan bilemez Allah sabir versin![]()
![]()
![]()
halayy:)ama uzuluyom ya nasıl burayı bukadar arkadası aıle den ayrılacam zor ama mecburr
facetoface 29.10.2008 12:30:43
)))rose_iz 29.10.2008 12:47:39
Alıntı yapılan: ahmetpamuk2 - Ekim 29, 2008, 11:07:14 ÖÖarkadaslar vızem geldı dun cooooooooooooook mutluyum yarın sabah gidiyorum .Allah bekleyen herkesı sevdıgıne kavustursun ben 5. ayıma gırmeden cıktı vızem 4 bucuk aydan cok bekledım cok sukurcıktı rozeee gıdıorummmahmetpamukcum oncelikle cook sewindim vizenin gelmesine gozun aydin. benimde sen gibi oldu vizem crsamba elime gecti esim cuma gunune biletimi almisti tamam vizem gelmisti ama ben kendimi gizcek gibi hissettemiyorum yani bi garip bisi:d hemen carsamba bavul yapmaya basladim anca duzenliyorsun zaten. persembe aile veda yemegi verdik bizdede. bide 1 hafta oncesinden adam esimi arayip olumlu cevabi tr.ye yolladim dediignde bende hemen h.sonu arkadaslarimla gorusmustum:D vizemin gelcenden emindim cunki:D inanmicaksin ama hava alanina geldik ailemle bavul verdim bilet islemimi hallettim hala inanamiyorum gitceme pass. kontorole gircem basladik 2 goz 2 cesme olayina nese onlar arkada kaldi gecim gittim ama hala bole hayal gibi ucaga binincede ole nezaman hamburga geldim bavulumu aldim ve kapidan cikinca esimi gordum iste o an alnadim ben almanyadayim. cunki simdiye kadar alanda heep ben beklerdim :d bole yani vizen bi anda gelio ve sen hemen gidiosun vakit kaybetmeden iste bu zaman ruya gibi bence bgn butun ailenle bool bool vakit gecir inan cok ozluyorsun...![]()
![]()
![]()
sabır 29.10.2008 17:53:54
duygu_0354_duygu 29.10.2008 17:58:37
Alıntı yapılan: sabır - Ekim 29, 2008, 05:53:54 ÖSslm arkadaşlar yabancılar polisine bütün evraklar eksiksiz verildi ama eşim işinden ayrıldı ve başka bi işe başlayacak sizve bu sorun olurmu evraklar içeriye verilmiştisanmiyorum arkadasim sonucta esin önceden evraklari teslim etmis...
29.10.2008 22:34:26
Alıntı yapılan: sabır - Ekim 29, 2008, 05:53:54 ÖSslm arkadaşlar yabancılar polisine bütün evraklar eksiksiz verildi ama eşim işinden ayrıldı ve başka bi işe başlayacak sizve bu sorun olurmu evraklar içeriye verilmişti
sabır 29.10.2008 23:55:37
facetoface 30.10.2008 00:17:36
ahmetpamuk2 31.10.2008 09:41:55
Alıntı yapılan: rose_iz - Ekim 29, 2008, 12:47:39 ÖSahmetpamukcum oncelikle cook sewindim vizenin gelmesine gozun aydin. benimde sen gibi oldu vizem crsamba elime gecti esim cuma gunune biletimi almisti tamam vizem gelmisti ama ben kendimi gizcek gibi hissettemiyorum yani bi garip bisi:d hemen carsamba bavul yapmaya basladim anca duzenliyorsun zaten. persembe aile veda yemegi verdik bizdede. bide 1 hafta oncesinden adam esimi arayip olumlu cevabi tr.ye yolladim dediignde bende hemen h.sonu arkadaslarimla gorusmustum:D vizemin gelcenden emindim cunki:D inanmicaksin ama hava alanina geldik ailemle bavul verdim bilet islemimi hallettim hala inanamiyorum gitceme pass. kontorole gircem basladik 2 goz 2 cesme olayina nese onlar arkada kaldi gecim gittim ama hala bole hayal gibi ucaga binincede ole nezaman hamburga geldim bavulumu aldim ve kapidan cikinca esimi gordum iste o an alnadim ben Almanyadayim. cunki simdiye kadar alanda heep ben beklerdim :d bole yani vizen bi anda gelio ve sen hemen gidiosun vakit kaybetmeden iste bu zaman ruya gibi bence bgn butun ailenle bool bool vakit gecir inan cok ozluyorsun...evet roze simdi esimin evindeyim almanyadayim.bende inanamadim hic sevinmedim esime kavusacam diyze nasil olsa pass kontrolde benim askerlik icin problem cikaracaklar diye dbakir da kontrolden gectim kendi kendime dedim istnbulda birakmaylar neyse istanbula geldim ordanda gectim frankfurt ucagina bindim hala sevinemizodum dedim alman polisleri geri yollar beni zanimda bi tane cusen vardi alman vatandasi birlikte gittik polis pass bakti bana dedi nize geliyo ne icin?cusen dedi esi burda ok dedi:) ve son kontrolden vize me giris damgasi vurdu ve disarda bekleyen esimle birlikte ciktik gittik.Allah bekleyen herkese sabir versin tey gunde cikar vizeleriniy
SEYHAN69 31.10.2008 14:46:15
Alıntı yapılan: ahmetpamuk2 - Ekim 31, 2008, 09:41:55 ÖÖevet roze simdi esimin evindeyim Almanyadayim.bende inanamadim hic sevinmedim esime kavusacam diyze nasil olsa pass kontrolde benim askerlik icin problem cikaracaklar diye dbakir da kontrolden gectim kendi kendime dedim istnbulda birakmaylar neyse istanbula geldim ordanda gectim frankfurt ucagina bindim hala sevinemizodum dedim alman polisleri geri yollar beni zanimda bi tane cusen vardi alman vatandasi birlikte gittik polis pass bakti bana dedi nize geliyo ne icin?cusen dedi esi burda ok dedi:) ve son kontrolden vize me giris damgasi vurdu ve disarda bekleyen esimle birlikte ciktik gittik.Allah bekleyen herkese sabir versin tey gunde cikar vizeleriniy
))
zorro 31.10.2008 17:57:28
rose_iz 02.11.2008 21:16:43