kayahh arkadaşım saol peki almayadan ankaraya seninki 10 günde e mail gelimş diye yazmışın peki ankaraya e mail geldikten sonra ne kadar zaman içinde geldi pasaportun
ben 4 hazıranda başvurdum vizeye.14 hazıranda eşime yabancılar polısınden mektup geldı(gereklı evraklar ıcın)bugun eşım yabancılar polısıne gıdecek evrakları vermeye ve bılgı almaya.bakalım bı aksılık çıkmazsa tahmınen 2-3 haftaya bana olumlu yada olumsuz bı sonuc gelır.bekleyen arkadaşlara sabır dılıyorum.
limonn
17.06.2008 10:31:42
12 gün önce evraklarım verildi oradan ama olumlu olumsuz bir sonuç yok..olumsuz olduğu içinmi geç oluyo sizce
selam arkadaslar
ben 9 hazıran 2008 de basvuru yaptım benım eşim alman ve ınternette tanıstık sanırım evlılıgımızın formalıte oldunu dusundu ordakı memur ama ben bu ıspatlıyabıleegımı soyledım galıba benım durumumda olanları cok zorluyolar bu konuda bızı aydınlatacak olan varsa lutfen yazassın cok umutsuzuz:(
kayaHH
17.06.2008 11:53:56
umutzehra yani normalde yabnacılar dairesi evraklarınızı dün yolladık konsolosluga dedikten sonra en gec 2 haftayı buylmuyor pasaportu sana yollamaları cünkü karar verilmistir yani bu sahisa vizeyi verin yada red verin diye mail atıyolar konsolosluga konsoloslukta yani pasaportu sana yollamları en fazla 1 hafta buluyor
kayaHH
17.06.2008 11:59:44
slm ahmet sen evraklarını konsolosluga götürdügündemi ordaki bayan mı sana öyle söyledi?
Alıntı yapılan: smc-403 - Haziran 16, 2008, 10:30:56 ÖÖ
arkadaşlar bu sabah eşim yabancılar polisine gitti evraklar daha gelmedimi die sormak için ordaki memurda bilgisayara bakmış ve daha bize ulaşmadı ama merak etmeyin gelir gelmez size mektup yollıcas demiş bu arada ben başvuralı bugün tam 2 hafta oldu bu evrakların Almanyaya gitmesi kaç gün sürüyor?
Yanlıs hatırlamıyorsam seninle aynı gün sınava girip aynı zaman zarfı icinde konsolosluga basvurmustuk. Benim de 2 hafta falan oldu ama daha esim cagrılmadı yabancılar subesi tarafından. Bu hafta umarım cagrılır.
egecix
17.06.2008 13:17:46
Ynt: VİZE İÇİN BAşVURUP BEKLEYEN VEYA SONUÇ ALAN ARKADAşLARIN PAYLAşIMLARI
« Yanıtla #433 : Dün 09:27:49 ÖÖ » Alıntı
--------------------------------------------------------------------------------
egecik sen başvurudğunda sana bu konu hakkında hiçbişey sölemdilermi?
bana dediler ki almanca biliyomusun hayir dedim sansliydim iyi bir memurla karsilastim konsoloslukta bana dedi ki esinin adina gidersen senden almanca isterler ama cocogun adina gidersen istemezler bende dedim cocugum icin gidiyorum filan
egecix
17.06.2008 13:21:01
esim dun yabancilar dairesinisi aradi oradaki memur dedi almancasi bilmesi gerekiyor filan sizin calismaniz ferekiyor dedi sasirdik kaldik bize demislerdi hicbirsey gerekmiyo cocugum alman vatandasi oldugu icin neyse baska bi tel no bulduk esim ogleden sonra orayi aradi yine sabah gorustugu bayan cikmis ve demis ki ya ozur dilerim size yanlis bilgi vermisim esinizin almanca bilmesine gerek yok sizin calismaniza ev tutmaniza filanda gerek yok demis

evraklariniz bana ulasmadi daha demis evraklar ulassin hemen isleme alirim ben demis bakalimim simdilik yolunda gibi hersey evraklar ulasmadi daha bekliyoruz.
burcukafadar
17.06.2008 13:21:45
Dilhas
17.06.2008 13:27:59
kesmeşeker senin adına çok sevindim babacan ama unutma bizleri olurmu Allah yolunu açık etsin
kesmeşeker hayırlı olsun inan kendim vize almış kadar sevindim uzun zamandır bekliyordun gözünaydın
smc-403
17.06.2008 19:27:36
Alıntı yapılan: muzikisyen - Haziran 17, 2008, 10:20:31 ÖÖ
ben 4 hazıranda başvurdum vizeye.14 hazıranda eşime yabancılar polısınden mektup geldı(gereklı evraklar ıcın)bugun eşım yabancılar polısıne gıdecek evrakları vermeye ve bılgı almaya.bakalım bı aksılık çıkmazsa tahmınen 2-3 haftaya bana olumlu yada olumsuz bı sonuc gelır.bekleyen arkadaşlara sabır dılıyorum.
ben 2 hazairanda başvurdum ve hala eşime mektup gelmedi