German Days, Days of German Week (Wochentage)

02.11.2019
50.241
A+
A-
German Days, Days of German Week (Wochentage)

Kutipan


PRAKTOR PEMBELAJARAN INTERNET GERMAN. KURSUS GERMAN SAKA ING INGGALU.
KLIK, Download SAIKI

Dina Jerman

Iki kaya wulangan pisanan kita ketemu ing syarat-syarat loro tembung Jerman, ing segi ora mrintahake kawruh sadurunge dina Jerman, sasi mengko, kita bakal ndeleng nomer kursus Jerman kita Jerman lan mangsa sakteruse.

ngisor Jerman dina Iki diwenehi ing basa Turki, lan ejaane ing basa Jerman lan diwaca ing kurung diwenehake.
Ing teks Turki, tandha: yen tandha sadurunge bakal diwaca ing wektu sing suwe.

GERMAN DAYS, GERMAN DAY WEEKS (WOCHENTAGE)

Ayo dipikir dhisik tanggal Jerman ing meja lan nulis basa Turki lan Jerman.
Mengko wae, sampeyan uga bisa maca basa Turki kanthi ngetik maneh.

Dina Jerman lan Turki

GERMAN DAYS
ana ana
Selasa Selasa
Wednesday Wednesday
Thursday Thursday
ana Friday
ana ana
Minggu Minggu

Dina ing basa Jerman katon ing tabel ndhuwur.

German Days and Turkish Readings

Saiki ayo tulis dhaftar ing basa Jerman kanthi bacaan Turki:
Ing teks Turki, tandha: yen tandha sadurunge bakal diwaca ing wektu sing suwe.

  • ana: ana (Mode: nt: g)
  • Selasa: Selasa (Ns Di ing: g)
  • ana: Wednesday (Mitvoh)
  • ana: Thursday (Ing donırs: g)
  • ana: ana (Frayt: f)
  • ana: ana (Sämsta: g)
  • Market: Minggu (Zonta: g)

Gambar Sampul Jerman

Dina Jerman

Dina Jerman

Obrolan babagan Dina Jerman

  • Eine Woche hat 7 Tage: Ana 7 dina seminggu.
  • Perang Worgestern Montag: Dina sadurunge dina ana.
  • Perang Gestern Dienstag: Dina wingi ana.
  • Heute ist Mittwoch: Dina iki ana.
  • Morgen ist Donnerstag: Esuk iku ana.
  • Übermorgen ist Freitag: Jum'at sabanjuré.
Dina Almancil

Dina Almancil

MISSING ING: Dienstag Apa dina Dienstag apa maksud sampeyan?
Khotbah Jerman ngandika: wingi, dina iki, sesuk

  • Heute ist Montag: Dina iki ana
  • Heute ist Dienstag: Dina iki Selasa
  • Heute ist Donnerstag: Dina iki ana
  • Perang Gestern Montag: Wingi ana
  • Perang Gestern Mittwoch: Wingi ana Rebo
  • Perang Gestern Freitag: Wingi ana
  • Morgen ist Montag: Esuk iku ana
  • Morgen ist Freitag: Besok Jemuah
  • Morgen ist Samstag: Esuk iku ana
Sampeyan maca subyek kita ing basa Jerman, peki Bulan lan musim Jerman Sampeyan bakal bisa sinau basa Jerman, sasi lan musim sawise sampeyan maca basa Jerman lan Jerman.

Subyek Ujian Basa Jerman

Kita saiki nyaranake sampeyan kanthi cepet ngatasi subyek tes Dina Dina Jerman.

Subyek Ujian Basa Jerman

Sampeyan bisa nulis pitakonan lan panemu babagan pawulangan Basa Jerman ing forum AlMaxX utawa ing bagean komentar ing ngisor iki. Kabeh pitakonan sampeyan bakal dijawab dening instruktur AlMancax.

Dilersen saiki ditemokake ing situs kita german numbers Sampeyan uga bisa maca pelajaran basa Jerman.

Tim almancax kepengin sukses ...

Luwih gampang kanggo sinau nomer GERMAN DENGAN SUBJEK WONDERFUL.
KLIK, PIKAT GERMAN nomer nom-noman Saka ZERO TO JUTUP
Pancen durung gampang sinau babagan jam Jerman.
KLIK SINI, MACAPAT SAWA GERMAN SAIKI
Sinau basa Jerman kanthi lukisan warna-warni lan nggawe ukara kanthi gampang.
KLIK SINI, PAKAI NGGO WARNA GERMAN SAIKI
Apa sampeyan pengin golek dhuwit saka internet?
KLIK SINI, PAKAI PAKEN ING NGANGGO WANG ING INTERNET
PRAKTOR PEMBELAJARAN INTERNET GERMAN. KURSUS GERMAN SAKA ING INGGALU.
KLIK, Download SAIKI
COMMENT COM - 18 COMMENT
  1. Sanaa ngandika:

    Dina iki ...
    Carane ngomong

    1. Heute ist mittwoch ngandika:

      dina ing Jerman

  2. hamza ngandika:

    Aku hamza

  3. manuk sparrow ngandika:

    ora ana dina Selasa

  4. Münevver Kocak ngandika:

    Ora ana dina Selasa