ferdilantord
09.05.2008 19:33:32
tşk ederim aydınlattıgınız için akadaşlar
sertifika pembe renkte ve puanların alt alta yazar.59 buçugu gecerse 60 demektır. kaybedersen sıyah beyaz bı kagıt gelir ve puanların yan yana yazar.
ferdilantord
09.05.2008 23:18:29
tşk ederim aydınlattıgınız için arkadaşlar kazanmışım aradım bir arkadaşımı oda kaybetmiş onada bir kagıt gelmiş tşk ederimm herkeze burayı cok seviyorumm
ferdilantord arkadaşım.kazandıgını almancax tan öğrenen ılk ve tek üyesın heralde :-) senın adına sevındım.darısı dıger arkdaşların başına.
ferdilantord
09.05.2008 23:47:21
heralda ya n yapalım umutum yoktu ya
insana umut ekmek su gibi lazım.hele hele türkiye gibi biyerde.umut etmekten başka yapacak çok şeyimiz yok.tekrar tebrıkler.umarım umudu olan ve olmayan herkes kazanır bu sınavı.
ferdilantord
10.05.2008 00:44:38
tşk ederim arkadaşimherkez kazanırda bu sorunlarala ugraşmazlar karnımızı doyuramazken birde bu olunca na karın kaldı nede başka bişey saygılar herşey için hayatta başarıların en iyilerini başarırsın
mustafa_atik
10.05.2008 13:07:49
selam arkadaslar sonunda vizedir carttir curttur isleri kalmadi simdi kuslar gibi hafifledim gecen hafta bugun geldim almanyaya simdi esimle oturuyor ve cektigimiy cilelere guluyoruz darisi butun bekleyen arkadaslarin basina olsun sabir herseyin basi Allah kolaylik versin hayirli gunler
Allah sanada kolaylık versın kardeş.orda başlıyo olay.
melisa_85
10.05.2008 16:11:16
slm arkadaslar konsoloslugun ıstedıgı esın 2000_2008 turkıyeye gırıs cıkısları emnıyetten aldıgın zaman kabul etmıyorlar bende almıstım kabul etmedıler.HAVAALANI SINIR POLISINDEN ISTIYORLAR
ben pasaportumu bekarken çıkarmıştım.şu an evlıyım vıze başvurusunda pasaportumu değiştirmem ve 1 yıl uzatmam lazım.evlılık sebebı ıle değiştirdigim zaman pasaport numaram değişiyormu.bılgısı olan bırı benı aydınlatırsa sevınırım.yoksa önce pasapaortumu degıştırıp sonra randevu alcam.değişmiyosa randevu tarıhıne yakın değiştircem.teşekkürler
yalcin55
10.05.2008 17:49:32
arkadaslar,eşim belgeyi almış devletten,devletin eşime baktıgına dair istedikleri belgeyi,götürmüş polislere vermiş belgeleri,ama bizim dosyayla ilgilenen memur izine cıkmış ve salı günü gelecekmiş,bakalım başka belge isteyip istemicekleri ozaman belli olacak.Allahım herkese yardım etsin,inşAllah başka bise istemezlerde vizemi verirler,bugün 1 ay oldu başvuru yapalı,bakalım durumumuz ne olacak...
limonn
10.05.2008 19:14:58
Alıntı yapılan: muzikisyen - Mayıs 10, 2008, 04:22:15 ÖS
ben pasaportumu bekarken çıkarmıştım.şu an evlıyım vıze başvurusunda pasaportumu değiştirmem ve 1 yıl uzatmam lazım.evlılık sebebı ıle değiştirdigim zaman pasaport numaram değişiyormu.bılgısı olan bırı benı aydınlatırsa sevınırım.yoksa önce pasapaortumu degıştırıp sonra randevu alcam.değişmiyosa randevu tarıhıne yakın değiştircem.teşekkürler
onu bilmiyorumda pasaport almak 1 gün sürüyor.diyelim pazartesi aradın çarşambaya randevu veriyorlar hemen
smaili
10.05.2008 19:36:54
Alıntı yapılan: muzikisyen - Mayıs 10, 2008, 04:22:15 ÖS
Dostum ayni durum benimde basima geldi. Eski pasaportla randevu aldim Ama pasaportu uzatmaya gittigimde medeni halim degistiginden dolayi defter degisti haliyle nr da degisiyor ama giderken yanimda eski pasaportuda goturdum sorun cikmadi. merak etme
teşekkürler arkadaşlar.aydınlattınız beni