Burhan_66_tr
04.09.2008 21:16:58
Alıntı yapılan: Kasım Keleş - Eylül 04, 2008, 09:10:52 ÖS
Herkese Merhaba..
İstanbuldaki göthe dil kursunun haftasonu kurları varmı bu konuda bilgisi olan varmı acaba?
Ve bu kurs aile birleşimi için yardımcı oluyormu?Bu Nasıl bir soru diyecekseniz!
Nişanlım bu kursu aradığında kurstaki sekreter nişanlınız buradaki kurslara gelemez aile birleşim kursları var ona gitmesi gerekiyor demiş..Göthe dil kursu içinde aile birleşim kursu mevcutmudur bilgisi olan arkadaşlar bu konuda yardımcı olurlarsa çok sevinirim..
Teşekkürler..
forum ana sayfasından A1 sınavı ile ilgili bölümler var daha net cevaplar alacaksındır ordan
gulsem
05.09.2008 15:44:52
arkadaslar merhabalar sızlere bır sorum olucaktı vıze sonucunu ne kadar surede sonuclandırılar bılgısı olan varsa bana bılgı verın basvuralı dun ıtıbarıyle 3 ay oldu bız evraklarınızı 30 haıranda hazırladık tr gonderdık ordan cvb alcaksınız burdanda hıc bılgı vermıyorlar
bu sorunun cevap ını bulamazsın vize nin neye göre verildi belli değil yani bu bu zamanda şu şu zamanda ama en geç 4 ay da kesin sonuç alınır sanırım.....
gulsem
05.09.2008 15:51:34
verdıgın cvb ıcın cok tsk ederım ama butun ıslemlerımız tamam sadece bu kadar uzun surdugu ıcın merak ıcerısındeyız benden sonra basvuran arkadaslarımın hepsı sımdı gıttıler
gulsem
05.09.2008 15:56:03
sadece onları dedıgı 30 hazıranda evrakların hazırlayıp tr gerı gonderdık demelerı basvurum 4 hazırandı
anlıyorum sizi dedimya az önce neye göre vize veriyolar zaman aşımı nasıl değişiyo belli değil kimiisi 25 günde kimisi 1 ay kimiside 4 ayda oluyo size sadece beklemek kalıyo....
duygu_0354_duygu
05.09.2008 16:08:36
Alıntı yapılan: gulsem - Eylül 05, 2008, 03:44:52 ÖS
arkadaslar merhabalar sızlere bır sorum olucaktı vıze sonucunu ne kadar surede sonuclandırılar bılgısı olan varsa bana bılgı verın basvuralı dun ıtıbarıyle 3 ay oldu bız evraklarınızı 30 haıranda hazırladık tr gonderdık ordan cvb alcaksınız burdanda hıc bılgı vermıyorlar
arkadasim bu sorunun kesin bir cevabi yok. kimisi 3 ay kimisi 4 ay... mesela bende 25 gunde aldim. bu hoc belli olmuyor. egerki esinin ve senin 2. evliligi felansa da biraz daha fazla uzatabilirler. esin tekrar bir sorsun yabancilar polisine. peki sen hic aradin mi konsoloslugu?
gulsem
05.09.2008 16:53:48
verdıgınız cvblar ıcın cok tsk ederım evet aradım hıc bır bılgı vermıyorlar bızımde beklemekten baska caremız kalmadı beklıcez hakkımızda hayırlısı neyse o olur ınsAllah esım tr deydı dun gerı dondu pazartesı arıcaz artık herseyın hayırlısı
gulsem
05.09.2008 16:59:28
duygu hn sız hangı sehrındesınız almanyanın ve vızeye nerde muracat etmıstınız
rose_iz
05.09.2008 18:14:16
gülşem arkadaşım 4 eylülde benimde tam 3 ayım doldu beklemedeyim hala:(((
fevziş
05.09.2008 18:16:56
gulsem
05.09.2008 18:50:34
rose ız ve fevzıs arkadaslarım sızler nerden basvurmustunuz hıc konsoloslugu aradınızmı
Burhan_66_tr
05.09.2008 19:12:08
ordaki yabancılar polisinden cevap verilmiyormu ordan cevap vermek zorunda degiller ama
yinede vizenizi olumlu gönderdik diyebilirler tr de sorun cıkmıs olabilir.
yada sizi sorguya cagıracaklardır
mektup gelmemistir bazen öyle aksaklıklar olabiliyor.
ama daha 3 ay yeni olmus gercekten cok uzun zaman
4 ay oldugunda yada hiç beklemeden tr deki konsolosluga gidip sorabilirsiniz
baska ne yapılabilir inanın aklıma bişey gelmiyor.
yani ben 45 gün bekleyemedim 3 ay diyorsunuz aklım almıyor
Allah sabır versin
gulsem
05.09.2008 19:41:19
hayır vermıyorlar esım evrakları teslım ettı onlar esıme mektupla bız evraklarınızı hazıranın otuzunda tr gonderdık demısler ıslemler bıttıkten sonra capraz sorgu olurmu bılmıyorum ama bu hafta konsoloslugu arıcam esımde ordakı yabancılar polısını arıcak daha oncede aradık vıze hakkında bılgı veremeyız dedıler ama tekrar sansımızı denıcez