26.03.2008 19:27:31
bu kefil olayı nasıl oluyor? eşime maaşının yeterli olup olmadığını sorduklarında, babam kefil olacak demiş ama bişey dememişler
bişey konuşmaya fırsat bırakmamışlarki
eşim üstelik alman vatandaşı.. maaş bodron olmadan bişey yapmayız demişler. ek bilgi olarak söyleyim vize çıkarsa 1 ay içinde gelmesi gerekiyor demişler, 3 aylık bir zaman yok yani..
reyhangul 26.03.2008 21:41:34
Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mart 26, 2008, 07:27:31 ÖSkolay gelsın arkadasım.hangı sehır bılmıyorum ama benım berlındı.esım alman vatandası ve bızden hıc bırsey ıstemedıler.vızemde 3 aylık geldı.kolay gelsın cok gıcık bırıne denk geldınız sanırım.
konsolosluğa sertifikamı gönderdikten 1 hafta sonra aradığımda evraklarınız almayaya gitti fakat ordan cevap yok demişlerdi. ben konsolosluğu aradıktan 12 gün sonra da eşime yabancılar polisinden mektup gelmiş ''3gün içinde pasaportunuzla birlikte gelin'' yazıyormuş. düm gitti fakat demediklerini bırakmamışlarbu kefil olayı nasıl oluyor? eşime maaşının yeterli olup olmadığını sorduklarında, babam kefil olacak demiş ama bişey dememişler
eşim üstelik alman vatandaşı.. maaş bodron olmadan bişey yapmayız demişler. ek bilgi olarak söyleyim vize çıkarsa 1 ay içinde gelmesi gerekiyor demişler, 3 aylık bir zaman yok yani..
26.03.2008 21:58:30
Alıntı yapılan: reyhangul - Mart 26, 2008, 09:41:34 ÖSteşekür ederim inşAllah kolay gelirAlıntı yapılan: kesmeşeker - Mart 26, 2008, 07:27:31 ÖSkolay gelsın arkadasım.hangı sehır bılmıyorum ama benım berlındı.esım alman vatandası ve bızden hıc bırsey ıstemedıler.vızemde 3 aylık geldı.kolay gelsın cok gıcık bırıne denk geldınız sanırım.
konsolosluğa sertifikamı gönderdikten 1 hafta sonra aradığımda evraklarınız almayaya gitti fakat ordan cevap yok demişlerdi. ben konsolosluğu aradıktan 12 gün sonra da eşime yabancılar polisinden mektup gelmiş ''3gün içinde pasaportunuzla birlikte gelin'' yazıyormuş. düm gitti fakat demediklerini bırakmamışlarbu kefil olayı nasıl oluyor? eşime maaşının yeterli olup olmadığını sorduklarında, babam kefil olacak demiş ama bişey dememişler
münihe bağlı garmisch-partenkirchen yabancılar polisinine gitti eşim. eyalete göre durum değişiyor sanırım..
karambakarambita 26.03.2008 22:17:15
26.03.2008 22:23:02
Alıntı yapılan: karambakarambita - Mart 26, 2008, 10:17:15 ÖSAlmanyadaki eşinizle sizi aynı anda sorguya alabilirler. formalite evliliği olup olmadığını anlamak için..
arkadaşlar, ben evlendim ve ayrıldım, aynı eşimle tekrar evlendim. yine aile birleşimi yoluyla Almanyaya gideceğim, sertifikayı aldım ama bugün bir kağıt geldi, konsolosluğa çağırıyorlar, mayısın 9 da gideceğim, evraklarda bir eksiklik yok, neden çağırıyorlar, ne sorabilirler, bilgisi olan yada başına bu tür bir olay gelen arkadaşlardan yardım bekliyorum. teşekkürler.
karambakarambita 26.03.2008 23:22:02
27.03.2008 10:33:15
Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Mart 26, 2008, 05:14:23 ÖSAlıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Mart 26, 2008, 05:01:28 ÖSAlıntı yapılan: kesmeşeker - Mart 25, 2008, 09:51:33 ÖS
şimdi eşimle konuştum da bu almanların yaptığı yazık günah yaeşim alman vatandaşı olmasa bir derece hak veririm beki ama eşim alman vatandaşı.. alman da olsanız yabancı da olsanız buraya yabancı birini getiremeyeceksiniz demişler
sırf moral bozmaya çalışıyorlar
vizenin nezama çıkacağını bilmediğimizden boşuna ev kirası vermemek için ev tutmamıştık, eşimin ailesiyle kaldığı ev yetiyor. ben önceleri orda kalacaktım sonra kiraya çıkacaktık düşüncemiz bu. ama yabancılar polisindeki alman evinizde yabancı birini tutmanız yasak demiş
olur mu böyle şey ya ben onu kocası oluyorum! eşimin oturduğu belediyeyi bile aramışlar belediyedekiler de biz kefiliz kalabilir demişler, bu defa da git belediyeden imzalı kağıt al demişler
bir de maaş bodrosunu istemişler aylığın yetiyor mu bakacağız demişler. amaçları sırf moral bozmak.. diğer arkadaşaların yazdıklarını okuyunca böyle bişey olacağını hiç tahmin etmiyordum
[/quot
yaaaaaabizim düşüncemizde öleydi.boşa kira vermeyelim diyorduk. peki senin evrakların Almanyaya ulaştığı zaman eşini armışlarmı. yani eşinizin nerden haberi olmuş evraklarınızın Almanyaya geldiğinden. bende 2gün önce konsolosluk işlerimi bitirdim. neazaman Almanyaya yabancı polislere ulaşır?yardımcı olursanız sevinirim...
konsolosluga müracat yaptıktan sonra kagıtlarını almanyaya gidiyor esini yabancılar polisi cagırıyor gerekli belgeleri ondan istiyor..esin islemlerin nasıl gittiginide yabancılar polisinden takip edecek...
recep49 27.03.2008 11:42:12
recep49 27.03.2008 11:51:29
27.03.2008 23:00:37
Alıntı yapılan: taifa77 - Mart 27, 2008, 10:33:15 ÖÖAlıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Mart 26, 2008, 05:14:23 ÖSAlıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Mart 26, 2008, 05:01:28 ÖSyardımın için çok teşekkürler...Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mart 25, 2008, 09:51:33 ÖS
şimdi eşimle konuştum da bu almanların yaptığı yazık günah yaeşim alman vatandaşı olmasa bir derece hak veririm beki ama eşim alman vatandaşı.. alman da olsanız yabancı da olsanız buraya yabancı birini getiremeyeceksiniz demişler
sırf moral bozmaya çalışıyorlar
vizenin nezama çıkacağını bilmediğimizden boşuna ev kirası vermemek için ev tutmamıştık, eşimin ailesiyle kaldığı ev yetiyor. ben önceleri orda kalacaktım sonra kiraya çıkacaktık düşüncemiz bu. ama yabancılar polisindeki alman evinizde yabancı birini tutmanız yasak demiş
olur mu böyle şey ya ben onu kocası oluyorum! eşimin oturduğu belediyeyi bile aramışlar belediyedekiler de biz kefiliz kalabilir demişler, bu defa da git belediyeden imzalı kağıt al demişler
bir de maaş bodrosunu istemişler aylığın yetiyor mu bakacağız demişler. amaçları sırf moral bozmak.. diğer arkadaşaların yazdıklarını okuyunca böyle bişey olacağını hiç tahmin etmiyordum
[/quot
yaaaaaabizim düşüncemizde öleydi.boşa kira vermeyelim diyorduk. peki senin evrakların Almanyaya ulaştığı zaman eşini armışlarmı. yani eşinizin nerden haberi olmuş evraklarınızın Almanyaya geldiğinden. bende 2gün önce konsolosluk işlerimi bitirdim. neazaman Almanyaya yabancı polislere ulaşır?yardımcı olursanız sevinirim...
konsolosluga müracat yaptıktan sonra kagıtlarını Almanyaya gidiyor esini yabancılar polisi cagırıyor gerekli belgeleri ondan istiyor..esin islemlerin nasıl gittiginide yabancılar polisinden takip edecek...
melisa_85 29.03.2008 18:05:59
mustafa_atik 29.03.2008 20:23:10
ibocannooglu 01.04.2008 22:13:50
03.04.2008 12:18:00
03.04.2008 19:11:55