25.03.2008 20:07:04
Alıntı yapılan: yakisikli_star - Mart 25, 2008, 07:37:35 ÖSeşiniz bugün giderken yanında evrak götürmüş mü? daha doğrusu gelirken yanınızda bu evrakları getirin demişler mi?
selam arkadaslar esım bugun yabancılar polısıne gıttı evrakları teslım etmıs cok sukur sorun yok yarın ıstanbula evrakları yoluyacaklarmıs yabancılar polısı bakamlım kac gunde gelıcek vızem .maası yetmıyen arkadaslar ucuncu sahısta devet edebılıyor sızı benımde oyleydı sorun cıkmadı.bılen varmı evraklar ıst konsoloslluguna geldıgınde bana kac gunde vızem ulasır acaba ?saygılar
25.03.2008 20:10:31
Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mart 25, 2008, 06:28:49 ÖSyani ben tam anlamadım kimi istiyo diyolar kimi istemiyo diyolar peki ne istiyolar bi bilgin var mıAlıntı yapılan: CAPKIN - Mart 25, 2008, 06:22:53 ÖSalman eşinizden niye nüfus kayıt örneği isteniyorki anlamdım :-/
25.03.2008 20:13:18
sakalli07 25.03.2008 21:17:17
25.03.2008 21:51:33
eşim alman vatandaşı olmasa bir derece hak veririm beki ama eşim alman vatandaşı.. alman da olsanız yabancı da olsanız buraya yabancı birini getiremeyeceksiniz demişler
sırf moral bozmaya çalışıyorlar
vizenin nezama çıkacağını bilmediğimizden boşuna ev kirası vermemek için ev tutmamıştık, eşimin ailesiyle kaldığı ev yetiyor. ben önceleri orda kalacaktım sonra kiraya çıkacaktık düşüncemiz bu. ama yabancılar polisindeki alman evinizde yabancı birini tutmanız yasak demiş
olur mu böyle şey ya ben onu kocası oluyorum! eşimin oturduğu belediyeyi bile aramışlar belediyedekiler de biz kefiliz kalabilir demişler, bu defa da git belediyeden imzalı kağıt al demişler
bir de maaş bodrosunu istemişler aylığın yetiyor mu bakacağız demişler. amaçları sırf moral bozmak.. diğer arkadaşaların yazdıklarını okuyunca böyle bişey olacağını hiç tahmin etmiyordum 
yusuf_ss 25.03.2008 22:01:03
25.03.2008 22:09:51
Alıntı yapılan: yusuf_ss - Mart 25, 2008, 10:01:03 ÖSherşeyin hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elimizden..
hayırlısı kesmeşeker.....
26.03.2008 11:25:29
Alıntı yapılan: yakisikli_star - Mart 25, 2008, 07:37:35 ÖS
selam arkadaslar esım bugun yabancılar polısıne gıttı evrakları teslım etmıs cok sukur sorun yok yarın ıstanbula evrakları yoluyacaklarmıs yabancılar polısı bakamlım kac gunde gelıcek vızem .maası yetmıyen arkadaslar ucuncu sahısta devet edebılıyor sızı benımde oyleydı sorun cıkmadı.bılen varmı evraklar ıst konsoloslluguna geldıgınde bana kac gunde vızem ulasır acaba ?saygılar
26.03.2008 11:29:29
Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mart 25, 2008, 09:51:33 ÖS
şimdi eşimle konuştum da bu almanların yaptığı yazık günah yaeşim alman vatandaşı olmasa bir derece hak veririm beki ama eşim alman vatandaşı.. alman da olsanız yabancı da olsanız buraya yabancı birini getiremeyeceksiniz demişler
vizenin nezama çıkacağını bilmediğimizden boşuna ev kirası vermemek için ev tutmamıştık, eşimin ailesiyle kaldığı ev yetiyor. ben önceleri orda kalacaktım sonra kiraya çıkacaktık düşüncemiz bu. ama yabancılar polisindeki alman evinizde yabancı birini tutmanız yasak demiş
olur mu böyle şey ya ben onu kocası oluyorum! eşimin oturduğu belediyeyi bile aramışlar belediyedekiler de biz kefiliz kalabilir demişler, bu defa da git belediyeden imzalı kağıt al demişler
bir de maaş bodrosunu istemişler aylığın yetiyor mu bakacağız demişler. amaçları sırf moral bozmak.. diğer arkadaşaların yazdıklarını okuyunca böyle bişey olacağını hiç tahmin etmiyordum
26.03.2008 11:33:45
Alıntı yapılan: sakalli07 - Mart 25, 2008, 09:17:17 ÖS
Arkadaslar selam benim ilk mesajim:D.11 aydir evliyim.eşim Almanyada yasayan türk.yasadigi yer kücük oldugu için.iş bulması sorun oldu.ama 5 aydir calisiyor.ama maas yetmedi diye (en az net 1000 euro olmali demişler yabancı polisi)4 ay bosuna gitmiş oldu bu ay ve bundan sonraki aylar ücreti yetmiş olucak insAllah:D.daha hayatı boyunca konsoloslugun önünden geçmemiş biri olarak.1.ilk basvuruyu kim yapacak ben burdanmı yapacagim yoksa eşim ordanmı yapacak.2.bide oturum müsadesini istiyorlar evrak olarak onu nereye göndermesi laızm yanı benım ev adresimemi yoksa konsoloslugamı.3.almancam yeterince var yinede o sertifikayi almak sartmı.4.randevu için bu banka hesabini numarasını nerden alacagım.5.en az son 3 aylıgı 1000 euro olması lazım diyelimki o son 3 ayın içinde bi tanesinde 800 falan gelmişsse.sorun cıkarmı yoksa son bardroyamı bakarlar...bide ben antalyada evlendim ama şu an da antepte ikamet ediyorum basvurumu hangi konsolosluga yapmam laızm.antalya izmire antep ankaraya baglı.ben herhangi biyere gitsem olurmu?sonucta nerden geldigimi bilceklermi?yoksa nüfüs kütügünün balgı oldugu yeremi yani ankarayamı müracaat edecegiz.şimdiden bilgileriniz için teşekkürler.VE ARKADASLAR BU PROSEDÜRLER İCİN BİİZM GİBİ AYRILIK ACISI CEKEN ARKADASLARA şÖYLE DİYİM ERKEKLERSE BEN ASKERIM DESIN.BAYANSA ASKER YOLU BEKLİYOM DESİN.biz öyle yapiyok:DDnapak.herkese bol sans...
şems 26.03.2008 11:34:02
Alıntı yapılan: taifa77 - Mart 26, 2008, 11:25:29 ÖÖinşAllah en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın arkadaşım...evrakların ıstanbula geldıyse eksık bır evrak falan da yoksa bır haftaya kadar vızen çıkar....Alıntı yapılan: yakisikli_star - Mart 25, 2008, 07:37:35 ÖS
benim kagıtlarım döneli 10 gün oluyor bir ses soluk yok... yabancılar polisi onay vermis. kagıtlarım istanbul konsoloslugunda. aradım bana kara aşamasında dediler..simdi istanbul konsoloslugunun onay vermesini bekliyorum...
26.03.2008 11:40:37
Alıntı yapılan: şems - Mart 26, 2008, 11:34:02 ÖÖAlıntı yapılan: taifa77 - Mart 26, 2008, 11:25:29 ÖÖinşAllah en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın arkadaşım...evrakların ıstanbula geldıyse eksık bır evrak falan da yoksa bır haftaya kadar vızen çıkar....Alıntı yapılan: yakisikli_star - Mart 25, 2008, 07:37:35 ÖS
benim kagıtlarım döneli 10 gün oluyor bir ses soluk yok... yabancılar polisi onay vermis. kagıtlarım istanbul konsoloslugunda. aradım bana kara aşamasında dediler..simdi istanbul konsoloslugunun onay vermesini bekliyorum...
sakalli07 26.03.2008 14:07:58
26.03.2008 17:01:28
Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mart 25, 2008, 09:51:33 ÖS
şimdi eşimle konuştum da bu almanların yaptığı yazık günah yaeşim alman vatandaşı olmasa bir derece hak veririm beki ama eşim alman vatandaşı.. alman da olsanız yabancı da olsanız buraya yabancı birini getiremeyeceksiniz demişler
26.03.2008 17:14:23
Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Mart 26, 2008, 05:01:28 ÖSAlıntı yapılan: kesmeşeker - Mart 25, 2008, 09:51:33 ÖS
[/quot
yaaaaaabizim düşüncemizde öleydi.boşa kira vermeyelim diyorduk. peki senin evrakların almanyaya ulaştığı zaman eşini armışlarmı. yani eşinizin nerden haberi olmuş evraklarınızın almanyaya geldiğinden. bende 2gün önce konsolosluk işlerimi bitirdim. neazaman almanyaya yabancı polislere ulaşır?yardımcı olursanız sevinirim...