rumine 26.06.2008 16:12:18
smc-403 26.06.2008 16:18:50
Alıntı yapılan: rumine - Haziran 26, 2008, 04:12:18 ÖS
slm bana bu sayfada nasil yazacagimi yazarmisiniz sizinle paylasmak istedigim isinize cok yarayacak anlatacaklarim var
rumine 26.06.2008 16:25:28
smc-403 26.06.2008 16:30:27
Alıntı yapılan: rumine - Haziran 26, 2008, 04:25:28 ÖS
tamam galiba buldum bende iki güne kadar kücük bir bilgi icin bu sayfay agirdim ve sizin yazdiklarinizi okudum ben ve esim bugün es zamanli görüsmeye girdik ben burda esim tr de ve cok ama cok streliydik taki odaya girinceye kadar ben ve esim cikista okadar strese degmezmis benim size acizane tavsiyem psikolojinizi cok saglam tutun ben hakkim olani almaya gidiyorum kimseden bisey dilenmeye gitmiyorum iceri girdim gayet net bir bayan karsimda benden evraklarimi istedi hepsini kopi yapmistim verdim ve bana bir kac soru soracagini söyledi ve basladi berde nasil tanistiniz? kim sebeb oldu tanismaniza?nezaman evlenmeye karar verdiniz?kim evlilik teklif etti?evlilik yüzügünüz varmi?kim aldi?esniz Almanya hakkinda ne biliyor ?beklentisi nedir?anne baba kardesini adi ?nerde yasiyor?dügününüzde eglence yaptinizmi?(ikinci evliligimiz oldugu icin bu soruyu sormus olabilir)esiniz gelirken bilet kim satin alicak?haustiere varmi?hobileri?hangi eliyle yazi yaziyor?nerde calisiyor ve is giris ve cikis saatleri?nekadar görüsüyor ve nasil görüsüyorsunuz?daha cok kim ariyor? iste bunlar aklima gelen olursa yazarim gene ben dün sizin yazdiklarinizi okuyunca bende görüsmeden sonra yazmaliyim dedim esimde onayladi ve sizinle paylastim hee sonuc engec iki hafta sonra vizemiz gelir dedi tabi ben okadar beklemicem aricam ausländerbehörder yi sizede tavsiye ederim arayin cünkü unutmayin bu bizim HAKKIMIZ sevdigimizle yasamak dimi ama
rumine 26.06.2008 16:32:07
smc-403 26.06.2008 16:32:47
Alıntı yapılan: rumine - Haziran 26, 2008, 04:32:07 ÖSewt okudum saol
smc-403 buldum nasil yazacagimi yazdiklarimi okudunmu ins isine yarar
smc-403 26.06.2008 17:17:08
(LALEZAR) 26.06.2008 18:09:42
Alıntı yapılan: smc-403 - Haziran 26, 2008, 04:30:27 ÖSAlıntı yapılan: rumine - Haziran 26, 2008, 04:25:28 ÖS
tamam galiba buldum bende iki güne kadar kücük bir bilgi icin bu sayfay agirdim ve sizin yazdiklarinizi okudum ben ve esim bugün es zamanli görüsmeye girdik ben burda esim tr de ve cok ama cok streliydik taki odaya girinceye kadar ben ve esim cikista okadar strese degmezmis benim size acizane tavsiyem psikolojinizi cok saglam tutun ben hakkim olani almaya gidiyorum kimseden bisey dilenmeye gitmiyorum iceri girdim gayet net bir bayan karsimda benden evraklarimi istedi hepsini kopi yapmistim verdim ve bana bir kac soru soracagini söyledi ve basladi berde nasil tanistiniz? kim sebeb oldu tanismaniza?nezaman evlenmeye karar verdiniz?kim evlilik teklif etti?evlilik yüzügünüz varmi?kim aldi?esniz Almanya hakkinda ne biliyor ?beklentisi nedir?anne baba kardesini adi ?nerde yasiyor?dügününüzde eglence yaptinizmi?(ikinci evliligimiz oldugu icin bu soruyu sormus olabilir)esiniz gelirken bilet kim satin alicak?haustiere varmi?hobileri?hangi eliyle yazi yaziyor?nerde calisiyor ve is giris ve cikis saatleri?nekadar görüsüyor ve nasil görüsüyorsunuz?daha cok kim ariyor? iste bunlar aklima gelen olursa yazarim gene ben dün sizin yazdiklarinizi okuyunca bende görüsmeden sonra yazmaliyim dedim esimde onayladi ve sizinle paylastim hee sonuc engec iki hafta sonra vizemiz gelir dedi tabi ben okadar beklemicem aricam ausländerbehörder yi sizede tavsiye ederim arayin cünkü unutmayin bu bizim HAKKIMIZ sevdigimizle yasamak dimi ama
hadi geçmiş olsun sana bende beklemedeyim başvuralı 3 haftayı geçti ama hala evraklarım ulaşmamış :S nese tekrar geçmiş olsun umarım en kısa zamanda vizesini alır eşin

smc-403 26.06.2008 19:18:09
Alıntı yapılan: (LALEZAR) - Haziran 26, 2008, 06:09:42 ÖSAlıntı yapılan: smc-403 - Haziran 26, 2008, 04:30:27 ÖSAlıntı yapılan: rumine - Haziran 26, 2008, 04:25:28 ÖS
hadi geçmiş olsun sana bende beklemedeyim başvuralı 3 haftayı geçti ama hala evraklarım ulaşmamış :S nese tekrar geçmiş olsun umarım en kısa zamanda vizesini alır eşin
yaww bu nasıl bişey resmen insanı sorguya çekiyorlar:(
gerçekten vize almak sınavdan daha zor..
siteden bir arkadaş bunu söylemişti bana şimdi hak veriyorum ona hakikaten eşinizi sevip semediğinizi onu ne kadar tanıdığınızı ıspatlamanızı istiyorlar..Türkçe sorsalar kolay kitap yazılırda almanca olunca iş zorlaşıyor tabi:(
fmk 26.06.2008 19:31:26
duygu_0354_duygu 26.06.2008 19:50:38
Alıntı yapılan: fmk - Haziran 26, 2008, 07:31:26 ÖSarkadaşım hiçkorkma. ilk evlilğinse problem çıkarmıyorlar. bana sordukları sadece senin ve eşinin ilk evliliğimi ve çocugunuz varmı hepsi bu...ama verdiğin cevapları iy aklında tut ilerde herhangi bir problem çıkarsa eşinle birlikta aynı anda tekrar çağrılıyorsunuz ama tabi bu durum çok nadir. ve ikiniz aynı anda görüşmeye girip aynı sorular soruluyor. sana ne sorduklarına dikkat et eşinde aynı cevabı versin
arkadaslar vize alabilmek icin daha ne tür sorular soruyorlar, rumine örnek vermis
bunun disinda daha neler soruyorlar...

fmk 26.06.2008 20:13:22
rumine 26.06.2008 22:30:59
MAVIMARTI 26.06.2008 22:34:47
27.06.2008 22:23:19